34

Анонимен

преди 9 години

В цивилизования свят обикалят са видят в какви условия живее детето, има изисквания за самостоятелна стая, условия. В бг изхвърляш дете, безнаказано, после можеш да си го вземеш...като някаква вещ. В Дания има цивилна полиция, която следи на обществени места как се държиш с детето си, при най-малкия сигнал за нередност детето е защитено. В Норвегия има надписи в училищата, ако детето се налага да учи вкъщи да сигнализира на тел. Трагедия е тук.

33

Думи нямам

преди 9 години

Знаели сте какво става, и още как! Даже вие сте измислили сценария и сте курдисали децата си на предна линия, защото, за разлика от вас не могат да носят наказателна отговорност. Че сте ***, жестоки и нагли е повече от видно, обаче се питам къде е акъла на майката на момичето да рискува живота на дъщеря си и да не я изпрати в болница. За живота на бебето какво да се чудя, явно за вас е неодушевен вързоп.

32

АЗ НЕГОДНИКА

преди 9 години

Шокирани сме заради това, че децата ни не са споделили с нас какво се случва, но трябва да ги подкрепим " - кво лъжете БЕ ...знае ли сте и нищо не сте направили.остави ли сте ги сами - тях ги разбирам млади са - деца...ама ВИЕ възрастните. дали сте им акъл да изоставят бебето ... а сега пък си го искате. за какво - човешкото у вас е УМРЯЛО още когато сте го изоставили.

31

набюдател

преди 9 години

та това е педофил той трябва да бъде прибран!

30

Една

преди 9 години

Какви глупости говорят тия хора... направо не ми го побира мозъка...Нямам деца все още, имам котка... еми котката като не се прибере 4-5 часа започвам да се притеснявам и да обикалям квартала... случвало ми се е да не успея да си опазя котката, и тя да забременее само веднъж... не мога да си представя човек да не разбере че котката му е бременна... па камо ли дъщерята на 14-15 години... това е върха на безумието или всички те са напълно луди или всичко за пред камерите е измишльотина...

29

Анонимен

преди 9 години

Какво означава "засега той иска детето да се прибере вкъщи, ще видим нататък какво ще стане, ще се съобразим с него..."?! Ако след две седмици на тийнейджъра му омръзне да е татко, ще дадат детето за осиновяване ли? Не стига, че не са го възпитали да носи отговорност за действията си, ами и допускат вариант решението му да е предпоследно. Това е бебе, не плюшко.о

28

Анонимен

преди 9 години

Абе нямам деца че да ги съдя, ама някакси не ми се струва много добре че ако ДНК докаже че те са родителите ще го гледат.Детето си е дете. или го приемаш и обичаш или никакви ДНК тестове не могат да ти помогнат

27

Анонимен

преди 9 години

Да се осинови! Това му е късмета .

26

ъхъ

преди 9 години

Значи го хвърлят пред входа да мре и после ... "ама ние не сме го убили все пак". Такива родители - но, тенк ю, баба.Да се даде за осиновяване, по-добре ще е за детето, особено ако е бяло.

25

Анонимен

преди 9 години

СЪД (БОЙ), КОНФИСКАЦИЯ в полза на детето на имуществото на родителите. След като има закон, който ме задължава да връщам заеми и кредити на починалите си роднини- нека мярката се прилага и в такива случаи! Пълен пансион и обезпечаване на грижите за детето от приемното семейство- лишаване на родителите от права над детето. Родителите да бъдат осъдени и да изработват парите за детето си в затвора, заради опита за убийство!

24

Анонимен

преди 9 години

И сега какво? Родителите не знаят на кой свят са понеже са непълнолетни, демек деца. Техните родители са повече виновни от тях и най вече тези на момичето. А какво ще стане с това дете? Кое е по добре? да живее и израстне по домовете сред всякаква сво*ч или с хората които са го хвърлили на ***. Този казус няма вярно решение. Ако обществото не гледаше на тези проблеми с очи от преди 100 г. май това нямаше да се случи.

23

21-ви век!

преди 9 години

За случката си е виновно обществото. Сигурна съм, че поне родителите на момичето няма как да не са знаели, но за да избегнат "какво ще кажат хората" се стигна до такива последствия, а по чудо и майката, и бебето са живи. Факт е, че повечето деца започват да правят секс твърде рано, факт е, че доста от тях са безмозъчни, но по никакъв начин не помагаме с коментари от сорта на: "Тази е е*ати к*рвата". По-добре да приемаме нещата, които вече е късно да се променят.

22

Дедо поп

преди 9 години

Защо не осъждаме и нашата вина за случая.Ние допуснахме на хора да се подиграват с обществото и обществения му живот на българина,че сега се питаме защо това е така ,а онова онака.ЗА СЛУЧАЯ НИЕ ПОВЕЧЕ СМЕ ВИНОВНИ ОТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ,защото ние ги караме така да постъпват.СРАМ,СРАМ за обществото българско.

21

Теди

преди 9 години

не ми се мисли какво можеше да се случи с бебенцето ако не го бяха спасили... Изобщо не вярвам на биологичните родители и техните родители, че не знаели какво става, просто сега всичко се разнищи и те се чудят как да се оправдаят.

20

Анонимен

преди 9 години

tezi roditeli na decata sa sau4asnici te sa dali tazi ideq prosto nikak nesa podkrepeli decata kazali opravqitese daste mislili

19

ganin

преди 9 години

moje6e da rodi v bolnica i tam 6e6e da ostavi deteto za osinovqvane

18

Попа с картечницата

преди 9 години

*** на които мястото им е в затвора.

17

пОтрес

преди 9 години

Абе то трябва да се отнемат родителските права на възрастните родители, че са "възпитали" така децата си, а не да им се дава за отглеждане и възпитание друг, млад и невинен живот! Що за наглост! Та как биха могли да възпитат те малкия Димитър, ако им го дадат?

16

АНОНИМНА.

преди 9 години

МИЛА МЪЖКА БАБО НА ВНУЧЕТО ДИМИТЪР.! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО , А НА ТЕБ И СЪПРУГЪТ ТИ/ РАЗБРАХ, ЧЕ РАБОТИТЕ В ПОЛИЦИЯТА И ВРЪЗКИТЕ ВИ СА ГОЛЕМИ/ ЖЕЛАЯ ТОВА, МАЛКОТО НЕ ЖЕЛАНОТО ДА ВИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ. ОТ НЕГО ЗА ЧАШКА ВОДА ДА МОЛИТЕ. КУПЕТЕ НА СИНА СИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА И КАТО НЕ ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВИ СЕКС ДА НЕ ПРАВИ ДЕЦА.

15

leo

преди 9 години

Ако бяха ***, всички щяха да се питат защо младежът не е подведен под отговорност за педофилия.