8

Без илюзии.

преди 9 години

Бате БойкоЦелта на упражнението е да спреш порива на женското, още преди да е достигнал неконтролируеми мащаби. Трик: имай винаги в себе си нещо малко, което да й подхвърлиш и тя да млъкне и да се разтопи. Шоколадов бонбон. Задължително да е увит в станиол или нещо за развиване. Просто да отнеме време, за да предугадиш следващия ход.Ако с един не стане вадиш друг бонбон и сипваш чаша вино или каквото пие там жената. Не е допустимо да вадиш от джобовете си:чуждо женско бельо и водно пистолетче.

7

Бате Бойко

преди 9 години

Пробвах:1. Използавайте 'аз', вместо 'ти'. Резултат: ако използвам 'аз' - съм егоист, 'ти' - критикар2. Подбирайте правилно думите си - то аз и без това си мълча, че каквото и да кажа съм виновен3. Научете се да слушате - само това правя.4. Никога не използвайте насилие - само се защитавам.5. Фокусирайте се върху проблема - проблеми да искаш.6. Намерете точното време - все не уцелвам.

6

Анонимен

преди 9 години

когa

5

орел

преди 9 години

aз четa но при вaз сa тези рaздяли не при нaзе

4

Анонимен

преди 9 години

Проклинам деня на разцепването на половете,проклет да е и брака,проклети да са вечните конфликти между половете

3

Дедо Мъди

преди 9 години

Връзките за една нощ са съвършени !

2

Анонимен

преди 9 години

Вие с шамари ли ги решавате нещата???

1

До 1

преди 9 години

На колко ракии си?Или искаш да кажеш, че съветът ти еднакво валиден и за мъжете, и за жените - ако брачната ти половинка е ядосан(а), остави го (остави я) да приказва, а после шамаросвай! :)))