22

Анонимен

преди 9 години

AZ SAM GLUPAV,AZ SAM GLUPAK,NAVSIAKADE V BALGARIA MI KAZVAT CE AZ SAM GLUPAV.AZ SAM ZAVARSHIL IKONOMIKA V HARVARD,KATO PREDI TOVA SAM ZAVARSHIL 133 GIMNAZIA.VLADEIA 6 EZIKA PERFEKTNO.RABOTIA V IZVESTNI MEGDUNARODNI UCREGDENIA V EDNA GOLIAMA DARGAVA.PROBLEMITE MI ZAPOCVAT OT MITNIZATA,KOGATO MI VIDIAT RODNOTO MIASTO ME PITAT :ZASHTO NIAMASH NIKAKAV BAGASH,ZASHTO NE SI DEKLARIRAL NISHTO AMI SEGA NE ZNAM KAKVO DA TE PRAVIM.SLED EDIN TELEFONEN RAZGOVOR OT 15-20 SEK.ABE TURCIN LI SI FES LI SI AID

21

Анонимен

преди 9 години

UCITELITE IM SA PRAKTIKUVALI V GUANTANAMO.

20

аа

преди 9 години

Кви са тия ИД бе еб*мамау, навсякъде им викат ИС/ИСИС. Наречете ги АЗИС ако требе, ки са тия ИД. Се едно заслужават собствен акроним

19

Анонимен

преди 9 години

"Заложниците от САЩ и Великобритания са получавали най-лошо отношение, тъй като правителствата във Вашингтон и Лондон не преговарят и не плащат на терористи."Несъмнено само затова ще да е най-лошо отношението към тях:D Сигурно няма нищо общо с "демократизирането" на близкия изток от американците и постоянната им подкрепа към израел:)

18

Anjy

преди 9 години

Michael Jackson: Колко невинни хора трябва да бъдат убити , за да бъде платен мирът!?

17

PD

преди 9 години

Колко удобно, инакомислещите да са създания безмозъчни, тип зомби. Само дето създателите на този мит, ясно защо очакват някой друг да ги унищожава подобно на компютърна игра. Ама някой друг, като се събуди ще осъзнае, че всъщност се е превърнал в зомби, поради умението на създателите да внушават митове. И преследвача се превръща в жертва. И старите клакьори се заменят с нови. Колко войни са нужни на човечеството веднъж завинаги да научи своите уроци ?

16

бг

преди 9 години

ша бръкна у контакто са заредя положително малко

15

луд от мазето

преди 9 години

Абе кво стаа не беше ли уговорката източна Украйна за Путин Сирия за Обама тия ИД на кого са главорези че нещо слабо действат територия имат да разчистват ша им спрът тока много мудни бе браче.....

14

аналнологичен случай

преди 9 години

Тъй като куманизЪЪма загуби популярност, на негово място се намърда исламизЪЪма, което горе-долу си е същата работа и същия кръг от *** полу-пролетарияти го изповядват с жестокоста и омразата на тоя тип "вярващи" в светлото бъдеще или рая с девиците. Това са човеко ненавистни доктрини от които дълго време неможе да се освободи засегнатите от тях индивиди. Б-гто , с лютата омраза към тоя до него, е един здрав пример. Последици от куманист. режим а в русия е х степени по силно щото тя е базата

13

бандити

преди 9 години

"жестоки, но и глупави" Това че са глупави първо от евреите го писаха. Какви бойци са тези безумни келемета ? Банда вандалисти в желанието си да станат известни са превърнати в терористи и жестоки убийци. Зад тях стои Ал Кайда, Иран, Турция дори и приятелката на Америка Катар.

12

снимки на двамцата

преди 9 години

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

11

погр ебален агент

преди 9 години

Също като бойците от украинската армия, бойците на ИД са животински жестоки, но и глупави злодеи.

10

Бойко не Борисов

преди 9 години

Миче,този текст дословно почети не го ли пускахте вече? Е заглавието беше друго. Но си спомням, че преди месец го писахте и там имаш малко по голям абзац за отношението на Фоули към корана. Аз ли нещо бъркам, вие ли преписвате стари скрижали не знам!

9

Демос

преди 9 години

Джахадистите да не би да имат наръчник за истезания прилагани в мазетата на районните управления на МВР или в концлагерите след "Социалистическата революция" на комунистите?

8

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЦялата работа е една голяма чешалка за езиците !Цялата журналистика е впрегната за раздухване на пожар, подпален от янките - та да няма мир на евро -азиятския континент!--------Каква е тая цяла журналистика и какви са тея евро-азиатски континенти ?

7

Стефан Савов

преди 9 години

Джихадистите са същите като комунистическите революционери непосрествено след 09.09.1944г. Помниме го това!

6

Анонимен

преди 9 години

тея брадатите ще са и в БГ-то скоро

5

До 6...

преди 9 години

...на кой континент?!

4

Анонимен

преди 9 години

"Бойците на ИД са животински жестоки, но и глупави злодеи"-За глупави съм за човек който си харчи всичките пари за оръжие е глупав.

3

Борис

преди 9 години

Ислямска държава е териотрия за вярващи Мюсюлмани, Християни и т.н. вярващи религиозни хора.А ДПС не са вярващи, не са религиозни... но са неграмотни !ДПС няма нито една официална визита на високо ниво в съседната нам Турция...Но Ердоган направи селям на Бойко... с пълните му почести...Така че ДПС се фактор... само когато говорим за мафия! Но не говорим за чиста религия, за вяра в Бог. Мюсюлмани и Християни нямат проблеми и не са имали... Айде ДПС и комунистите в средата на Черно море...