11

Анонимен

преди 9 години

7 концерта има тук зо 9-10 години и толкова по-добре, че можем да я гледаме по-често. и въпреки това зала универсияда е пълна.

10

Анонимен

преди 9 години

музиката се води симфоничен рок и сепуреготина. А от соловата й кариера Die Allive в никакъв случай не може да се нарече скучна песен. Тя пее невероятно, просто няма хореографията отпреди.

9

Анонимен

преди 9 години

Соловата й кариера е скучна, а музиката й даже не е точно метъл, а по-скоро оперен рок.

8

Сандo

преди 9 години

тая я искам гола !!!!

7

Анонимен

преди 9 години

До vladyТука не мога да се съглася съвсем, защото например Therion нямат екстремни вокали и въпреки това създадоха шедьоври. Зависи от композицията ;) Както например разпадналите се After Forever (фронт дамата им сега е в Nightwish) композиционно се доближават до прогресива.Колкото до Таря, великолепна певица е и определено тук си има доста стабилен контингент почитатели.

6

ники

преди 9 години

До vladyДемек да се хващат отново с Марко и да се връща в Найтуиш :) Би било прекрасно, макар че Найтуиш най-после намериха своята нова добра вокалистка - Флоор Янсен!

5

Присъствал

преди 9 години

Тук е мястото да кажа - да им изсъхнат ръчичките на всички, които се бяха наредили пред сцената и снимаха с телефоните! Изключително съм възмутен от такова поведение! За това ли ходите на концерт - да снимате с жи си ем-ите. Умишлено бях там, сред тълпата, за да съм по-близо до сцената, ама какво да видя, братче?! Всички вдигнали ръцете и снимат с пръчките, пълна селяния!!!Иначе, да, концерта беше хубав. И да, Таря се е представяла и по-добре. Беше трогната от присъствието на публиката.

4

Heavy metal

преди 9 години

Това не е метъл звезда, а оперна звезда! Тя тази май се пренесе окончателно тука, ... не мога да й преброя концертите вече.Тя просто няма нищо общо с метъла, а по-скоро с Моцарт; само музиката на групата донякъде напомня на някакъв вид метъл, ама много далечно!

3

valiq

преди 9 години

brad mi q slusha taq, edin put mi ya pusna, beshe ujastno. Samo edno viene, ne mi haresva!

2

Анонимен

преди 9 години

Наистина чудесен концерт! И наистина контактува изключително много с публиката с глас, с гримаса, с движения. Просто не губи контакт с хората, много ми харесва :)

1

666

преди 9 години

БЕШЕ СТРАХОТНО!БЛАГОДАРИМ ТИ ТАРЯ !