91

дрън

преди 9 години

А с откриването на нови работни места какво става,а?Или тепърва ще трябва да се строят предприятия...

90

пионерчета

преди 9 години

Това нито е програма, нито нещо конкретно, това са нахвърляни мисли и далечни абстрактни пожелания, сякаш са написани от пионерче на стенвестник - но тогава поне се пишеха отговорници и сроковете, но нали вече е демокрация - няма отговорник, няма и срок, но пък има прибрана комисионна и лична далавера!

89

симпатяга

преди 9 години

Аз като десен свободномислещ човек съм малко разочарован от "програмата". Но поне ДПС,БСП/Атака/ББЦ са извън властта. Аз бих записал: премахване на НЗОК, премахване на ДКЕВР и свободен пазар на енергия, премахване на привилегии за пенсиониране на МВР и военни; реформа в МВР като 2 Румъния - уволняват се всички и с тестове/детектор/подбор се прави наново; намаляване с 50% на държ.администрация; полицейски екип/квартален/шериф във всяко село и т.н. Това са десни реформи!

88

Анонимен

преди 9 години

Осигуряване на ускорен икономически растеж и гарантирано нарастване на доходите и социалните плащания...Изтъркани клишета от времето на Рейгън и Тачър, болните от Алцхаймер велики реформатори от 80-те години. Грижата за алчните, полуграмотни и криминални бизнесмени - гешефтари става основна грижа на държавата.

87

Анонимен

преди 9 години

До Браво! Хайде стига глупости и кухи фрази! Ще поживеем-ще видим. На българските политици вече хората не вярват. Много ни крадоха и лъгаха, безогледно. Народът оскотя от мизерия и безпътица , а на политиците не им пука. Властта за тях е средство за обогатяване, затова от тук нататък ще сме много предпазливи и ,както се казва - доверие никому, докато не го заслужи наистина. Никакви аванси повече!

86

Браво!

преди 9 години

Промитите мозъци газ пикаят!Хак да ви е! Давете се в злобата си!Борисов е единственият политик застанал за втори мандат начело на държавата!

85

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Да ама Корман ефенди и Кемал бей,шербет пият ,тъпакоооо!Радвай се!Сияй!

84

Анонимен

преди 9 години

Народа е казал ,,На гол *** ,пищови,,

83

Бешир Ага

преди 9 години

Тва правителство е соло т...шак наЕС иСАЩ Има амбиции вселенски ,но възможности махленски

82

пенс

преди 9 години

Дъртаци нещастни, когато бяхте млади си клатихте мъ.дете после пропиляхте и живота на младите. Сега този и другия е виновен . Къде са младите ? Няма червени и сини.

81

Анонимен

преди 9 години

Божееее,Кунева пак ли ще ни интегрира.Докога бе?И тоя до нея,дето 4 години съсипа страната и я върна 15 год.назад,пак ли ще ни "оправя"И за колко дни?Неговия настойник "царчето"ни "оправи" за 800 дни,какво ли ни чака,господи.Толкова ли са ни омаломощили,че не ни останаха сили да ги спрем?Толкова ли сме ***???

80

Петров

преди 9 години

цялата програма е само едни голи обещания и нищо ново?.....А нови предприятия ще има ли? А осъдени престъпници ще има ли? А конфискация на имуществото на тези, които източиха КТБ??? и т.н.

79

Анонимен

преди 9 години

От общите приказки и пожелания следва извода,че нищо съществено няма да се промени,а само ни заглавичкват с цел приспиване на вниманието.Вземете за пример дори само раздела за култура и ако не ви стане тъжно ,а после смешно,би трябвало да се разгневите,че ни правят на луди,разчитайки на нашата незаинтересованост от техните писания.

78

пенс

преди 9 години

Като чета гумените безсмислени коментари на изперкалите дядковци тук си мисля,че завистта е болест. Тоя не е добър другия, още по-лош,третия не става - само плюнките в пространството ви останаха.

77

Анонимен

преди 9 години

програма за енергетиката до 2050 ???? това е след повече от 30 години и е повече от абсурдно, ако някой сега ми каже че може да направи адекватна програма за след 30 години веднага го обявявам за луд :)))

76

43505

преди 9 години

Новите точки в управлението - бля, бля, бля - саниране на панелки - бля бля бля.

75

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До swetБоли ли дрОгарю... - боли ли...

74

swet

преди 9 години

Наистина тия нагли измамници от Тиквата до Балевски имат хората за *** като тях. В публикувания словесен напън има само общи приказки и зле, неясно, двусмислено формулирани пожелания. Това не е политическа декларация, а смокиново листо за една безпринципна коалиция в името на властта и келепира. Отврат!

73

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Местан ефенди пик***е газ пропан бутан... - а Миков и Сидеров - шистов газ...

72

нормален,работещ

преди 9 години

Успех на цяла България. Повече човечност и по малко завист и омраза. Съединението прави силата. Бог да пази България !