39

Боби

преди 9 години

До боби 58Когато се произведе един прът то той е с пусната неутронна защита от графит. Пръта е уран 235 + няколко процента уран 238 (реално това е горивото) + други вещества като арматура и прочиеСваля се част от защитата и започва контролируема ядрена реакция докато не изгори изцялоСлага се пак защитата и се премества в охлаждаем басейнТам ако има някакви вещества дето се полуразпадат се полуразпздатНО ЯДРЕНАТА КАСЕТА ИЗЛЪЧВА ВСЕ ОЩЕ ДОСТАТЪНО ТОПЛИНА САМАТА ТЯ ДА СЕ СТОПИ (до 5 години)

38

Боби

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ 56Абе фактът си е факт. По небостъргачи в целия свят са се сблъсквали самолети, Градушки. Имало е пожари по десетки етажи, За земетресенията на Японските небостъргачи няма да говоря. Как така само двете кули близнаци паднаха а? че и още една леко повредена кула до тях се срина дори без пожар.

37

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Боби ,,Уточнявам Самолетите са Митчел Б-25 около 15 тона парчето(1945) и не в кулите на световния търговски център, а в EMPIRE STATE BUILDING след войната.''НИЩО, ТИ НЕ МУ ЗАБЕЛЯЗВАЙ ТОЛКОВА НА АДАША СИ! АКО НЕ Е КОМПЮТРИ ЩЕ Е КОМПОТИ НЯМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА, НАЛИ ТАКА?

36

Боби

преди 9 години

До боби 53Адаш не е ядрен взрив. ОЗ ЯХБЗ съм и гарантирам толкова малки вдрени боеприпаси няма и не може да има. Дори зенитните ракети с ЯБГ през 50 години на миналия век са били няколко килограма и са най-малките произвеждани.Срязали са подпорните с ТЕРМИТ. Реално страшно канцерогенни вещества. По-опасно е от Азбеста.

35

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До боби ЗАЩО ДА НЕ ВЯРВАМ, В ТЕЧЕНИЕ СЪМ! И АЗ ЧЕТА РЕДОВНО ,,СТРОГО СЕКРЕТНО'' - НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ОПОНЕНТИТЕ! ИМАМ БЛИЗО 170 БРОЯ В ЕДИН КАШОН КОИТО СИ ПОПРЕГЛЕЖДАМ ОТВРЕМЕ НАВРЕМЕ И СЕ ИЗУМЯВАМ КОЛКО ТОЧНО ПРОГНОЗИ ИМА ВЪВ ТОВА ИЗДАНИЕ КОИТО СЕ СБЪДВАТ СЛЕД 10-15 ЧЕ И ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ СЛЕД НАПЕЧАТВАНЕТО ИМ.

34

боби

преди 9 години

До Тодор ХристовКулите на СТГ бяха разрушени с мини ядрени заряди според независими експерти.Доказателства -в момента около 7 000 души от хората, които разчистваха останките от кулите, са болни от различни видове рак (предимно на щитовидната жлеза).И най-гадното е че според тяхната здравна система медицинските им застраховки не покриват лечението им.Хората са в ужас от подобно развитие на ситуацията.

33

Боби

преди 9 години

До боби 49Уточнявам Самолетите са Митчел Б-25 около 15 тона парчето(1945) и не в кулите на световния търговски център, а в EMPIRE STATE BUILDING след войната.

32

боби

преди 9 години

До Тодор ХристовОще един прелюбопитен факт - при така наречените атентати с двете кули на СТГ се срутва и сграда НОМЕР 7.ВИЖ НА СНИМКИТЕ АКО НЕ ВЯРВАШ!Но в нея не се удря САМОЛЕТ!Въпроса е какво е имало там за да бъде унищожена!?

31

Боби

преди 9 години

До Анонимен 46Напиши си името та да ти се смеем. Глупчо от 1700+ година когато Русия се разраства в Сибир и в далечния изток започват политика на асимилация. СССР продължаваше тази политика и в Соц лагера.да погледнем 50 години СССР и 25 години запад след 2СВАсимилацията накара СССР да построи икономика в аграрна България за да привърже БГ към СССРСАЩ и сие разрушиха почти всичко от това което СССР е създал и докараха мизерия и 2 мил емигранти. 8-9% безработица официално - 50% с емигрантите

30

боби

преди 9 години

До Тодор ХристовПрез 1942 г. В Тоговашните две кули на Световния търговски цинтър се удрят поради гъста мъгла два американски бомбардировача Б52 с пълни резервоари и пълно бомбено натоворване.Но кулите не падат!Изводите са за вас г-не.

29

Боби

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ 45Ами Тодоре това доказва само едно интернет е все още единствената полусвободна медия в света. Полусвободна защото с усилия все пак могат да разберат кой си ти и да ти направят мръсно. Но добре че я има инче ще сме по-зле от средновековието.

28

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До БобиАЗ ПЪК ГО ГЛЕДАХ НАЖИВО ПО BBC WORLD И ОЩЕ ТОГАВА ВЪРВЕШЕ ЗАСТАВКА СЪС НОВИНИТЕ ОТДОЛУ НА КАРТИНАТА ЧЕ ИМА ДАННИ ЗА ЗАЛОЖЕНИ ЕКСПЛОЗИВИ ВЪВ ПОДЗЕМНИТЕ ПАРКИНГИ НА ВТОРИЯТ НЕБОСТЪРГАЧ.СЪЩО ИЗЛЯЗОХА ДАННИ ЧЕ СА ОТВЛЕЧЕНИ НАЙ-МАЛКО 6 САМОЛЕТА.ТА ПИТАМ ВСЕ ОЩЕ А ОТГОВОР НЯМА- ,,КАКВО ПО-ДЯВОЛИТЕ СТАНА СЪС ТЯХ И ЗАЩО ТОЛКОВА БЪРЗО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ЕКСПЛОЗИВИТЕ БЕ ЦЕНЗУРИРАНА И ПОВЕЧЕ НЕ ВИДЯ БЯЛ СВЯТ?''

27

Боби

преди 9 години

До боби 41ЗдравейДяволът е в детайлите - не знам кой го е казал но е вярно. Всеки който се придържа към детайлите или става параноик и го гонят все конспиратини теории или успява да научи истината с по-малко факти от колкото е необходимо на средностатистически човек.Ето 9.11 кулите Близнаци. Гледах от работата през интернет на живо и бях сигурен че е работа на Алкайда. Излезе ЕДНА статия и попита как така няколко хиляди тона метал се рушат със скоростта на свободно падане и разбрах ИСТИНАТА

26

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ДОТУК ДОБРЕ, ДА СЕ ГОТВЯТ ОДЕСА,ХАРКОВ,ХЕРСОН И ЗАПОРОЖИЕ! НАПРОЛЕТ ЩЕ Е ИСТИНСКО ЧУДО АКО И ТЕЗИ ОБЛАСТИ СА ВСЕ ОЩЕ ПОД ВЛАСТТА НА ХУНТАТА В КИЕВ КОЯТО УНИЩОЖИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ХОРА САМО И САМО ЗА ДА ИЗПЪЛНИ ЗАПОВЕДИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ!

25

боби

преди 9 години

До 38 ЛенинА ми ти знаеш ли кой е Ленин и кой е ментора му?Знаеш ли кой белоруски евреин стои зад финансовия грабеж на Руската империя през времето на Октомврийската революция!И че същия евреин договаря преминаването на вожда на революцията през Германия в запечатан вагон?И че получава 50 000 златни марки финансова помощ от германците за подкрепа на Ленин и компания?

24

боби

преди 9 години

Здравей адаш!И добре им го написа на "умниците" за 50 000 военни с бетеерите!но според мен тези пишещите си смучат цифрите от пръстите.И дали изобщо си струва да ги учиш!?

23

демократ

преди 9 години

Горките руснаци.Винаги жертви на други народи.И винаги освобождават държави от собственото му население.(Крим беше населен само с татари сега съотношението е че татарите са малцинство.Техните легла са се заселили руски кукувици.)Дано както купиха апартаменти по курортите в България да не рекат да ги "анексират".

22

Боби

преди 9 години

До Lenin 38Нещо ти куца аритметиката. Последния конвой е от 1000 тона това са 200 камиона да е имало по20 войници във всеки както ти ги изкарваш това са 4000 човека.ХОРА ПРЕДИ ДА ХВЪРЛИТЕ В ЧАТА ЕДНИ ЦИФРИ ХИЛЯДИ, МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ ВЗЕМЕТЕ И ПОМИСЛЕТЕ, А И ИЗПОЛЗВАЙТЕ КЛКУЛАТОР АКО НЕ СТЕ СИГУРНИ, И СЛЕД ТОВА ПИШЕТЕ. ИНАЧЕ СЕ ПРАВИТЕ НА *** НАЙ-МАЛКОТО.за 50 хиляди тежко въоръжени човечета са ти нужни 5000 БТР-80 или10000 бронеавтомобила или5000 камионаили колона с дължина 250 км

21

Боби

преди 9 години

До Unreal 36Нереални да вземем изборите преди седмица и тези сегаУкраинските нацисти просто с терор не допуснаха да се регистрират проруски и центриски партииВъзможните кандидати профилактично бяха бити, Вкарвани в кофи за ***, Палиха им коли и имоти. След всичката пропаганда едвам накрая изкараха някакви резултати и то нереални. Все таяСега имаме хора дето само със стоенето си в двора на училището за да гласуват рискуват живота си. От 22.5.2014 се стреля по училКои избори са по-реални?

20

Анонимен

преди 9 години

Кремъл създаде две руски казарми на територията на Украйна и вчера беше раздадено зелето, морковите и картофите за през зимата, а мероприятието нарекоха "избори".