11

Анонимен

преди 9 години

Благотворителността носи сваляне на данъците.

10

До 10

преди 9 години

Пишман от такива дървени философи като теб, които само дрънкат.

9

Анонимен

преди 9 години

Ще ги даде за спринцожки и ваксини... Поредния демамгог. Що не ги даде тия средства за разрешаване на дулгосрочни проблеми като липсата на питейна вода, гладът, комуникации, инфраструктура. Кадафито, който го убиха като куче, е бил платил за комуникационен спътник за Африка. Пишман от такива демагози каот този на снимката.

8

Добре, но...

преди 9 години

Хубаво прави, но сумата изглежда доста малка на фона на богатството му. Можело е поне още толкова да отдели.

7

Анонимен

преди 9 години

И тук идва ред на българските "милионери" да се замислят, а не само да си сменят през ден мерцедесите и кифлите....

6

///

преди 9 години

Плюйте го Бил колкото си искате, но на планетата няма човек който да е дарил толкова много пари за благотворителност, колкото него а не е като да няма шейхове, които могат да го направят.

5

дедо Ташунко

преди 9 години

Бълха го е ощипала този грабодерник!

4

Анонимен

преди 9 години

A ZASHTO NE PODARI NA BALGARIA DESETINA MILIARDA TOGAVA I PAMETNIK SHTE MU NAPRAVIM, MOGE PREZIDENTA DA GO NAGRADI S ORDEN STARA PLANINA TRETA STEPEN.

3

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Миналата година е изкарал с глобалната си олигополна структура толкова пари ,че може да спаси всички гладни и болни в Африка !Новините често показват различни "филантропи" как си разменят жестове.Примерно единия уж плаща лекарства и ваксини за 500млн срещу другия доброжелател който подарява безплатни устройства с Уиндолс. А като извадиш добавената стойност разходите им са съвсем минимални !Все едно да уловя риба да си ям да си пия и остатъка да даря бездомните котки по 50лв рибето!

2

Анонимен

преди 9 години

Бил Гейтс да дари някой $ и на Обонго за нов самолет, че този, на който лети вчера се счупи. На "шефа" от страх и притеснение му треперят ръцете и не може да бели бананите.

1

Анонимен

преди 9 години

Голям!