28

4g

преди 9 години

ai,ai,ai - drevna ikonomika, dreven turizim, drevna energetika :)))))

27

комонист

преди 9 години

тиквата в затвора цецо лъжецо и той

26

ОСНОВЕН ПРИНЦИП:

преди 9 години

ЗАЩО ДА МИСЛЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ----КОГАТО ТЯ НЕ МИСЛИ ЗА МЕН...?ДА НЕ СЪМ ***.... ??ДА МУ МИСЛИ ТОЗИ --КОЙТО ИМА ИНТЕРЕС ОТ ДЪРЖАВАТА!МОЯ ИНТЕРЕС ---САМ ЩЕ СИ ГО ЗАЩИТАВАМ!ТАКА Е БИЛО ВИНАГИ В ТАЯ ДЪРЖАВА/соц-***/----ТАКА И ЩЕ БЪДЕ!

25

Анонимен

преди 9 години

До ОСНОВЕН ПРИНЦИП:А как ще накараш така наречените роми множящи са като въшки да плащат данаци, глоби, сметки ? Нали ите са хора, граждани на държавата с твоите права а ти с тяхните задължения. България е изгубена кауза

24

ОСНОВЕН ПРИНЦИП:

преди 9 години

НИКАКВИ ПАРИ ЗА ДЪРЖАВАТА И ОНИЯ 240-ХРАНТУТНИЦИ В НС!/.....данъците на края на годината и парите в чужди банки/КОЙТО НЕ СЛУША ---ГРОЗИ ГО СЪДБАТА НА КТБ!!!!!

23

Развит

преди 9 години

Мда, личи му. На челото му е изписано, че сън няма да спи, за да развива бизнеса. Си.

22

Ха,ха,хааааааа...

преди 9 години

ХА , ДАНО ....АМА НАДАЛИ....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....ТАЗИ ПЕСНИЧКА ВЕЧЕ СЕ ПЕЕ ОТ 20-ГОДИНИ , ДЖАНЪМ.....!!!!!КАФАТА МЕ ЗАБОЛЯ ОТ ТЪПИЗМИ...И ИЗЦЕПКИ КАТО НА ПАНАИРА В КУМАТЬЕВУ....!

21

ШибиРиби

преди 9 години

Щом не щем това е капацитета ни. Една година след като тези чалгаджии бяха принудени да подадат оставка, пак бяха избрани. Просто няма кой друг. Това е! Всеки който е малко по умен най много да успее да се сложи в полза на някое Брюкселско или Московско *** и да поведе стадито към купчината с оборска тор.

20

vesko02

преди 9 години

Ситуацията е толкова грозна ,че и данъците да изчезнат за известно време пак може да няма оживление.

19

Анонимен

преди 9 години

Лукарски ще развива(РАЗВАЛЯ)малкия и средния бизнес.

18

селски стопанин

преди 9 години

Лукарски ще развива малкия бизнес с кромид лук. Тиквата - с големи бостански тикви, но без орехи. Орехът вдигна тройно цената си, а кромид и тикви са под път и над път. Ха да ви е сладко. И не псувайте сърдито под провисналите си мустаци.

17

Анонимен

преди 9 години

Лукарски става. Уволнения до дупка трябва за да изчисти министерството.

16

Фокусник

преди 9 години

Ей тоя Лукарски бе,какви трикове прави само,ако знаех как да правя пари като него.....еххх

15

Циганин

преди 9 години

А дано !

14

Анонимен

преди 9 години

На тоя физиономията му е лукава, 100% е корумпиран

13

Анонимен

преди 9 години

Ангелкова ще привлича максимален брой туристи, ама откъде? Руснаците ще спрат да идват, значи може да покани американците, които не знаят къде е България.

12

Анонимен

преди 9 години

Никой не може да събере толкова безделници, колкото това момче, мамчето Пръмова и цялата тайфа около тях. Нагледахме се на цирковете им, наслушахме се на неистовите им крясъци почти цяла година. Сега, налапали кокъл, вместо вувузел ще се усмирят и само примляскването им ще нарушава мъртвешкия ни животец. Ха дано се усмирят и нахранят, че бяха се мумифицирали от глад и злоба. Като нямаме хляб, поне ще им гледаме сеира.

11

Анонимен

преди 9 години

Абе внук да си на баба си срамно ли е, че ме изтрихте? Вашата мамка комунистическа, репресивни цензори! Какво като е била партизанка от Антон Иванов? Нали днес Рамадан има нова биография?

10

Малкия бизнес!

преди 9 години

Моля Ви,не ни помагайте-просто не ни пречете!

9

Анонимен

преди 9 години

Лично неговия малък и среден бизнес ли? Щото Тиквата, чийто министър е, направи всичко по силите си през 2009-2013 да го съсипе и да разчисти простанството за големите риби. Някак си е смешно така извъднъж *** да си промени мнението и да вземе да реанимира малкия и среден бизнес. Или типично по български - съсипваш нещо работещо и после се мъчиш да го оправиш. Няма как да стане.