180

american boy

преди 9 години

Samo s Boga napred bate Bojko! Ti si nashiq premier!

179

Анонимен

преди 9 години

Сега е време родната полиция да се стегне и да започне да работи, да работи толкова яко, че чак да си личи, че я имаме в наша полза. Ако и сега не се видят резултати, ще падат сгради.

178

Анонимен

преди 9 години

Все същите обичайни заподозрени...

177

Анонимен

преди 9 години

ОХХХХХХ МАМООООО КОЛКО СТАРИ ГЛАДНИ ХИЕНИ ВИЖДАМ ТУКА,НЕ МИ СЕ МИСЛИ ДАЖЕ КАКВО НИ ЧАКА НА БЪДЕЩЕ,ЧЕСТИТО НАРОДЕ

176

Борисов

преди 9 години

Дървените философи от форума да се разотиват по кварталните кръчми и там да си дрънкат чашите с менте алкохола...

175

Георгиев

преди 9 години

Докажете на България, че имате съвест, качества и морал, за да заемате дадените ви длъжности!

174

Народе

преди 9 години

да оставим за няколко месеца песимизма!Гражданско общество има и знаят ,че ще изхвърчат ако не покажат видими , доказани резултати - работни места , соц.мир , справяне с престъпността - организирана и битова .......

173

Анонимен

преди 9 години

кунева не затвори ли реакторите ? На миналите избори какво направи ? България е ужасно богата държава май май

172

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТочно!

171

БЛАЖЕН УБЛАЖЕН

преди 9 години

НЯМА УПРАВИЯ БРАТЯ БЪЛГАРИ ПАК БАШ КРАДЦИТЕ СА НА ВЛАСТ ДА ЖИВЕЕ ОВЧИЯ НАРОД ЩОМ ТАКА МУ Е ДОБРЕ

170

456

преди 9 години

Този на финансите каква практика на финансист има? Работа в реалния сектор? Пълна дупка, а ресорът е важен.За културата- да не говорим. Но какво общо има с културата шефът на кабинета? Правосъдният не е дишал прах в съдебна зала- също дупка.Стига теоретици и политици. Дайте най- накрая професионалисти. Ама няма откъде да ги вземете. Понеже те не са занимават с политика и подметки не ***. Така се дава информация, макар и данните да не са много:

169

tribun

преди 9 години

По добре българско правителство,отколкото избори спечелени от ДПС ,защо българите на следващите избори няма да си вдигнат з...ка да отидат да гласуват .

168

123

преди 9 години

Дайте малко биографични данни.Това е по- важно от някакви си нащъкани имена.Ясно, че повечето пак няма да имат представа от ресора, който ръководят, но все пак, нека да видим има ли и такива, които биха били на "ти" с проблемите в своето си министерство.

167

Анонимен

преди 9 години

През 25 годишния период няма по комунистическо правителство от това на Борисов 2. Вътре са Живкови / Б.Б. /, Пръмови, Първанови и ДС. Няма ги Станишеви, ама те бяха до скоро. С този комунизиран и русофилски настроен народ България няма бъдеще, а колко много се надявахме през 1991 година, когато СДС победи и си казвахме " С малко но завинаги". Уви с червения октопод няма справяне и досега.

166

До аман

преди 9 години

...калинки и бръмбари рогачи. Забравяш и теменужките, както и говорещия на теменужките.

165

Мони

преди 9 години

До вечни робиДа прав си.Моята баба казва така:"Всички други не успяха да ни откажат от агнешкото,но тези ще го направят."

164

аман от

преди 9 години

Поредните калинки и бръмбари рогачи.

163

123

преди 9 години

Е Вежди Рашидов е вече прекалено. Помните как разби кафето в бившия дворец. И какво, сега отвори свое. Работи за себеси. А лиляна Павлова - сега като почне едно саниране и присвояване на европейски пари нали за това е борбата. А хората да го духат, те си ги избраха.

162

pipi

преди 9 години

С малки изключения некомпетнтни и неподготвени хора,министър на икономиката,на енергетиката,на здравеопазването,на отбраната,а да не говорим за старите муцуни.....Калфин е наймалкият проблем.Тежко ни!

161

аа

преди 9 години

и кво излиза, борисов+калфин, приятелчета, кой би предположил? Аз от край време предполагам, че си пият бирата заедно парламентаристите, но никой не ми вярваше?