20

alkap

преди 9 години

Ква зима капка сняг няма дори в москва. всичко е за пари ква зима то се вижда 20 лв всичко е за 20 лв

19

Анонимен

преди 9 години

Всичко ясно ! А кой ще проверява за дупките , маркировките в тая долна държава !

18

Анонимен

преди 9 години

А таралясниците на КАТ, кой ще провери! Гражданска имат ли?

17

Анонимен

преди 9 години

Брей, КАТ ще проверява и за техническа изправност на пътя, да махнем ГТП тогава, защо да се дублират контролни мероприятия. Зимни гуми или дълбочина на протектора? ФАРОВЕ, защо ще ги проверяват при акция "Зима" като вече са задължителни и през лятото и така или иначе не намалиха жертвите при катастрофи, а ги увеличиха!!?

16

пффф

преди 9 години

а годишния технически да си го набия у ... За светлините ок, за дълбочина на грайфера ок, но в закона зимни гуми няма, но са си дълбоко препоръчителни все пак...

15

Анонимен

преди 9 години

15 - Полицаите ще ги проверяваме ние - гражданите , техните работодатели Колата , техниката вътре , пистолета на кръста му и даже панталона на *** на катаджията са купени с нашите пари , с нашите данъци Затова всеки път като го видите да нарушава Закона с пълно право имате право да му направите забележка и да искате да прекрати нарушението За съжаление у нас изглежда още нямаме това разбиране На сайта им ''Дорожний контрол'' или в ютюб може да видите как украинците се го правят

14

Анонимен

преди 9 години

Зимните гуми са си хубаво нещо през зимата особено сега с тези промоции са си направо далавера. Все си мислех че сервиза прави заключение дали едно возило е изправно посредством ГТП. Ако не е изправно катажиите да ходят да санкционират сервиза дето ми прави прегледа.

13

Kondor

преди 9 години

А полицайти кой ще проверява!? Тази службица КАТ трябва да се закрие, действаща отпреди 89-та, пълна с хрантутници само!!!!

12

sasho

преди 9 години

По-добре стартирайте акция " Прилични и удобни пътища", съвместно с Пътна инфраструктура!

11

Анонимен

преди 9 години

Пак глупости - такива акции трябва да се случват постоянно, без медиите да тръбят. И кво сега, след 30 ноември няма да се проверява за техническо състояние ли? Дивотии.

10

sasho

преди 9 години

Пуснете ни по една призовка, преди да тръгнем на път да минем през КАТ да ви е по-удобно.След това може да минем пак технически преглед и така.Трябва пари да се въртят за джоба на алчните кръвопийци в тая смотана държава.Смешни сте!

9

аналнологичен случай

преди 9 години

по живково време на ченгетата по едно време им раздаваха заплатите във ф ишове за глоби, дали пак не сесетиха за тоа номер!?

8

Анонимен

преди 9 години

От тази акция излиза, че от КАТ вече не признават ГТП, т.е. един вид по-добре не минавайте годишен преглед, защото пак ще ви глобим?!? После защо ни викат ***...

7

Виц

преди 9 години

Милиционер спира автомобил по акция "Зима" и се представя:- Добър де, сержант Димитров, с две деца, необядвал!

6

Анонимен

преди 9 години

VSEKI DA IZLIZA SUTRIN SAS 50 LV.VSEKI DEN S HILIADARKA V KASHTI.PRESTANETE S TEZI AKZII BRE GOVEDA S GOVEDA-OSTAVIHTE NARODA GOL I BOS.

5

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно как на място ще проверяват техническата изправност на автомобила... Поредната глупост от излишната структура КАТ! Да си ги пратят в районните и новопостъпилите полицаи да тръгват от там - патрулиране (с кола или пеш)!

4

Анонимен

преди 9 години

Много често взеха да им измислят акцийки. То да бачкаш и да се заяждаш с хората за 800 лева трябва да си луд. Сложете им на всички полицаи без изключение по една камера на пагона и до два месеца деветдесет процента са напуснали.

3

Димитър

преди 9 години

Не ме разбирайте погрешно. Аз карам със зимни гуми през зимата и горещо го препоръчвам на всички. Престанете обаче постоянно да пишете глупости, че от КАТ щели да проверяват за зимни гуми. Това е вярно, колкото могат да проверяват дали си нося зарядно за телефона в жабката.

2

zeus

преди 9 години

Абе журналисти, така не се научихте, че по закон такова нещо като зимни гуми няма, могат само да проверяват за дълбочина на протектора под 1.6мм. Всяка година едно и също и народа се пуска да купува зимни гуми. Не, че трябва да се кара с летни, ама това със зимните ми прилича на поръчка от търговците ;)

1

Анонимен

преди 9 години

Значи стартира зимното "Ко ша прайм ся?!"