160

Анонимен

преди 9 години

tia e bila naliata s gorivo oshte v kolata. Niamashe li kameri tam da snimat koia e tazi kola. Znaiat no kriat !!

159

До Анонимен 195

преди 9 години

Въобще не е факт че се е САМОзапалила жената. Внушение да, но не и факт. Просто медията ентусиазирано го тръби като факт без да проведе няма грам журналистическо разследване. Жалка работа!

158

До 195

преди 9 години

Само Позитански плъхове са способни от такава трагедия да правят политика.Факт !

157

Анонимен

преди 9 години

Факт ! Запалила се е в демократична България! Запалила се е пред Президентството! Президент ,,Плевнелиев ! Умен и Ентилигентен !Водеща политическа сила ГЕРБ! Факт! Това е само началото!

156

Анонимен

преди 9 години

До ИНТЕРЕСНОИнтересно и каква е колата с тъмни стъкла. Интересно е, че никой не я спира и не се опитва да и помогне. Интересно е, че точно в този ден фонтана е спрян. Интересно е, че е пълно с полиция, подготвена за такива ситуации. Интересно е, че с помощ на Псилоцибин лесно се склонява човек да направи такова нещо. Интересно наистина.

155

rambo

преди 9 години

тези стари муцини който ни управлявят вече 25 години натрупаха милиони в книжки и построиха замаци в европеиския съюз и апартаменти.а децата и внуците си изпратиха в европа и по целия свят.герб сдс реформаторите са виновни за трагичното състояние на българия и българския народ.25 години ограбиха българия и докато един гражданин работи за 300 лева то 1 депутат взима по 5 или 10 000 лева на месец.народа мизерува и гладува и безработицата го унищтожава а герберите седесарите и реформаторите са мили

154

Анонимен

преди 9 години

До РЕВОЛЮЦИЯАбе жалък пикльо-революционер, нещо не те виждам с автомата пред парламента? Млъкни и се скрий някъде и не се показвай, че освен да ръсиш глупости си и ПрОзСт като ***!

153

istinata

преди 9 години

Otiva v ada za samoubiistvo.po dobre da beshe vzela niakoi ot deputatite sus sebe si.te ako sa prichinata.ima bolni,umirashti stradashti a nikoi taka i ne ubi edin politik niakoi ot semeistvoto mu ili neshto takova.stranen narod.az kato se pribera v bulgaria me e strah da ne me prebiat kato. Ida na diskoteka a inache naroda potdurja niakuv stranen respekt kum tia bokluci

152

Грешиш!

преди 9 години

До Революция:Самоубиват се само слабите ,психясалите и страхливите.:------------Цитирам ти автора на книгата Соната за Петя Дубарова /поетесата, която се самоуби едва 17 годишна/В.Андреев :НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ СЕ САМОУБИВАТ СЛАБИТЕ ХАРАКТЕРИ! КАЖЕТЕ -ЗНАЕТЕ ЛИ ДА СЕ Е САМОУБИЛ НЯКОЙ ПОДМАЗВАЧ,НЯКОЙ ДОНОСНИК, НИКОЙ ПОДЛЕЦ?! НЯКОЙ ПРЕДАТЕЛ ? .....И каква ирония -авторът на тези думи също се самоуби...... *** ли беше Петя Дубарова, а?!!

151

не мога да повярвам

преди 9 години

Как може никой да не обръща внимание. Мислите, че е случайно жената да се запали докато нашият лилипут (президент) води преговори с останалите измамници вътре в същата сграда???????

150

Анонимен

преди 9 години

живеем във времена , в които едва ли има човек през проблеми - здравни, финансови, ако си на работа - с шефове , ако си безработен..... , но всички си носим КРЪСТА- ако искаш го хвърляш по-рано , ако си достатъчно силен го носиш.....

149

До Ангел

преди 9 години

"текат консултациите за съставяне на правителство" съвсем разбираемо да има камери, поскоро жената да е отишла заради тях, все тая каквото и да се каже два живота , нейния и на 11 год. дете за което е не помалко страшно... заминаха. Дано Бог се смили над душата й.

148

До Анонимен 157

преди 9 години

"Може и сама да се е запалила, ако са й дали тлъста сума , да обезпечи детето си, нали била загрижена за него, според думите на съпруга й.."---По-скоро са я насилили, горката жена. Интересно как в един и същи ден медиите пишат за самозапалила се 39 годишна и 39 годишна девственица която съди някого!? Кави съвпадения!

147

Жоро

преди 9 години

Жалко, че не горят правилните хора.

146

Да, Дааааа

преди 9 години

ЗАЩО ЛИ!!!! С кибрит на ГЕРП ..... пред ЧЕХЛьОЗИДЕНСТВОТО Интересно кибрита подхвърлен, а и жената ли е подхвърлена ... точно там!!!!!

145

Анонимен

преди 9 години

До 183Ако според тебе това е постановка срещу Боко, *** му на гости и се подпали пред него.Изобщо няма да те види,нищо че е пожарникар.

144

до 168

преди 9 години

Да подготвено е .И то твърде плиткоумо. Този кибрит как е оцелял при избухването на огъня???Не е възможно кибрита да е ползват от нещастната жена.Имало е съучастник! Диригетан!Представете си на какво са способни само и само да се опорочат преговорите и да се очерни ГЕРБ???

143

Анонимен

преди 9 години

До 179 Тъжно е това, което си написал, но е вярно!Май има Българи, които все още могат да мислят.

142

мотив???

преди 9 години

родителите казаха,че не е *** .Вероятно е поддаваща се на внушение .Уместно е да се търси подстрекател. колата ,с която е дошла?! Кога се е заляла?? самата тя ли е шофирала??Има зад това деяние зла умисъл.И това вероломство Трябва да се санкционира!

141

Анонимен

преди 9 години

Абе хора, що не се самозапалват в Русия?Явно там нямат такива проблеми.Защо в Америка често някой откача и започва да стреля и да убива деца в някое училище?Примери-много...Мислете.