16

Анонимен

преди 9 години

До РайнаНа Запад му казват ISIS, а тук, в България - ИДИЛ

15

666

преди 9 години

До vargМного си остър Сашеее.....

14

АЗ

преди 9 години

ИЗВОДЪТ Е - КОЛКО *** НАРОД ИМА ПО СВЕТА

13

Хахото

преди 9 години

До АнонименДобри, Мицубиши да е! Няма значение коя е марката, а моделът и какво означава на испански (или поне каква асоциация предизвиква). Но явно ти си тъпият щом не можеш да схванеш главната идея на написаното.

12

Анонимен

преди 9 години

Много сте смотани ,бе.Паджеро е модел на мицубиши.

11

XXL

преди 9 години

Шокиращо откритие! Египетската богиня Isis носи името на Ислямска държава.

10

Хахото

преди 9 години

До до хахотоСъгласявам се напълно, но в търговията и в потребителското поведение такива размисли и страсти не съществуват. Ако не се реагира от страна на компанията, може да изгубят доста голям пазар. По същата логика може и Нисан да кажат, че не това е идеята на Паджеро като цяло и да продължават да слагат модела на джипа на багажника. Но не го правят именно за да спасят пазара си.

9

Анонимен

преди 9 години

От ISIS, Белгия да съдят ISIS, Ислямска държава за авторски права? Може и да ги осъдят в съда за правата на човека в Страсбург. В краен случай да се оплачат на Българския Хелзински Комитет - той ще се самосезира и ще им защити нарушените права в Българския независим, честен и справедлив съд. Може и до съда в Хага да се оплачат, че онези са военнопрестъпници. Ако и това не помогне, то арменският поп винаги е на линия и слуша всякакви оплаквания.

8

Райна

преди 9 години

И коя е ислямската държава с име Isis? Абе вие, четете ли си статиите или само ги пишете

7

Анонимен

преди 9 години

pf gluposti ...

6

до хахото

преди 9 години

В случая говорим за заварено положение, компанията съществува от 1923-та, но името ISIS е от 1996-та година, тогава ислямистка групировка с това име не е съществувала. Не е като да се опиташ да продадеш Паджеро в Испания и да разбереш, че там тази дума отдавна се ползва в сферата на ръкоделието.

5

Хахото

преди 9 години

Големи сте корифеи и двамата! На това му се казват лоши асоциации бе, пичове! Защо "Жигули" е променено на "Лада"? Защо на Нисан Pagero в Испания никъде не можеш да видиш Pagero-то на колите!? И двете са понеже предизвикват отрицателни нагласи в потребителя, които са подсъзнателни. Жигули - жиголо, Pagero - ***! Същото сега и с ISIS. Има и други пободни случаи, но тях ще ви ги оставя на вас да се пообразовате сами, а не само наготово да чакате!

4

Естет

преди 9 години

Ми ислямистите ако се прекръстят на "Милка"? Кво правим?

3

Анонимен

преди 9 години

А ако се прочете наобратно е Сиси, което е като двойно изсвирване на тонът Си. За всеки случай, бъдете подготвени за големи съкращения в тази шоколадена фабрика, както и за двоен обем на продажбите на другата, пуснала тази "новина".

2

Анонимен

преди 9 години

Много хубава статия - показва, че пропагандата и промиване на мозъци чрез страх и манипулация дават резултат. Също така показва, че има изключително много проста маса хомо сапиенс по света. Тия правят шоколад от 1923 година - каква е връзката в модерно време с ISIS, само те си знаят (може би не, просто реагират по ключова дума).

1

Анонимен

преди 9 години

"Производителят ще смени името "ISIS", защото смущава клиентите"Представям си какво е интелектуалното ниво на клиентите им, щом свързват името на шоколад с терорстична групировка... Да не говорим, че от 1996-та насам тази марка е на пазара.