36

Гост

преди 9 години

Точно Епъл са еталон за добрия дизайн и всеки друг производител се стреми да им подражава, безузпешно, разбира се. Аре чупка!

35

onz

преди 9 години

новия айфон се огъвал, щото ЦЕО-то му го нагъвали...

34

Apokalypsis

преди 9 години

СУПЕР И АЗ ВЕЧЕ ЩЕ СЪМ МИЖАВ ГЕЙ !

33

Анонимен

преди 9 години

45 годищен с 14 годишно момиче е голямо изключение. Но закона го приема, а родителите може и да не го приемат, може и да го приемат. Но повечето 45 годишни си имат по важни неща от 14 годишни момичета. Докато хомосексуалистите непрекъснато търсят нови връзки. Средностатистически един хомосексуалист е имал над 1000 партьора в леглото. За тях става дума, те са проблема на обществото когато ги удари хормона и почват да приласкават с пари момчета на 14 години, а не хетеросексуалните.

32

До 45

преди 9 години

Е ти щом си готов да приемеш 45 годишният приятел на 14 годишната си дъщеря, мисля че разговора ни приключи. Нямам какво повече да си кажа с теб. Моя съвет е да избягваш да лансираш идеите си за морал пред хората, да не ядеш бой от някой баща (или майка..)

31

Анонимен

преди 9 години

Има голямо значени за родителите на детето сексуалната ориентация. Есно младо момиче може да си намери стар приятаел над 40, това е странно, но се приема. Никой обаче родител няма да приеме 15 годишният му син да спи с 45 годишен хомосексуалист, както се опитваш да ни убедиш, че било нормално и нямало значение сексуалната ориентация. Но закона го позволява, нито родители, нито обшествето, нито училището може да направят нещо против. В това отношение хомосексуалистите са вредни за обществото.

30

До 42

преди 9 години

Къде пък прочете, че го мисля за нормално... Това което се опитвам да то обясня (за последен път) е, че няма значение с каква сексуална ориентация е 45 годишният. Да подмамва 14 годишни с пари и коли, за да спи с тях - не е правилно и морално. Това, че си хетеро не ти дава повече права и не го прави прелестна постъпка..

29

Анонимен

преди 9 години

До до 39Значи според теб, едим мъж ако спи с момичета които са минали определената от закона възраст за сексуална зрялост, това не е нормално. Трябва да се сношава и спи с момчета, това е нормално, това се опитват да ни наложат като държавна политика.

28

Анонимен

преди 9 години

До до 34Преполагам осъзнаваш факта, че между хомосексуланите има много талантливи хора, най-вече хора на изкуството, артисти и писатели. Има и много талантливи учени хомосексуалсити. Предполагам осъздаваш факта, че ти не си нито от талантливите, нито от умните, а от наглите. Не може да твърдиш, че хоетеросексуалните практики са грешни, това може да ги твърди само нагъл гей.

27

до 39

преди 9 години

Значи "един 45 годишен 'хетеросексуален' може да обикаля училищата и да свала 14 годишни 'момичета' (това е възрастта в България) и да го примамва с пари, скъпи коли и скъпи дрехи, може да се сношава и спи с тях". Това за теб е нормално ? С такива като теб най-малкия ни проблем са гейовете.

26

до 34

преди 9 години

Предполагам осъзнаваш факта, че ако същото нещо го прави хетеросексуален отново е доста грешно ...

25

Анонимен

преди 9 години

До 25: пушачите са "дискриминирани", защото тровят околните. Хомосексуалистите не ти пречат по никакъв начин, освен може би ако имаш тънки стени, и ги чуваш в другия апартамент...

24

до 7

преди 9 години

До Анонименне е точно така! като се има предвид кои хора си купуват айфони-общо взето-странни хора, които не се ръководят от реалните свойства и характеристика, а повече от рекламата и модата, е възможво да помогне на продажбите

23

Анонимен

преди 9 години

Това е един брилянтен маркетингов трик на Ейпъл, а именно милионите хомосексуалисти по света са спечелени като клиенти в битката със смартфоните на Сони и Самсунг /които по мое лично мнение са с едно качество над Ейпъл/. Нищо ново под слънцето.

22

AHТИМУТРА

преди 9 години

ОЩЕ БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА!!!!ПРОДАЖБИТЕ ПАДАХА И ТОЯ ВЕДНАГА ИЗМИСЛИ НЕЩО ТА ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА НЕГОВАТА КОМПАНИЯ!!!АКО МИСЛИТЕ, ЧЕ РЕКЛАМАТА ДЕТО СИ Я ПРАВИ, ЧЕ Е ГЕЙ Е НЕГАТИВНА ТОГАВА СИ СПОМНЕТЕ ЗА КОНЧИТА!

21

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе е толкова за Apple, колкото сексуалната му ориентация. Медиите имат задължителни квоти за Путин, за Северна Корея, за Иран, за хомосексуализма и толерантоста. Стадото трябва постоянно да се възпитава и дресира в новите ценности.

20

Анонимен

преди 9 години

Ей всяка седмица статия за Ейпъл, за щяло и нещяло. Вчече втора статия, че шефа им бил гей, е и? Няма нови продукти които да са достатъчно интересни и сега прокламираме хомосексуализма. Ейпъл дори нямат официално представителство в България, не им пука за нашаия пазар а вие ни навирате шефа им който отдавана знаем че е гей в лицето ни. Каква е тая рекалма, Джемини ли ви плащат?

19

Berlin

преди 9 години

Шефе, покажи на тия хора как са мяташ, как го движиш, как се бараш, колко се раздаваш.

18

Анонимен

преди 9 години

Да попитам само, защо пушачите са дискриминирани и жестоко унизявани, а хомосексуалистите торелирани. Хомосексуалистите нанасят много по-голяма вреда на обществото отколкото пушачите които одимяват пространсвтото. И защо няма smoke pride паради на пушачи, а има gay pride и то е държавна политика ЕС, на сръбския премиер му бяха поставили в Брюксел условие да направи гей парад, после се беше изказал доста цветисто - Е*и го съюз в който входния билет е гей парад.

17

martony

преди 9 години

"По примера на Джон Браун от ВР". Този пък кой е??!!