8

Анонимен

преди 9 години

ами вложителите със суми до 100К евра ще си получат парите, а останалите със суми над... ще си откраднат отново... Мхмммм

7

Анонимен

преди 9 години

Oгромна част от тези пари отидоха за финансирането на някои партии - на първо място ББЦ, отидоха и за финансирането на определени бизнеси - примерно попфолка

6

Прах в очите.

преди 9 години

Не трябваше ли БНБ линценза да ѝ отнеме?

5

Анонимен

преди 9 години

КТБ ФИНАНСИРАЛА КАМА СЕБЕ СИТОВА КАКВО ВИ ПОМАГА.АЗ НЕВЯРВАМ ЧЕ ИМА ВЛОЖИТЕЛИ!!!каде сте защо не сте пред парламента

4

Анонимен

преди 9 години

вложители стойте си още по домовете.в парламента влизайте какво чакате.да ви поканят да ви върнат парите ли.5 месеца Ви държат парие и седите и чакате.Вие сами си го правите така да ви баламосват.

3

Анонимен

преди 9 години

БНБ дава разрешението, а сега си го взима? А тях кой ще даде на прокурор? Искров да не ми излиза с лафове от рода на "Аз не отговарям за банков надзор!" Той отговаря за абсолютно всичко случващо се в БНБ. За какво му е тази космическа заплата? За да не отговаря ли?Отчетът трябваше също да е готов в петък, но квесторите просрочват изготвянето му вече близо със седмица." А защо? Да се накажат незабавно за несвършена работаДайте незабавно достъп до гарантираните депозити!

2

1

преди 9 години

Продължават нагло да лъжат дребните спестители с гарантирани депозити,които се превърнаха в заложници на милионерите с негарантирани депозити,които в момента си ги получават. От тия 180 000 гарантирани депозанти ,няма ли поне 2-3000 софиянци които да си ги поискат незабавно с протест пред парламента,БНБ,Правителство,или парите не им трябват??????? Хэра не бъдете овце търсете си вашето което е гарантирано със закон от държавата.

1

Бо

преди 9 години

Какъв инвеститор, какви 5 лева ... политиците директно ограбиха народа с тая банка, сега се чудат как да ни забаламосат!