10

Анонимен

преди 9 години

Най ефикасната ваксина се нарича Топол М

9

Анонимен

преди 9 години

Известния американски икономист и публицист Пол Крейг Робъртс в последния си анализ обвини президента Барак Обама за външната политика, която води и зададе въпроса дали Китай и Русия ще се въздържат от война срещу САЩ, въпреки че не им оставят друга алтернатива.

8

Анонимен

преди 9 години

Администрацията на Обама и Пентагона следват наследената от Буш политика, който през 2008 г. създаде американската военна структура AFRICOM в Африка, чиято цел е да блокира нарастващото с бързи темпове икономическо присъствие на Китай в богатите на нефт африкански страни. Американските анализатори са наясно, че африканския нефтодобив ще нарасне с около 91% до 2025 г. и САЩ следва да се възползват от това. Повечето от тези богати на нефт държави са в региона, обособен от вируса Ебола.

7

Анонимен

преди 9 години

Барак Обама поведе поредната си война, този път срещу вирусът Ебола.Още преди мастилото върху сертификата за Нобелова награда да е изсъхнало, нейният носител Барак Обама изля още 30 хил. американски военни в региона на Близкия Изток, успоредно с обещаното изтегляне от Ирак и Афганистан. След това дойде войната срещу Либия, последвана от войната в Сирия за свалянето на Башар Асад. После войната за демокрация в Украйна, а сега и войната срещу Ислямска държава. По всичко личи, че Барак Обама ще надмине постиженията на Джордж Буш.

6

Анонимен

преди 9 години

Война срещу Ебола или война за нефт срещу Китай?Барак Обама ще изпрати 3,000 американски войници, които не ясно как, ще водят битка срещу разпространението на коварния вирус Ебола. Случайно или не всичките места в Африка, където ще бъдат американските войници са зони, изнасящи нефт за Китай

5

Анонимен

преди 9 години

Това, което нр. 2 линква като номер, US 20120251502 A1, е патента на института, който успява пръв да изолира ДНК на щам "Бунгибио", накратко е нещо като формално доказателство за кой-успя-да-проследи-ДНК-и-ще-вземе-спонсорство-за-изследвания, а не кой е направил вируса.Дори не е чел линка, защото вътре е описана годината на молекулната изолация на щама като 2007 а не '09.Върлува щам ZEVD, това е описание на BEVD. Но от конспиративни теоритици не очаквам да четат дори собствените линккове.

4

...

преди 9 години

До Анонимен 1Почти готова е, но ще се откажат да я пуснат в последния момент. Общественоста ще научи за нея от някой свръх-секретен филм качен в замундата.

3

Доктор Айболит

преди 9 години

Само 2 ваксини? Кого ще ваксинират - Обама и Меркел?

2

смъртоносния вирус

преди 9 години

Смъртоносния вирус ебола, е създаден през 2009 г. по поръчка на американското правителство и е патентован. Собственика на патента е американското правителство! Номерът на патента е US 20120251502 A1.

1

Анонимен

преди 9 години

Руската ваксина срещу смъртоносния вирус ебола е почти готова.