11

Деница

преди 9 години

Много светъл и топъл мол, с много интересна архитектура и чудесна гледка. Има голям увеселителен парк за малки и големи и определено си заслужава да бъде посетен.

10

Гай Баньо

преди 9 години

Още един филиал на МОЛ Димитровград в София!Честито колеги!Растем и пак ще растем на всеки километър и така до края на света!

9

vesko02

преди 9 години

С парите откраднати от европейските данъкоплатци хайде на шопинг.

8

darcas

преди 9 години

Тази новина страхотно кореспондира с новината за изгорялата жена пред президентството. Просто показва къде и как живеем

7

Анонимен

преди 9 години

да си инвестират..като има още балъци дето взимат 600лв заплатка и плащат наем (или изплащат апартамент) за 500лв обаче с по 300лв дънчици от КАВАЛИ за кавали ..ама така е..при нас не е важно какво имаш в главата а как ти стоят очилата ;) .. за това избягах навън и дано се върна в по-добра България някой ден и аз да инвестирам, но не с бозави марки на 100-торни цени от реалната.

6

Циганин

преди 9 години

Харесва ми това ,че ще се открива такъв търговски център в София и то до Икеа .

5

Анонимен

преди 9 години

Наистина преливаме от пусто в празно.Колкото нови магазина отварят вътре,толкова от старите ще хлопнат врати навън.Само да пълним гушите на разни араби и други подобни собственици на молове.

4

Анонимен

преди 9 години

точно ще можем преди коледа да го разграбим както в англия стана.......

3

Пешо,

преди 9 години

за мен е по-скоро сигурен знак, че има още бая кинти за препиране.

2

Петър

преди 9 години

Аз пък не мисля, че новият нов е с добра локация, щом е от другата страна на околовръстното. Единствено е удобно на хората, които живеят в Младостите, останалите трябва да си отделят между 40 и 60 минути, за да стигнат до там. Отделно че ако си без автомобил си е истинска мъка да се разкарваш до околовръстното.Иначе е супер това, че постоянно се откриват молове. Това е сигурен знак, че българинът е с отлична покупателна способност.

1

МОЛ-а ви съ

преди 9 години

Всичко е чудесно, ама нема ли да ни уврат тиквите, че без производство нема да потеглиме на никъде. Моловете са преливане от пусто в празно и източване на финансов ресурс по посока на чужди фирми.