9

Анонимен

преди 9 години

За това ли година и половина недоволстваxа. Е да ни е честито. Сега вече дупе да ни е яко.

8

SILENCE

преди 9 години

До 1-2.Никога няма да си видиш парите,защото НОИ е опоскан.До 3. Унгарците са заплашили човека на ЕС,който е отишъл при тях със задачата да дава ценни указания кой може и кой не може да управлява,че ще се махнат от ЕС,ако им се бъркат. Но тиквов иска властта такава,каквато счита,че му приляга,а деформаторите едвам се напъхаха в горкия парламент.Какво може да се иска от тях? Нали уж интелигентни хора гласуваха за тях?

7

петър

преди 9 години

Участието на РБ в изпълнителната власт няма да доведе до нищо хубаво.зад всеки техен министър ще седи Костов с указанията си , а вече сме го видели той какви ги вършише.Нямам им никакво доверие .Дано не съм прав, но като имам предвид кой е гуруто им , работата отива към нови избори.

6

Анонимен

преди 9 години

дновременно се впусна да оправя българския транспорт, енергетиката, околната среда, вътрешната и външната политика. (и не е бил никога от БСп - беше от СДС - участва от Беров.)

5

Анонимен

преди 9 години

не беше Неков, а Нейчо Неев . - Нейчо Неев го слагаха да запушва всуякакви дупик - беше социален министър1990 и 1993 е член на координационният съвет на СДС. В периода 19921993 е министър на транспортаицепремиер и министър на транспорта в правителството на проф. Любен Беров в продължение на година, след което е сменен на министерския пост от Кирил Ерменков. Неев ще се запомни с крилатата фраза - "Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер" и с прозвището "Човекът оркестър", защото едновременн

4

zeus

преди 9 години

Познавам много хора, които видяха някаква надежда в РБ и гласуваха за тях, за да не е на власт пак Тиквата или Съсела. Какво се оказа обаче, че май няма значение това, после ми разправяйте, че сме имали демокрация и цялата власт е в народа. Изборите са само за това да узаконим престъпниците във властта. Както е казал Марк Твен: Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят.

3

Анонимен

преди 9 години

Голямото плюскане да започне СЕГАААА!

2

Анонимен

преди 9 години

Преди доста години един министър Нейков от БСП -то каза по памет " егати и държавата щом аз и съм министър" . Сега егати и държавата ни щом Радан ще ни е премиер и според него вече е дори готов за премие.Накъде да бегаме вече?

1

Анонимен

преди 9 години

Чака ни политическата зима на народното недоволство. Кабинет на всяка цена? Че защо. Основните въпроси пред държавата вече втора седмица след началото на парламента не се решават и не се пристъпва към решаването им, а за това не е нужен кабинет. Има парламент. Нито решиха за КТБ, нито се чува нещо за бюджета. Общо взето е власт на всяка цена.