45

Анонимен

преди 9 години

До ИвоПросто е: Една седмица срам- цяла година: Иху уха!

44

Анонимен

преди 9 години

До КругерОтменя се, нали ще се реформират за сетен път.

43

Анонимен

преди 9 години

Я си пия и некарам ,а они нека си чекат

42

Анонимен

преди 9 години

То хубаво акции, *** проблема е в тези, които ги провеждат! Що ли никой им няма доверие нещо?

41

666

преди 9 години

Отоплителните системи?!?!?А топломер и електромер в колата ще ми инсталират ли?! Как стои въпроса с общия топломер и разпределението на общата енергия между шофьорите?! Ами електропреносната мрежа на автомобила?! За електроавтомобилите ще има ли такса "зелена енергия"?1

40

Анонимен

преди 9 години

Затова казват, че катаджията е единствената професия, чието дневно възнаграждение надвишава месечното!

39

тТт

преди 9 години

Трябва ние, колегите-шофьори, да пълним хазната? Това нещо не в ли е ясно?! :) И хайде, моля ви, да не излизате с номера да спазваме изискванията за зимно шофиране! Искат ли да те глобат, стой та им гледай сеира!!! Аз, примерно, до преди година не знаех, че бинта в аптечките имали срок за годност. Е, след 20 лв фиш, вече знам. Между другото това ми беше първата глоба от 18 години шофиране.

38

аз

преди 9 години

Малко ни е , тези акции трябва да са ежедневие, а не кампанийно . Писна ми да изтръпвам по сто пъти на ден от най различни *** мислещи се за безсмъртни . Като искаш да караш автомобил си го поддържай изправен и оборудван , плащай си застраховките и данъците , спазвай закона и никой катаджия няма да те закача . Не мога да разбера хора които хем са в нарушение ,хем не искат да ги санкционират и бутат рушвети , хем след това плачат като девици !?!?

37

vesko02

преди 9 години

Навикът проблема да се решава веднага е жив.

36

манталитет

преди 9 години

Не е проблемът в КАТ, а в самите нас.Защо трябва да те контролира някой за да си смениш гумите и да ти е ред колата?Нали е за безопасността ни?Глупав народ сме - това е!

35

Анонимен

преди 9 години

Пак пускат организираната престъпна група КАТ в акция

34

Анонимен

преди 9 години

Как е тръгнало тия ще върнат лиценза на СИК и ВИС, пак да застраховат коли

33

читател

преди 9 години

Отново МВР имитира дейност. Те само това могат.За наша сметка, макар че ние ги храним и обличаме.Тулумите на плащат данъци и осигуровки даже.В България след 9.9.44 не е имало още полиция, това са жалки милиционери.

32

Анонимен

преди 9 години

Българинът просто не може да кара. Това е основният проблем. Той просто не може.

31

Анонимен

преди 9 години

Хайки... :)Вместо безмислено отчитане на дейност, сложете ги тия безделници на ключовите кръстовища в София всяка сутрин от 7 до 9. Всеки втори тарикат и селянин е за солена глоба.

30

до 33

преди 9 години

младите шафьорчета като са нагли и прости си остават такива завинаги пък и с тях катаджиите не се занимават, занимават се с обикновения човек на средна възраст и застаряващи чичковци с обикновени коли, и глейй ся колко сме велики ниии сме катаджии..... минава джипа последен модел БМВ или Мерцедес с 160 чак им Хвръкват фуражките а те най нагло се обръщат на другата страна - нищо не видели нищо не чули...***

29

Гъзьо

преди 9 години

Колеги шофьори, гледайте да имате повече 20-ки на цяло!!!

28

ген.Луков

преди 9 години

Като гледам каква народна любов струи от долуписанията,ПОЧВАМ ДА СЕ ЧУДЯ,кой ли ги е избрал тия горе в парламента!Другият вариант е те сами да са се избрали.

27

Иво

преди 9 години

Ей, ненаядоха се тия катаджии...Как не ги е срам като дойде лято да излязат на плажа с тия тумбаци?!

26

Кругер

преди 9 години

Какво стана със закона за спирането от полицаите без основателна причина?