14

denis

преди 9 години

Kobra cqla Balgariq se gordee sas teb uspeh ti jelaq.

13

Милена

преди 9 години

До д-р ИвановЗаради такива като теб ме е срам да кажа че съм БЪЛГАРКА!!! Не напразно Кобрата каза , в последното си интервю, че го обижда факта, че самите българи не го подкрепяме... Не те ли е срам , по-добре не коментирай нищо или подкрепи човека, който слави България, носи името на български хан и се отказа от милиони, за да остане верен на държавата си!

12

Берлин

преди 9 години

Кличко много ме дразни, стилът му е много скучен, не играе чисто, а и е надут като пуяк. Бих се изкефил, ако Кобрата го намачка. За съжаление обаче, там се играе за много пари, а когато се играе за много пари, резултатът е винаги предварително ясен. Най-вероятно Кличко ще влиза нон-стоп в клинч и накрая купеният рефер ще му даде победа по точки. Тука обаче сме една компания, дето ще пием бири и ще викаме за Кобрата пред телевизора. Успех!

11

Анонимен

преди 9 години

Само пълен лаик в тежката атлетика няма да забележи, че шиабаният украинец е на тежка химия... или за него метаболизъм и възраст не съществуват!Дано да има ден Пулев и да му смачка гнусната мутра!

10

хорс фукс

преди 9 години

Кличко акн четеш dnes.bg и си прочел коментара ми,искам да те поздравя с песента м гошо от поцивка - кобрата.защото ще бъдеш нокаутиран

9

anonimen

преди 9 години

Samo zaradi takiva kato nego ne se sramuvam ot Balgariq

8

Анонимен

преди 9 години

TOZI KOLBAK NE VIGDA LI CE V PARVI RUND E VECE MARTAV.AMAN OT GLU....,TINTIRIMINTIRI KUCEZI.

7

Коста

преди 9 години

Доктор Иванов дали не си случайно д-р Иванчук.Или пък само ЧУК..Бий Кобра,смачкай украинеца.

6

Анонимен

преди 9 години

Пулев няма да излезе победител от целия двубой.Братята Кличко са играчи и знаят как да спечелят,в договора за мача има клауза, че дори Пулев да победи,той е длъжен да даде още 2 (два) мача реванш на Кличко.Ако Пулев е хитър ще инвестира милионите от този мач вразумен бизнес и ще си осигури живота докрай.

5

Анонимен

преди 9 години

Абе той и аз пускам тото всяка седмица единствено с мисълта за джакпота, ама на все другаде отива.

4

Дидо

преди 9 години

Браво на българи като Кубрат Пулев, 15.11.14 е часът на истината. Кобра бий го по малко, нали е младоженец жена му трябва да го познае:)

3

фсб

преди 9 години

може па и да го бие, знаеш ли....

2

д-р Иванов

преди 9 години

Да се снима преди мача, за де е по лесно да хирурзите и стоматолозите да ги ремонтират след това, поредния Пр...льо който ще срами нацията ни

1

conservator

преди 9 години

Пулев незабравяй, че боя е хазард. Многото мисли, с които са те ангажирали предварително треньори и приятели могат да те накарат да пропуснеш най-важното: Ти трябва да го набиеш. Излез на ринга и почни да се боксираш.Остави моториката да те води. Удряй силно, взимай точки, но помни боя е хазард,, бие се всякаш си пиян. После като победиш вследствие на моите слова, ме спомени и може да пием по бира :) само се обади.