12

Анонимен

преди 9 години

Политиците искат сами да си останат в държавата.Но кой ще им работи и от кого ще вземат пари?Половината българи ще са емигранти,а останалата половина ще бъде унищожена,заради липса на здравеопазване.

11

ени

преди 9 години

До МериКакво да платят? Че в тази държава има некадърници,които взимат само заплати и никога не са ги заработили. Затриха толкова млад и кадърен народ- като онова момиче завършило с пълно отличие военна академия в САЩ с 3 магистратури в Европа не могат да и осигурят работа защото била много квалифицирана. Просто се опомнете или децата ни съвсем ще ни изоставят - и го заслужаваме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Бесен Българин 2

преди 9 години

....... В Абсурдистан почти НЕ останаха лекари в истинския смисъл на думата.... Няма какво да се лъжем!....... Тук са или Далавераджии в бели престилки , за които е важно да ти измъкнат кинтите или другия тип - НЕ могат да ти кажат диагноза или "ОТ КАКВОТО ТЕ ЛЕКУВАТ.... ОТ ТОВА СИ.... УМИРАШ!"............. Защо си мислите , че *** Кинтаджии , ако трябва да се лекуват...... все летят нанякъде ?!?!...... БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ БОЛЕСТИ С ТОВА СМЕШНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , КОЕТО ИМАМЕ СЕГА! :(((

9

Бесен Българин

преди 9 години

То в.... Абсурдистан.... Изобщо остана ли нещо КАЧЕСТВЕНО от Лекарският състав?!?!.... 90 процента от всичко кадърно и младо зачезна в Чужбина!.... И , разбира се , че ще замине... Ниво на заплати , бъдеща реализация...!!! Лекар в СПЕШНА ПОМОЩ.. освен , че спасява животи доста често и толкова тежка психически работа... заплата - 800-900 лева?!?! Е_ _ти подигравката! А ония оядени *** , в Парламента , заедно с безплатните кюфтета взимат по едно минимум 10 бона на месец , заедно с премиалните!!

8

Мери

преди 9 години

Нямам нищо против младите лекари без стаж да заминат за чужбина, но да си платят на държавата издръжката за тяхното шест годишно следване в медицинските институти, което няма нищо общо с таксите, които плащат и да отидат в тези европейски държави за безплатната си специализация.Да не говорим, че в САЩ ще трябва да си защитят още веднъж дипломите с изпити по отделните специалности т.е. едно ново следване, стига да устискат с езика.

7

Анонимен

преди 9 години

скоро акцията от митницата трябва да се принесе в болниците.

6

mdaa

преди 9 години

Доктора от статията се разтревожил, че няма да усвоят парите до края на годината.Докторе, не се коси ще ги усвоят за разлика от теб те не са доктори - те са факири.И това че на са ги усвоили не означава, че няма да ги усвоят ;), ако разбираш какво искам да кажа ;)

5

Да идват индийците !

преди 9 години

Индийска народна медицина - Аюрведа е на 22000 г. и няма равна на себе си. Работи единственно и само с природосъобразни методи и средства.1000 вайдии (аюрведични доктори) + 1000 специалисти по панчакарма (чистене на физ. тяло, ум, енерг. тяло) + 1000 билкари (имаме едни от най-хубавите билки) решават радикално българското здравеопазване.Официалната медицина не може да им стъпи на малкия пръст. Не ви ли прави впечатление че колкото повече ни лекуват тия хубастници, толкова по-зле ставаме.

4

писмо към Борисов

преди 9 години

Тотална реформа в здравеопазването - веднага ! - премахване на клановете в болниците, които по наследство и роднинство управляват не 25 , а 85 години, дайте път на кадърните,младите и переспективните,Моля !

3

Др Дре

преди 9 години

До 2Явно визираш САЩ. Но в писмото до колкото разбирам се иска оеднаквяване на условията в БГ с тези в ЕС където специализирането е безплатно. Поне за Германия съм сигурна, че следването и специализациите са безплатни.

2

джилязу берaч

преди 9 години

И aко си мислите че Брюксел ще реши проглемa жестоко се лъжите един човек или държaвa сaм не сили помaгa чaкaй някой дaти помогне.

1

Анонимен

преди 9 години

Кат дойдат индийците да те церят с индийски чай, билки и заклинания ще оцениш какво са били българските лекари!