157

Кабули

преди 9 години

Първата работа на новото правителство е не да гледа бюджета. Има друга много по-важна работа. Да възложи на Чапкънов един паметник на Делян Пеевски срещу сараите на Паша Доган, който ще е човекът закопал ДПС. А пиенето на кафе с Генерала е опасно за политическото здраве на Местан.Примири се Местанчо, примири се джанъм. На лъжливото овчарче му резнаха главата от кръста, че по те боляло. Останалите овце без овчар се разпръскват и влизат в чужди кошари.

156

олемале

преди 9 години

чак от злоба към ДПС се забравя партията на Касим Дал които предизборно дори и не крият, че Ердоган ги подкрепят както и пред медиите Ердоган е заявявал подкрепата си и, че не подкрепя ДПС по никакъв начинкоя е турската партия? ДПС или партията на Касим Дал?за *** които просто обичат да пишат без да ги интересува истината ще направя справка, че точно партията на Касим Дал е ЧАСТ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!

155

хахахаха

преди 9 години

ако дпс беше толкова жадна за власт нямаше да разтурят предишното правителствоако реформаторите бяха толкова свестни нямаше да реват против агентите на дс а после да пълни с тяхако патриотичния фронт толкова бяха против турция нямаше да подкрепят това правителство където е касим дал - истинския троянски кон турция ако бойко беше толкова мъж колкото се изкарва щеше да отиде на нови избори както и обещаваше предизборно ако няма пълно мнозинствосами си направете изводите,поне този път обективно

154

Гост

преди 9 години

Агент Павел пак се изказва. Нагъл както винаги.

153

Анонимен

преди 9 години

Дано ДПС ВЕЧНО да остане в опозиция и НИКОГА да не подкрепя БЪЛГАРСКО правителство!

152

Вай, вай, вай ..

преди 9 години

На колене се молят само в джамията ...

151

анджи

преди 9 години

Кой ще ги моли тия турци, да си заминават в Турция.Тук в България те нямат работа.Да си ходят там и да си гледат тяхната държава

150

Анонимен

преди 9 години

НА КОЛЕНЕЕЕЕЕ

149

Анонимен

преди 9 години

Бегай в анадола ж.вотно.....бегай ама бързо и вервай за твое добро е.....

148

beni

преди 9 години

ХA-ХA-ХA !ДЖAНДЕМ!

147

Румбо

преди 9 години

Опа-а,май разпределението на порциите леко ви се изплъзна!Ама спокойно,досега никой не е направил това,което трябва-пълно отбиване на ДПС от властта!И сега ще се намерят мекерета да ви сложат пак на масата,срещу скромно възнаграждение.

146

Бай Кольо

преди 9 години

Г-н Местан,наричате патриотичният фронт националпопулисти,но по същата логика ДПС са етнопопулисти. 25 години ядохме попарата на вашият етнопопулизъм и затънахме до шия в блатото на безизходицата.Всеки който ви вземе за съюзник рано или късно изчезва от политическата сцена.Затова всеки бяга от вас.Всеки с когото сте се съюзявали във власта,в края на мандата му сте го предавали и сте гласували срещу него,за да се харесате на следващия който спечели изборите.По отношение на "голямата паст за власт"на РБ трябва да ви кажа,че по-голяма паст за власт от вашата етнопопулистка партия ДПС никой няма.Д

145

ЕЛЕКТРА

преди 9 години

Дойде време разделно и майка България има два избора, на исляма и комунизма или демокрацията просперитета, на Българите и Европа или на евразийските номади от Гей-Стан и Сачмата. Аз избирам Генерала и България. Да щях да забравя, мили *** и сачми с ***, ангажирайте си най добрите зъболекари, че ще боли когато почнат да ви вадят зъбите, ако не ми вярвате питайте Бисеров Ага как е онемял...

144

Анонимен

преди 9 години

Тоя е бесен..няма вече власт,нема..:) но той май се вярва че някой ще го моли за подкрепя.

143

човек

преди 9 години

колко повече говори Местан,толкова повече българи ще гласуват.Така че продължавай с глупостите турчино, ще го духате.

142

Делянчо

преди 9 години

Аз съм противник на ГЕРБ, но мога да им призная че успяха да го набутат на ДПС. Пиха помирително кафе, след което ДПС се дръпнаха от БСП с надеждата да управляват с ГЕРБ.

141

666

преди 9 години

Турчино, аз в работата като не съм доволен от управлението и не ми изнася напускам без да лая срещу кервана.

140

Марио

преди 9 години

Господин Местан, престанете да си предавате важност с подобни изказвания!Видно е, че не Ви допада да сте в позиция на наблюдатели, но политическата доблест и мъжка чест изискват достойно да приемете действителността и поставите интересите на България, апропо нейните граждане над тясно партийните и икономически интереси!Не прави чест да казвате, че няма да подкрепите българското правителство, което апропо разкрива истинската същност на ДПС. Че кое друго правителство, ако не българското!?!?!?

139

99969

преди 9 години

Даскалчето на ДПС чрез това си изказване признава, че правителството на Орешарски е било антиевропейско и антинатовско, защото беше подкрепено от друга националистическа партия. Но тогава това не беше от значение. Защо сега се превърна в проблем за него?

138

Анонимен

преди 9 години

Никой не ти иска подкрепата прасе мазно. Искаме да се махнеш за винаги