22

Shark

преди 9 години

Не очаквах човек като Йорданка Христова да падне толкова ниско и да участва в подобно долнопробно предаване. Жалко, хубава жена, прекрасна певица, но на стари години стана за смях. Да се поучат от Лили Иванова, може да е особен характер, но има достойнство жената, ето това е ВИП персона, а тея всички са долнопробни ***, и Данчето с всичкия си, се нареди до тях.

21

Анонимен

преди 9 години

Според нейните думи любовника й Тачо имал сериозни проблеми и трудно вдигал самолета. Зорница Линдарева нямала никакво намерение да му пази авторитета, особено след като чула какви думи зад гърба й говорят семейство Манови Тачо и Жени Калканджиева. Според психически нестабилната Зорница Линдарева липсата на мъжественост била една от причините Тачо да буйства и да бъде агресивен.

20

Анонимен

преди 9 години

Поп фолк дивата Кали крие произхода си от срам, който сама си е внушила. Според източници, близки до изпълнителката на Пайнер, тя имала *** кръв. Нейният баща бил ***, но Кали упорито скривала какъв е родителя й и винаги заобикаляла темата, ако някой попита дали това е истина,

19

Анонимен

преди 9 години

когато кали пееше "нашта система 4-4-2" и друсаше потни телеса и развяваше мазна коса по опушени клубове, които днес галено наричаме "чалготеки", нямаше проблем с миризми и хигиена! а сега се прави на светица! камелия воче е същата история! затова двете си паснаха!

18

Анонимен

преди 9 години

Биг Брадър е формат,който проследява човешките взаимоотношения.Въпреки,че на моменти забива в зоната на пошлостта,проследявайки диуретичните проблеми на участниците и начините по които те използват или не използват препарати и гъби за почистване.Наблюдавайки сблъсъка на характери,можем да си направим много житейски изводи,които биха ни били от полза.Напомнят ни,че комформизма и лицемерието са характерни за всяко общество, ние просто трябва да ги открием.

17

Анонимен

преди 9 години

Тук пишат няколко групи хора.,Първите се дивят на факта,че останалите гледат това шоу,а пък не спират да коментират.Когато човек не гледа нещо,просто няма как да изкаже обективно мнение и естествено сменя канала.Втората група хора се опитват да ни вменят за кого да пращаме sms и за кого не.Третите изобщо не знаят правилата и се чудят,че никой не чете.Естествено книжките и плетките не са позволени.Идеята е да се видят реакциите на хората поставени в една различна среда.

16

me

преди 9 години

Много информативна статия. Ама много.Но наистина, не можах да разбера, как така Тачо отново се оказа в къщата, въпреки че наруши най-основното правило на Биг Брадър - да не посяга на друг играч. Каквато ни е държавата, такива са ни и предаванията - няма правила, няма закони, простотията и агресията се толерират и това си е. Ако става въпрос за симпатичност и нормалност - Ели Гигова е единствената, която се доближава до моята представа за тях. Албена обаче е абсолютният лидер и характер.

15

Анонимен

преди 9 години

защо да гласувам за да им пълня джобовете ли на тези алкохолици, има толкова нуждаещи се обикновени хора които разчитат на помощта чрез смс кампании, предпочитам там да дам своя глас

14

Анонимен

преди 9 години

дръж се Исай още малко ти остава да изтърпиш в тоя кучкарник

13

гост

преди 9 години

До гадателкаЗрелите хора не пускат СМС, защото не гледат *** предаване , а уважението ми към Йорданка Христова се изпари, след, като разбрах, че влиза в шоуто!

12

х

преди 9 години

Телевизията убива!

11

bolka

преди 9 години

Сценаристите на шоуто изпадат в противоречие.Някои от участниците заявиха, че всичко това в къщата е ИГРА. Т.е. целта е да се прави шоу, както например вкараха допълнително майката на Вулева.Вулева е избрала да играе ролята на отрицателен герой - злобен, нахален, мързелив и т.н.Други - като Гигова - кротки, добрички, неконфликтни.За какъв пример за подражание говори Н. Кънчев - участниците роли ли играят или са с истинските си характери? Важно е да се знае.Въргала е най-откровен - за пари!

10

101

преди 9 години

Няма достоен кандидат за победа защото достойните хора не участват в подобен род елементарни предавания! Вземете им лиценза и да се приключи тази агония наречена ББ, която години на ред бълва псведнозвезди, хора никому неизвестни стават звезди. Самозабравят се горките, но нали ги дават по телевизията все някой богат чичко ще ги хареса, ще им купи нещо, или пък някой продуцент ще ги намери за атрактивни и ще ги направи ТВ водещи. Хайде, слагайте точката на това.

9

Дедо Мъди

преди 9 години

Баси кефа, този сезон не съм гледал и 1 секунда от шоуто !

8

гадателка

преди 9 години

Албена ще победи - тя не е най-лошата от всички, но определено е най-интелигентната, а и арогантната хора в България преобладават, така че ще я харесат.Ако се оценява само достойно поведение - Йорданка Христова трябва да спечели, но зрелите хора не пращат смс-и в такива игри/а и с право/.

7

DDT

преди 9 години

Това шоу трябва да се направи по филма "Експериментът" и да е позволено ВСИЧКО вътре. Единствено при ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩА ситуация да се влиза. Който не го е гледал - да го изгледа и да ме подкрепи.

6

Анонимен

преди 9 години

Ако не е манипулиран вота Албена трябва да победи, но при етичните стандарти при провеждане на предаването едва ли ще се случи. Все пак да не забравяме, че вкараха вътре побонйника ПросТачо за единия рейтинг, без оглед на това, че унищожиха марката ББ на световно ниво. Не знам защо не им вземат лиценза за тази простотия между другото..

5

:)

преди 9 години

До ба баами нямат право да вкарват книги, както телефони и т.н

4

ДДТ

преди 9 години

До ба баЕ как да четат като повечето от тях не могат да говорят...ти искаш да четат. Праскат си великите ни випове диалектно пък кой разбрал - разбрал. От всичките - 2,3 да правят изключение. Не повече ! Кучкова вчера не разбра въпрос, в който присъстваше думата "екзистенциално" и искаше да и се зададе с дума, която разбира :) А тя, повярвайте, не разбира друго освен езика на цифрите и парите. Ако действително зададеш въпроса за четенето ще ти се каже, че това е шоу - не библиотека.

3

читател

преди 9 години

ВИП брадър е просто една клоака.Участниците там - съдържанието на клоаката.