26

Анонимен

преди 9 години

До СРАМ!!!А мен ме е срам от индивиди като теб. Напусни България " тя" не се нуждае от индивиди като теб!!!

25

Messi

преди 9 години

Аз лично не видях разлика с България...

24

Дино

преди 9 години

Хубаво купе, много по-добро от конските общи вагони, които са в по-новите влакове, движещи се в България в момента. Предпочитам купета, а не общак с отделения за по 30 човека.

23

Анонимен

преди 9 години

До много разбиращите. Тук , не така наречения комунизъм (защото комунизъм не е имало) ни е виновен, а управлението на България след прехода.

22

Албания преди години

преди 9 години

Наистина това са едностранни снимки. Албания е в процес на развитие и то голямо. Най-хубавите плажове на Адриатика са там. Това е все едно да направиш сесия на *** махали в цяла България. Там почти няма забрадени. (все пак над една трета са християни - те всички са били, но са ги помохамеданчили)

21

-10

преди 9 години

Все едно съм си у нашенско.

20

ЧГВара

преди 9 години

България да не би да изглежда по-зле!? Какво толкова, същото като при нас...хехехе

19

Анонимен

преди 9 години

Няма как да изглежда по друг начин. Комунизмът не прощава

18

gft

преди 9 години

като гледам коментарите, найстина е присмял се хърбел на щърбел и тук има такива места. с тази разлика, че албанците са почти готови в коридор номер 8, имат 10 км тунел, строят друг 7-8 км и строят магистрали, толокова колкото ние не сме постройли през послените 30 години...само да не стане като с румънците, те ни дърпали, те не знам какво си, ама на финиш линията, не се оказа баш така....

17

Anonimen

преди 9 години

До СРАМ!!!Възможноста я имаш. Дай една сметка и веднага ще ти бъде преведена необходимата сума да се изметеш от тук. ***!

16

До 21

преди 9 години

Заминавай и моля те не се връщай!

15

Бугарин Цигански

преди 9 години

Со керес але манге.

14

СРАМ!!!

преди 9 години

Присмял се хърбел на щърбел.*** заедно с албанците са двете най-гнусни нации в Европа.Тези нации не са европейски.Това са *** в Европа.Днес имаше статия по темата.*** са европейските роми.Срам ме е че съм българин!!При първа възможност ще си сменя РОДИНАТА!

13

2-ро лекарско мнение

преди 9 години

Пак едностранчиви фотоси, да го таковам в белгиеца измислен; що не покаже кадри от Вльора - новата адриатическа дестинация!?

12

Анонимен

преди 9 години

Виждате ли на сн.5, и под снега си личи, че земята е обработвана.

11

Анонимен

преди 9 години

Впечатления от миналата година:Албания е на кръпки. Фотографът е показал някои от тях избирателно. Има цели села с чисто нови заможни къщи (казват, че работят в чужбина), земята се обработва, немалко от пътищата могат да ни засрамят. Има и магазини по всичко, като едновремшните по селата, продаващи сирене, *** и гвоздеи, има и автобуси, които движат, когато съберат пътници, напредък и упадък си съседстват. Общото усещане е, че страната бързо дърпа напред.

10

Хм...

преди 9 години

Преди 89-та България бе водеща страна на Балканите! Днес БГ като демократична и член на ЕС изглежда далеч по зле отколкото не член на ЕС, т.с онова дет ни показват на снимките! Преди 89-та гърци и турци следваха в БГ и ни /благородно / завиждаха за просперитета на страната ни и социалните придобивки на населението!

9

Анонимен

преди 9 години

Тези на сн.8 и сн.32 определено не са албанци, може би и за онези от сн.23 би могло да се каже същото.Останалото си е жив социализъм с ориенталски привкус, на повечето снимки - провинциален.

8

ммммдааааа

преди 9 години

Спират ти парите и започват да ти обясняват колко си ***, че нямаш пари...

7

Анонимен

преди 9 години

Същата мизерия е и тука,както и в Русия