12

до 17

преди 9 години

Не разбра ли, че т.нар. ни медии са всъщност помагат на каналджиите- ха някой е решил да спре потока от нелегални имигранти и си свърши работата или каже истината както си е , за да секне бизнеса на каналджиите, ха медиите първи ще ревнат за права и как не сме били европейци. Медиите и НПО обслужват единствено каналите за трафик и да не бъдат обезпокоявани. каналджиите знаят, че медиите тук винаги ще реват за пускане на имигрантите и ще си продължават с бизнеса.

11

Анонимен

преди 9 години

Хайде сега да ги видим ***, които събираха дрехи и подсмърчаха по телевизиите с онзи *** алгафари и ни обвиняваха, че сме расисти и не сме европейци, защото не сме били искали *** тук. искам бетонна стена- такава, каквато огражда "най-демократичната държава" САЩ от Мексико

10

Валентин

преди 9 години

Решението е едно: Ел ограда по границата, стрелба във въздуха и в краката, миниране и недопускане на пресичане на границата. Истинските бежанци да чакат на КПП за статут. И понеже война в съседна нам държава няма - истински бежанци също няма.

9

българка

преди 9 години

Това е поредното доказателство за некадърност и липсата на професионализъм на Вицето ни Маргарита Попова,а оттук и липсата на каквато и да е потребност от тази длъжност в държавата. Вместо да нищат институциите и слуховете, да зададат направо въпроса на Вицепрезидентската "институция" Къде се скр отново Далавера Попова, както й беше името в Прокуратурата. Защо мълчи сега, нали винаги се изказва по вс въпроси.

8

Невен

преди 9 години

Европа от преди 6 века не си взе поука. Ще ни оставят да мрем като мишоци, ама този път заразата няма да спре пред Унгария, а в Шотландия.

7

Tony

преди 9 години

Ami neka da im dadat I bg pasporti. Naselenieto I bez tva namale.

6

AZ

преди 9 години

СТИГАТЕ С ТЕЗИ "АВТОРИТЕТНИ АМЕРИКАНСКИ ИЗДАНИЯ" ... ДА ИЗЛЕЗЕ ЕДИН ОФИЦИАЛЕН ГОВОРИТЕЛ И ДА ГО КАЖЕ , АМАН ОТ ЖЪЛТИНИ

5

ГРОБ за българите

преди 9 години

В Пазаджик и Бургас е пълно с таджики и талибани, ако са искали да са ги прибрали досега.

4

Рали1

преди 9 години

Превеждате ги още!"Бежанци масово съдят ресорната държавна агенция заради мудност и пропуски при процедурата за предоставяне на бежански или хуманитарен статут.Това показа справка на"Сега"в регистъра на Софийския административен съд."Страхотна новина за първа страница на БЪЛГАРСКИ вестник!Ще ни съдят такива,които изобщо не трябва да са тук!Нелегалните емигранти трябва да са в затвора,това не са бежанци!Кой позволява това да се случва и да ни вменяват вина затова че не искаме тази п.плач у нас!

3

PTR

преди 9 години

Ислямизацията на България върви по план...Ходжите все по-нагли а попвете си траят като мишки.

2

Веселин Узунов

преди 9 години

Не виждам лошо да се помага на хората. Всевишният да им помага. Ако бяха каури щяхте всички с хляб и мед да ги чакате ,но защото са правоверни не ги искате.

1

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

БАВНО, НО СИГУРНО ИСЛЯМА СЕ ПРИДВИЖВА КЪМ НАС И ОТ ТАМ КЪМ ЕВРОПА. ЕВРОПЕЙЦИТЕ ВМЕСТО ДА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ И ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С РУУСИЯ, ДА ПОГЛЕДНАТ КАКВА ОПАСНОСТ Е НАДВИСНАЛА НАД ЦЯЛА ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ. ТОВА Е ПО СТРАШНО ОТ ВСИЧКО ДРУГО. ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА НЯКОИ ГАДАТЕЛИ МОЖЕ ДА ИЗЛЯЗАТ ВЯРНИ!