84

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТака каза и Путин , драги ама ти нали си с наочници : "Нямаме нищо против присъединяване с ЕС , но въпросът е при какви условия ще стане това присъединяване ."Ей това е... разбра ли ..присъединяване не следва да занчи поробване и икономическа нищета за присъединения, както се опитвата да го направят в Украйна, ЕС иска да присъедини Русия ама по неговите правила т.е. пълен разгром на руската икономика и кражба на ресурси ,а това Русия НЯМА да допусне .

83

до рускиня

преди 9 години

навремето рускините ги имах на воля в приморско зад лятното кино в горичката. всичките бяха замужени

82

Анонимен

преди 9 години

искат да се самоизолират в някакъв измислен от тях свят на лузъри и неудачници. в края на крайщата това си е техен избор. лошото, е както в случая налагат с оръжие този начин на живот и на нормалните хора.

81

Имани

преди 9 години

Интересно, и теэи ще са на ХРАНИЛКА в ЕС!!! Толкова шум эа НИЩО!!! Приличат ми направо на иэпаднали германци, теэи преэ перирода, преди да падне ЖЕЛЯЭНАТА ЭАВЕСА!!! А и какво има да точи толкова ЕС от Донецк е друга тема:-))))????

80

Georgi

преди 9 години

Никой не иска да живее в руски комунистофашизъм и мизерия освен носталгиците по комунизъма и социализъма. А съдбата на Донецк и Луганск ще е като тази на Приднестровието - глад, мизерия, бедност, корупция, червена олигархия, мафия. Това чака и нас ако излезем от ЕС както искаха едни съветофили от една руска партия в България.

79

Спас

преди 9 години

От стотиците снимки, манипулаторите са избрали бойците с оръжие! Жалки сте!!! Пишете, че тези същите, след като са гласували, са заловили бандити с тежки картечници, подготвящи се да стрелят по мирните гласоподаватели!!!!! Това са фактите!!!!

78

Спас

преди 9 години

"Проруските бунтовници в Източна Украйна гласуват днес в сепаратистки избори" ХАААААААААААААААААА Моме, НАРОДЪТ ГЛАСУВА!!!!!!!!!!!!:)

77

Анонимен

преди 9 години

Един ден Русия ще е част от ЕС.Такъв е живота.Дъщерите на Путин и всички руски олигарси са си европейски граждани.

76

Анонимен

преди 9 години

Всъщност, трепят се ЗА или ПРОТИВ руското робство.

75

не искаш ЕС =танкове

преди 9 години

западната пропаганда остава и да напише - обстрелваните хора си направиха избори въпреки нуждата от хуманитарна помощ която само Русия им праща. Геноцид и широко затворените очи под маската на "проевропейски" политики.

74

Анонимен

преди 9 години

В този глобален свят да се трпете че единия бил руснак а другия бил украинец си е голяма простотия.

73

Анонимен

преди 9 години

Всички тези момчета с автомати в какво производство могат да работят, кой ще ги храни?

72

Анонимен

преди 9 години

В БТА няма обективност - това със зелето си е внушение за долнопробност. А хората гласуват демократично, сигурно за пръв път от години, защото всичко е в техните ръце, никой не им диктува.

71

избори

преди 9 години

днр и луганската република сами си извоюваха свободата

70

Шоп

преди 9 години

До BerlinБългарщината е компрометирана, нека хванем последния влак, братя!------------------ Да не си го казал пред мен, че ти прегризвам гръцмуля, полурусначе...

69

Анонимен

преди 9 години

Аз като знам руски може ли да отида да гласувам в Донецк?

68

Анонимен

преди 9 години

"Съветска музика и евтино зеле бележат вота в Източна Украйна" Мале това ми прозвуча като сръбска музика и голи бабички. Типично за Русия.

67

Анонимен

преди 9 години

Да беха взели варадерото за цвят!

66

Berlin

преди 9 години

Нищо добро не видяхме от ЕС и НАТО. Стига сме робували на Сорос! Нека да излезем от Евросъюза и да направим референдум, да се присъединим към Руската федерация. Първо - ще печелим в рубли, а това е валутата на бъдещето. Второ - почти няма да се наложи да променяме азбуката си, само ще въведем "иръй", "е оборотное" и още няколко букви. С руснацит винаги сме били братушки. Москва винаги ни е закриляла и няма да ни изостави. Българщината е компрометирана, нека хванем последния влак, братя!

65

Анонимен

преди 9 години

И гласуващи с оръжие в изборните секции.Тези минаха учителите си -МИЛОШЕВИЧ И Сръбска Крайна.До момента повториха 100% югославската история-биха сърбите с оръжията в избирателните секции....Ха -ха