19

а тъй

преди 9 години

За руснака най-голямата ценост е Водката! Останалото е комунистическа пропаганда!Никви епъли за Пияндурите! Да смучат водка докато пукнат!

18

До 29

преди 9 години

Подкрепям те, но с една корекция.Русия си е част от Европа. Това, че е имало "желязна завеса", се дължи на временни политически особености. Руските ценности са истинските европейски ценности.Това, което някои се опитват да наложат в манталитета на европееца, всъщност има за цел да унищожи типичната за Европа култура, морал и ценности, които са изграждани в продължение на хилядолетия.Мястото на Русия е в ЕС, но този Европейски съюз да си е наш, на европейците, а не да служи на злонамерени сили

17

Анонимен

преди 9 години

Правилно,какъв е тоя да парадира с дупката си....а руснаците защитават ценностите си-които са доста по човешки от европейските...

16

До 24

преди 9 години

Хем признавам, че си прав, хем в този случай се възхищавам на руснаците затова, че защитават ценностите си.Въпрос на гледна точка.

15

Анонимен

преди 9 години

Са тия дето казват "А Кончита? А Азис?", да ви питам А ФРЕДИ МЕРКЮРИ? Във всяко стадо има добри и лоши овце.

14

Анонимен

преди 9 години

Хомофобско ли е да кажа, че се гордея, че не съм гей и съм от бялата раса?Считам го за дар от Бога.

13

до долния

преди 9 години

нещо за Кончита Вурст да кажеш?

12

Анонимен

преди 9 години

Простата истина е, че ако нямаше хомофоби нямаше да има и гей паради. Колкото повече ги нападат, толкова повече ще се защитават/натрапват. Като приеха закона против тютюнопушенето на закрито, всички пушачи се почустваха онеправдани и скочиха. Общо взето същото се случва и с хомосексуалистите. Затворен цикъл.

11

Маркс

преди 9 години

И изобщо, ако някой млади хора четат нашите постове и имат въпроси, питайте. И във Василев и славянин има доста хляб,а и Одисей е ерудиран, ако и да е герберастин, все ще ви дадат някакъв отговор. Само от Пешко и Кошмара се пазете, опасни са много!

10

Маркс

преди 9 години

Вижте, Творецът е създал творението мъжко и женско. Няма трети пол, глупостите на извънземните дето са в щатите, че слънцето сменило поляритета си и хората обръщали резбата са най- обикновени шмекерии на падналите Ангели, целящи да отделят човек от Бога и тогава да си направят едно барбекю от него. Не им се връзвайте, ако жените не ви харесват, то знайте, че още не сте срешнали тази, която е определена за вас.

9

st

преди 9 години

Стив Джобс какво общо има със това еххеххеххх ех бай казак бай казак.

8

П.Петров

преди 9 години

Хомосексуализмът е хормонално и психическо отклонение от нормата и не е заразно, също като останалите хормонални и психически болести.Със забрани никой от нищо не се е излекувал, нито е ограничил разпространението на шизофренията и останалите генетично предопределени отклонения.

7

до 9

преди 9 години

точно казано, незнам какво да допълня още. Може да украсят ябълката на задния им капак с цветовете на дъгата, както им е шарена и операционната система, поне майтапа ще е пълен. Сега ще завълят минуси по коментара ми, но аз не мразя гейовете даже ги обичам, дано да стават все повече, повече жени за мъжете, тя природата го е измислила отдавна още

6

Анонимен

преди 9 години

Този Кук направи страшно лоша услуга на Апъл, сега всички ще свързват компанията с хомосексуалния и шеф. Аз ако бях акционер вече щях да продавам.

5

Матеев

преди 9 години

Паметник на Стив Джобс във вид на телефон - големи акъли , а от телефона щели да се сетят за *** Кук и накрая олимпийските гръмовержеци го махнали .Тия русаци да си направят един паметник във формата на кълбо и това да символизира всичко за което се сетят !

4

шоу

преди 9 години

Не разбрах каква вина има Стив Джобс заради странните наклонности на своя наследник???

3

Петър Славов

преди 9 години

Ако някой иска да ми отговаря да си пише името, моля

2

Петър Славов

преди 9 години

Ами да забранят и музиката на Чайковски, какво чакат още

1

Анонимен

преди 9 години

БРАВО