116

до 132

преди 9 години

До АнонименЛеле,колко си малограмотен,комОнист,кур6ум,абе ти български учил ли си,имаш ли поне 4 клас,та и буквите не знаеш,а се пънеш да политинтстваш?Я,марш в началното училище

115

правда

преди 9 години

Всички природни богатства на Украйна с в източната част а целта на Банановците беше да ги "гушнат" както взеха нашите - ЗЛАТО, СРЕБРО и много други. Сега им остава Киев който освен задължения от милярди други залежи няма.

114

циганин

преди 9 години

не ви ли стигна 26 години мизерия?

113

До 193

преди 9 години

***, разходите по добива на нефта на руснаците е 15 дол. Отдавна се знаят тези цифри. А всичко останало им е напълване на бюджета им. Между себестойност на една стока и бюджет на фирмата има мнооооого голяма разлика.Абе, като не разбирате нища от икономика, я идете на училище. Така поне ще научите малко и история, география, психология и логика. Дано малко нещо ви влезе в главите, а то чета толкова елементарни коментарии, да те е срам от нивото на пишещите.То трябва малко и акъл!!!

112

до 192

преди 9 години

Ей много работния,като ти гледам правописа изглежда ама много си поработвал и много си поучвал.Честно искаш ли да ти кажа какво мисля за тебе-ти си едно недоразумение срещано все по често по нашите земи,уви затова и сме на това дередже.

111

Анонимен

преди 9 години

Комонистите сега няма да работят в Донецка и Луганска република,те за това драпат.И в БГ това искат комонистите за6тото така се нау4иха от преди ама нана.За това трябва да ги водим 2 ра категоря хора- ***.Комонист лие на кур6ума.Ако неса те представяте лиси какъв 6тее светът,великолепен,аман от тези хал4ни *** ненаситни.Някои ден 6те доиде да бъдат изтребвани като евреите амин дано дае по бързи4ко.

110

Анонимен

преди 9 години

Путин се обзаведе с още 2-3 милиона социално слаби мързеливци. Да му е честита Новорусия.

109

До 248

преди 9 години

Абе стига с този газ бе, той почна да ви излиза от ушите. Я малко се запознайте с технологията. Ще разберете, че това са т.н бързоизразходваеми находища. И се налага все повече дупчене и нови разходи. Отравяне на земята и т.н. Краварите вече (въпреки завесата) започват да признават че този шистов балон е на път да се пука. След него, финансовия балон през 2008 ще ви се види като детска играчка.А колкото до Русия, тя е на път да и признаят още 1,2 милиона кв.км шелф в Арктика.Тях не ги мислете!

108

До 243

преди 9 години

Друго, друго е притеснително! Германия е пълна с турци и ислямисти, Франция и Италия - африкански мюсулмани, за прибалтиката да не говорим, там пък е бъкано с радикали и нацисти! Та ЗА КАКВО БЪДЕЩЕ МИ ГОВОРИТЕ НА ес? Те ще се продържат още година-две. А войната им с Русия само подлива масло в огъня.И всичто това идва от краварите (не че западните клошари с нещо се противопоставят де). Но този път и оборите им ще пострадат, нема все да са отстрани, други да се бият - те да лапат!

107

Анонимен

преди 9 години

ЕС и ОССЕ обявиха, че няма да приемат резултатите им и че те противоречат на споразумението от Минск(без каквато и да е юридическа стойност).Нали на драго сърце приеха резултата от преврата срещу напълно легитимния президент Янукович,противоречащ на всички норми на международното и национално(на Украйна) право.Нали и тогава седмица по-рано имаше споразумение между Русия,Германия,Франция,Украйна и други, за провеждане на предсрочни избори и успокояване на обстановката.А то какво стана.

106

Анонимен

преди 9 години

Русия пак губи икономически, ще клекнат до началото на другата година.

105

Анонимен

преди 9 години

През 2015 в московския универсуитет ще заработи най мощния компютър на планетата,Русия се развива стремглаво ,Русия вече е абсолютен хегемон в стратегическото ядрено въоръжаване ,Русия е хегемон в Космоса,Русия е хегемон в нефтената и газова сфера ,Русия е държавата с най големи запаси от полезни изкопаеми .Русия стана и най обичаната страна по света от всички хора които не приемат еврейския статнински световен (ред) и Русия е вече надежда за свобода от ционистката грабителска чума

104

Анонимен

преди 9 години

С ТОВА МАСОВО ГЛАСУВАНЕ В ДОНБАС НАРОДА ТАМ СРИНА НА ПУХ И ПРАХ ЛАНСИРАНАТА ОТ КИЕВ И ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ИЗМАМА ,ЧЕ ТАМ ИМАЛО НЯКАКВИ(ТЕРОРИСТИ) КОИТО НАРОДА (НЕ ПРИЗНАВАЛ) ,Е МИ ВИДЯ СЕ КОИ ПРИЗНАВА НАСЕЛЕНИЕТО НА ДОНБАС.

103

Дръндер

преди 9 години

До до дръндер 222Ръководен от Путник това референдум ли е?

102

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 221Първо не ми дръж такъв тон! Второ когато се касае за Чечня са тетористи, когато се касае за Донбас са бойци за свобода, защо така? Айде стига проруска идиотска пропаганда а?

101

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 215 ДА продали са се за рубли, които са по обезценени и от лева!

100

до дръндер

преди 9 години

Имало е референдум в Чечня.

99

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 216Всъщност забравяш нещо съществено и Сделано в России и по-точно "производится Путиным". Защото като става дума за Чечня не признава нищо ***, а като е за Украйна всичко признава! Айде да го видя ако има референдум и избори в Чечня дали ще ги признае?

98

КОКО

преди 9 години

ЕТО ТАКА СЕ ГЛАСУВА С ПУШКИТЕ ДО УРНАТА ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ

97

Анонимен

преди 9 години

Имаше една ,,държава"" Украйна,ама вече няма такава -Made in USA and EU