15

komandos

преди 9 години

Da zapovqdat!

14

Анонимен

преди 9 години

TEZATA NA AMERIKANSKOTO KOMANDVANE E :DA SE UBIAT PREKITE IZPALNITELI I TEHNITE PREKI NACALNIZI.DO EDNA GODINA SLED TIAHNATA SMART DA BADAT IZTREBENI TEHNITE SEMEISTVA.

13

Анонимен

преди 9 години

КОЛКО ЛИ ТРЯБВА ДА СИ *** ЗА ДА КАЖЕШ ЧЕ СИ УБИЛ НЯКОЙ? НЕЗАВИСИМО КОЙ. АМА ПРАВЕНИТЕ У БЕЖОВИЯТ САЛОН СА ТАКИВА. БЕЗ МОЗЪЧНИ.

12

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НОВОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА САЩ!!! ЗАЩО? ЗА ДА МОЖЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА СЕ РАЗПАЛИ КОНФЛИКТА НА АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ. АМЕРИКАНЦИТЕ СИ ОСИГУРЯВАТ АЛИБИ!

11

Ъц

преди 9 години

Възниква въпроса:Защо "морския тюлен" с изявлението си пред мидиите, е излязъл на "светло", - може би за да съхрани живота си, за да не бъде премахнат от службите, въпреки, че по този начин се превръща в цел номер едно на местните ислямисти -тези в щатите. Въпроса е от кого се страхува повече - от своите или от онези против които е воювал.псПочти всички елитни бойци участвали в операцията по елиминирането на Осама за загинали при странни обстоятелства

10

джихъд

преди 9 години

Тия "единаци- джихъдисти" Роб О'Нийл ши ги напраи на пастърмъ и парцали, леле колко са зле ислямистите

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14Казаха, че искат "самотен вълк", не "турска мишка".

8

Анонимен

преди 9 години

Това да наричаш себе си мюсюлманин е егати простотията. Все едно да казваш аз съм тъпо ***. Смешни убитаци с мазни *** въшлясали.

7

непримирим

преди 9 години

Старбрукс е една асоциална компания, която не плаща данъци. Защото е регистрирана в Холандия и използва мошеническия модел на ПрайзУотърхаузКупърс (PWC) Ирландски двоен с холандски сандвич. Името Старбрукс е откраднато от Моби Дик, на Херман Мелвил.

6

Анонимен

преди 9 години

Смешковци, намерили на кого да се пънат. Скоро ще им се дотакова таковата и на тях, но си се надъхват докато още шават :)

5

Анонимен

преди 9 години

ТАЯ ОГРАДА Е НЕНУЖНА!!!!САМО ХВЪРЛЕНИ ПАРИ НА ВЯТЪРА!!!ТАКА САМО СЕ ВДИГА ЦЕНАТА НА КАНАЛДЖИЙТЕ ....И СЕ ВЗИМАТ РУШВЕТИ от ОТГОВОРНИТЕ ДРУГАРИ!СЕФТЕ , ПАРТЕНКИ ..ХА,ХА,ХАААААААААААААА

4

преди два дни

преди 9 години

Този не е ли боецът от "Правый сектор", който преди два дни уби с миномет две момчета, играещи на футбол, в двора на едно училище, близо до Донецк?

3

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 1 Къде го прочете това, та и ние да го погледнем?! Защото така поднесено ми звучи,като : на бати разправяли.А той въобще нямал брат.

2

ЧИЧО САМ:

преди 9 години

...ама елате в Америка ,бе.....ха,ха,хааааааааааа...НИЕ ЧАКАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЪКМО ЩЕ СИ ИЗПРОБВАМЕ НОВИТЕ ОРЪЖИЯ ПОСЛЕ ВЪРХУ ВАС!!!!!/ще имаме чудесен мотив...за това/

1

Анонимен

преди 9 години

ВНИМАНИЕ!!! ТРЕВОГА - НА 8 И 9 НОЕМВРИ СЕ ГОТВЯТ СЕ ДА НИ СЪБАРЯТ ИЗЖРАЖДАНАТА ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ !!!Западно европейски масони и либерали от Германия се готвят да разрушат стената на границата ни с Турция, за да могат нелегалните да минават по-лесно! Ултра либерална група наречена "Център за политическа красота" е започнала инициатива за събаряне на оградата и само за 5 дни са събрали 290 441 евро ДО МОМЕНТА! Това е предвидено да се случи на 08 и 09 ноември като акцията приключва на 11 ноември с връщането им в Берлин!