17

Циганин

преди 9 години

Действително е много добър и ще остане сред великите футболисти!(а гелосването и други негови изцепки са извън футболните качества )

16

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да злобеете бедни, злобни и нещастни българчета, този човек е звезда, която ще остане в историята като един от най-великите футболисти в света. А вие си работете за триста лева, раждайте деца на които не можете да купите нещо повече от фалшив адидас (или от продавалника). Докато вие сте злобеели, той е работил, а сега този труд се отплаща. Това става при всеки трудещ се, но вие със злобата си сте толкова опиянени, че за вас шанс няма. Преписвачи в училище, злобари в живота!

15

Анонимен

преди 9 години

Спор няма за качествата му, обаче за да бъдеш сред най-великите на всички времена се иска нещо повече от изработена статистика - отношение към играта и уважение към противниците и съотборниците. От великите нападатели и най-добрите защитници се спичат, но не защото могат да им свирят дузпа.

14

Анонимен

преди 9 години

Има само един Роналдо и той е Феномена!

13

да

преди 9 години

да му бяха дали още 5-6 дузпи и да мирясва...Суарез няма нито един гол от дузпа!

12

Наско

преди 9 години

Мисля, че спокойно могат да му връчат и Златен Оскар на този момък... и да остане в историята като най-добрия футболен актьор! :)

11

D

преди 9 години

И какво като "Жена му е уникален модел. Взима шестцифрени суми на седмица. Световноизвестен. Действително един от най-големите футболисти в момента." Като се вижда, че не е щастлив, като не може да се отпусне и да се зарадва на успехите си и вечно търси още и още. Той е дотолкова вглъбен в това да е "the best", че си позволява да симулира и да изглежда меко казано смешно :))) Просто му е фикс идея.. И 100% в секса не е добър ;]

10

Анонимен

преди 9 години

До 1 Ами видяхме го ! И актьорството помага и 13-ят играч и той помага. Съдията , съдията ,съдията..***..... Иначе, вятър работа .

9

Вини Джоунс

преди 9 години

Този транзистор заслужава някой снажен маж, като Вини Джоунс, Стюърт Пиърс, Тони Адамс или Франко Барези да му скача с бутонките върху маникюра и да го гняви в корема а транзистора-симулант да пищи и да се гърчи. Това замлужава този артист. Това и пожелавам на коляча от ИД, дето се гаври с хората в клиповете и то с маска на лицето. Гняаене му ме лека за такива ***.

8

Капанов

преди 9 години

Ще бъде сред най-великите гел-употребисти!

7

Picha

преди 9 години

Mishki..ei taki pluhove....hapat mi ti ko mislish....imam edno malko bradva i s nego spa

6

1

преди 9 години

Колко завист и злоба... Жена му е уникален модел. Взима шестцифрени суми на седмица. Световноизвестен. Действително един от най-големите футболисти в момента. Който оспорва качествата му на футболист просто може да се скрие и да не коментира този спорт никога повече.

5

Анонимен

преди 9 години

*** грозен....

4

кифла

преди 9 години

Роналдо се оказа егати кифлата...

3

Анонимен

преди 9 години

Гацо Бацов бее, къв Роналдо! ***

2

Анонимен

преди 9 години

Третия "пол"

1

тоя ли?

преди 9 години

на тоя трябва да му дадат Оскар, а не Златна обувка!