19

Анонимен

преди 9 години

Ако не предлагат шкембе-чорба тогава не си струва!

18

Невен

преди 9 години

Добре, аз си плащам данъците тук, почти сигурно мога да си го позволя, не че ще се разделя лесно с парите, но по дяволите, ще отговори ли някой дали имат там обедно меню и колко ще ми излезе ;).

17

гпа

преди 9 години

пак е имало съчинения по картинки

16

Пешко

преди 9 години

Точно се чудех къде може да се хапне сред смес от китайска провинция и западни влияния. Първо мислех в един китайски до немското посолство, ама сега реших на Малдивите.

15

Иво

преди 9 години

Почивката на малдивите струва колкото една стара трошка. Всеки среден българин може да се реши да се откаже за 3-4 години от трошката си, да пътува с градски транспорт и да отиде на почивка на Малдивите. Всичко е въпрос на избор!

14

BG

преди 9 години

2 год. подред ходя там и вече взе да ми писва ! Мисля, другата година Ибиза да видя как е или Доминиканите може би. То вече с толкова голяма заплата и честна работа се чудя къде да ходя на почивка ***. А честно казано най-голям процент от хора на Малдивите бяха Българи, но какво ли се учудвам с оглед високите заплати и високия стандарт на живот в България.

13

Sasho

преди 9 години

Вие си се възмущавайте и плюйте, ама хората си трупат отваряне на саитовете, печелят си от рекламите в саитовете и изоооооообщо не ги ***.

12

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

за мен финансовата година приключи успешно от ATO уведомиха че всички отчети са ОК и точно се чудех къде да се чупя да скитосвам ис райския край на планетата наоколо мен. Викаме му spinnin' away 8-)Цената на билетчето до Малдивите ми е се едно като на вас билет за градския. Но това е защото си живея сред най райския край на планетата $$$$$На маймунките на тръстиката в БГ (като долните) им подфърляме трици. Такива места им викаме Невърланд - страната на ПитърПан където децата не порастват

11

Анонимен

преди 9 години

Не е чак толкова зле хората да видят поне на снимка какво има по света.И дано да са достатъчно разумни, за да обърнат внимание на думата "луксозен". Едва ли и в Западна Европа, и в САЩ всеки може да си позволи да се храни в най-луксозните заведения, когато отиде на почивка.Но когато видиш какво има по света, това повишава критериите ти пък и, кой знае, може да те вдъхнови за някоя полезна и продуктивна идея.

10

еи

преди 9 години

тази публикация е като лисицата и гроздето или като хвалба на писача да я разбирам !?

9

Елемаг

преди 9 години

Също съм в IT сектора и знам че зимаш кинта ,като мене.Ама също така ви и знам колко работа реално вършите.Обяснявай надменно на някой ,но не вярвам и той да те слуша колко си велик,да си роб на швабите.Защото аз плащам данъци тука и всичко остава за държавата!!!

8

До 7

преди 9 години

Подкрепям те! И аз ще постъпя така, пък малдивците ако ще да се пукат от яд, че ни изтървават като клиенти! :))

7

Анонимен

преди 9 години

Много е красиво.Хем разглеждах снимките с интерес, хем се ядосвах, защото и ние си имаме море и бряг с много предимства, но съсипахме по-голямата част от него.Изобщо не е недостижима мечта и нашето Черноморие да се застрои разумно и красиво, а цените да не са недостъпни за българите.Няма защо да въздишаме по екзотичните дестинации. Съдбата ни е дала земя-рай, но ние не съумяваме да си организираме добър живот тук и сега. Не случайно е казано: "От ума си тегли!"

6

Невен

преди 9 години

Цените как са? Има ли примерно меню?

5

Анонимен

преди 9 години

Ако нема кифтета, нема да ида-така да знаете!

4

Елемаг

преди 9 години

5 кой бизнес?Като на Цветан Василев ли? :)

3

Анонимен

преди 9 години

Мария, ти подиграваш ли се с хората, тия статии за луксозни курорти по света?

2

wtf

преди 9 години

страхотна новина, тъкмо се чудех къде да обядвам

1

Елемаг

преди 9 години

Предложете я тази статия на жената,която се самозапали.И на останалите 95% от населението, дето превива гръб под ярема на мизерията.