13

Гинко Пиколев

преди 9 години

Какви са тия "совалки" не мога да разбера? Да не би простите журналисти да искат да кажат "свалки"? Явно българският се променя и аз не съм в час.....

12

Анонимен

преди 9 години

Az iskam magistrala ot selo do grada

11

До, до

преди 9 години

До 10 Анонимен Според теб просто племе са българите. Аз те питам и ти ли си от това просто племе или от някое по-умно племе. Защо тогава не вземеш да я оправиш тая държава? Но явно щом се занимаваш само с писане , а не с действия и ти си от простото племе. Затова ще сме на този хал.

10

Непознат

преди 9 години

Колко е щастлив само с Лилито пак ще обикалят магистралите?Може и Симеонов да го вземат, знае ли се?

9

Анонимен

преди 9 години

КОГАТО ЕДНО ПЛЕМЕ Е ПРОСТО КАКВИ ИСКАТЕ ДА БЪДАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМ? НИМА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТЕ ЩЕ БЪДАТ УМНИ? НЯМА ПРОСТО ПЛЕМЕ КОЕТО ДА Е ИЗБРАЛО УМНИ УПРАВЛЯВАЩИ. ТОВА ГО ВИЖДАМ ЦЕЛИ 25 ГОДИНИ И СЪМ НАПЪЛНО УВЕРЕН В ТОВА КОЕТО КАЗВАМ. УМНИТЕ ОТДАВНА СИ УРЕДИХА ЖИВОТА ИЗВЪН ТИКВОЛАНДИЯ.

8

Анонимен

преди 9 години

до 8В САЩ спечелиха левите

7

zeus

преди 9 години

До Анонимен 5Нали знаеш какво е казал Марк Твен: Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят :)Проблема е основно в това, че наистина няма за кого да се гласува, а читавите хора просто не искат или не се допускат в политиката. Едно време в зората на "демокрацията" в СДС имаше читави хора, които бързо бяха отлюспени. Демокрацията ни се свежда до това да узаконим властта на поредните крадци, системата е такава и може да се оправи само по един начин, ама не е много хуманен ;)

6

Анонимен

преди 9 години

Стига размотаване, консултации и преценки. Действайте, покажете, че ще направите нещо за тази страна. Направете правителство най-после, кога гласувахме, колко време мина от тогава.

5

Анонимен

преди 9 години

Zeus В този смисъл какъв е смисъла да се гласува? Нали навсякъде ни надуват главите, че всеки глас има значение. Накрая вкарваш в парламента едни хора без морал, които правят безпринципни коалиции и тотално изместват вота на хората. Гласуваш за едно, получаваш точно обратното. Просто в политиката отдавна липсва морал и с политика се занимават именно нечистоплътни човеци.

4

Анонимен

преди 9 години

Истинските десни политици не изневеряват на семейните цености или ако се случи така се отеглят от политиката а не да се стремят към ръководни постове на КАКВОТО И ДА Е, но нали сме си в ЧАЛГАРИЯ точно такъв политик министър на икономиката ще направят!

3

АНТИ

преди 9 години

Втори път идва пакбати Бойко Асфалтак!Ще Ви умори до крактой е с Дявола ортак!

2

zeus

преди 9 години

Деформаторите и "патриотите" излъгаха гласувалите за тях, и едните, и другите уж бяха против ГЕРБ, а какво стана?

1

Анонимен

преди 9 години

Nie zashto ne chuvame tazi programa ? Shushu-mushi kashta razvalia