59

Аве...

преди 9 години

Кво ги мислите руснаците и американците толкоз бе?

58

Анонимен

преди 9 години

И тука снимка - ройтерс....!И тая статия у лево при *** ценности!Абе освен ройтерс, няма ли други фотостудия?Отивам на следващата...

57

Joro

преди 9 години

abe shte pochnat da padat kato krushi ruskite mechki.buahahahahaah i bai Putinko sushto.Putin shte si pee v zatvora 'poi lastochka,poi' a gajeto mu shte pravi na nakoi amerikanec mineti i vecher shte vurti burgeri v MacDonalds.a BG patrioti kato si izburshat sopolivite nosove shte vidqt che bez Rusiq se jivee po-dobre.malko shte si priznaqt che za bili podlugani i kak zamalko biha lapnali,koito i da e *** shtoto e bratski.

56

Дони

преди 9 години

До 63 ! В САЩ обичат да ги капсоловат отзад ,затова там има много обратни!

55

Дончо

преди 9 години

ПО-големи *** от тези в САЩ няма.Занимават се единствено с гнусотии.Не си спомням някога да са направили нещо добро ей така без изгода!

54

до 59

преди 9 години

До АнонименНяма да умре от глад, Бранника ще го напазаруват от друго място и ще пише оди за възхвала на другата власт.

53

Анонимен

преди 9 години

Грешка 25%Одисвй 1

52

Анонимен

преди 9 години

58 от кое е по видно от това че скача долаеа ли от това чезработицара им от байниските в света от това че стандарта им е най яисокуя в света от големите икономики или от това че имат ръст тази година на 3% знаеш ки какво е това за 17 трилииона икононика Русия за да порасте столкова в а абсолютни цифри трябва да има ръст 40% а тя ще пада дориОдисвй 1

51

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен 59САЩ фалират от 1917 г, когато вашият духовен водач Ленин ,на всички ви капсулова по един Сърп и Чук в празните глави.

50

Новината

преди 9 години

Световно известният холивудски режисьор Оливър Стоун е помолил Владимир Путин за съгласието му да снима документален филм за живота и делата на най - влиятелния човек на нашето време.

49

Анонимен

преди 9 години

58, мда, видно е - твойте хора така говорят от грубо 70 години. Е, САЩ до сега така и не фалираха, нито един път, но пък твойте хора за да се окажат прави решиха те да фалират на няколко пъти :)

48

Анонимен

преди 9 години

Все по видно е как САЩ изпадат в агония и тя ще продължи докато се разпаднат жалко че сме им съюзник

47

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 56Ти гледай да не те барне Обама, че там няма празно, два ката, башка главата.Тръгнал си с Путиновата играчка да плашиш.

46

Анонимен

преди 9 години

ахахахах, прегледай failure rate-а на руските ракети и тези на НАСА. Взриви се една ракета на частна компания и почнаха пак глупостите, но колкото и да се пениш няма да промениш фактите и статистиката. И в тая насока - до скоро руснаците вземаха някой лев за качване на хора до мкс, съвсем скоро и това ще им спре. Те използват ракети от 67-***, наса ще използват технологии от 2014-та. Смеееееешни стееее :D

45

до Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Е,как коя глава бе.Тая дето я гушкаш всеки ден.

44

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен53За каква глава ми говориш бе приятел, какво може да покаже това джудже. Някоя съдийска ***. Отдавна го ползва само за ВиК.

43

Анонимен

преди 9 години

Американците могат да стегнат само една примка около Русия.И тя е с нежните им устенца около долната глава на Путин.

42

Анонимен

преди 9 години

Чакам големите икономисти да ми обяснят колко точно са сделките за търговия директно в рубли и как това и повишава стойността и вече всички искат само рубли да притежават. Нищо, че са два пъти по-евтини от преди няма и 6 години, или с други думи - кофти тоалетна хартия. Хайде икономистите, просветете ме, моля :)

41

yan

преди 9 години

След като републиканците спечелиха в Сената и заявиха , че Обамата е най-катастрофалния им президент, някои демократи решиха да търсят реванш за поражението си навън.Още от едно време връзките САЩ-СССР, а сега САЩ-Русия са по-стабилни с републиканците. Уж републиканците са консерватори, а пък са по-резултатни политици. Парадокси на политиката.

40

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

$ 1 = 2 Камаза с рубли.