16

Анонимен

преди 9 години

Тия от БНБ трябва да бъдат обесени.

15

И неграмотно

преди 9 години

"ДО МИНИСЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ..." ;)))

14

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази глупост "несериозно предложение" защо тези хора ще пускат предложение което не могат да изпълнят това да не е детска градина нека БНБ да им поиска гаранции или поне да проведе разговори или е по-лесно да убием болния вместо да го излекуваме нека кръгът който цели обогатяване чрез фалита на КТБ да знаят че българинът не е чак толкова глупав и подчинен при нова вълна от безработица и мицерия хората отново ще са на улицата и пак стария кръговрат.....

13

Анонимен

преди 9 години

При фалит ще стане страшно те и сега нямат пари за гарантираните депозити а ако се наложи да осигурят и за други банки какво ще се случи масово теглене на пари загуба на доверие в банковата система и в управлението на държавата недай боже и падане на валутен борд при такава криза и пак няма да има кой да поеме отговорност

12

Анонимен

преди 9 години

ПАРИТЕ НЯМА ДА ВЪРНАТ!НИТО ГАРАНТИРАНИТЕ НИТО ДРУГИТЕ!!СЕДЕТЕ СИ ПО ДОМОВЕТЕ ТЕ СЕГА С ЦЕСИИТЕ ВИ ДОВЪРШВАТ.ОСВЕН ТОВА СИ ПРЕХВЪРЛЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА

11

Циганин

преди 9 години

Не мога да разбера какво чакат за да не я фалират тази банка !?

10

ЦЕНТРАЛА НА ЛЪЖАТА

преди 9 години

ЩОМ ЛЪЖАТА СЕ УПРАВЛЯВА ЦЕНТРАЛНО, ЗНАЧИ СИ ИМА ЦЕНТРАЛА !

9

бургазлия

преди 9 години

След като БНБсе подчинява единствено само на законите и на обштествения интерес за што не ги спазва нито се вслушва в обштесвеността и не изплашта гарантираните влогове.Зашто допуснаха това срамно явление да се стигна до там незапомнена кражба вКТБ.Не се ли срамуват от себе си как вечер се прибират и спокойно заспиват.

8

Дедо

преди 9 години

Ази давам 6 милиарда,дайте я на мен.Как ги искате в брой, или с чек.Ще натоваря каруцата,и хайде в БНБ.Граби народе ,днес ще има за всички.

7

МОГАТ И ОВЦЕТЕ

преди 9 години

До ДО 7ОХ, ТЯ САМО ЕДНА ОВЦА АКО СЕ УСЕТИ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЗРИВИ ВМЕСТО ДА СЕ САМОЗАПАЛВА,ДА ВИДИШ ТОГАВА КАК МОГАТ ДА ОПРЕДЯТ НЕЩАТА И ОВЦЕТЕ,ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА МЕТАТ !!!!!

6

ПОТЪРПЕВШ

преди 9 години

За БНБ ще стане СЕРИОЗНО когато хората ги пометат по площада.

5

КРАДЦИТЕ СА НАГЛИ

преди 9 години

ВРЪЩАЙТЕ ГАРАНТИРАНИТЕ ДЕПОЗИТИ БЕ КРАДЦИ !!!СТИГА СТЕ СИ ПРАЩАЛИ САМИ НА СЕБЕ СИ ПИСМА НА КОИТО СИ ОТГОВАРЯТЕ ПУБЛИЧНО ЗА ДА ЗАНИМАВАТЕ ОВЦЕТЕ!!

4

Окото

преди 9 години

Забелязах как В.Рашидов изведнъж изчезна от медиите с изказванията си за КТБ, явно си реши проблема без много шум.

3

Анонимен

преди 9 години

Кредитните милионери длъжници на КТБ вече се уредиха с апетитни цесийки и сега бедните ще плащат влоговете на богаташите.

2

1

преди 9 години

Връщайте парите на дребните вложители бе хаймани,стига сте мислили за милионерите с депозити които в момента си ги вземат,или под обществен интерес разбирате само интереса на богатите. В друга държава никога не биха ви търпели толкова ,досега да бяха съборили сградата на БНБ но явно пак сте улучили на народ.

1

Елемаг

преди 9 години

Брей,как изведнъж па БНБ станахте страшно отговорни и следящи за реалните пари.Въй, направо са аразтопих от умиление.Ден и нощ не спите, една запетайка ако се обърка в месечните одити.Мале мале, ум да ми зайде :)Тия от БН били много сериозни и съвестни бре? :)