18

Анонимен

преди 9 години

Обама няма нужда от костюм, той просто така си изглежда :)

17

Митко

преди 9 години

Хелоуин е един много хубав обичай. Радост за децата. Обикалят къщите с хубави костюми. Събират бонбони и шоколадчета.Почти всички къщи са украсени много хубаво. Хората са усмихнати и щастливи.Харчат се много пари, изкарани с доста труд.Не се учудвам, че българите го отричат. Ние сме против всичко.Дори и на Коледа сме тъжни и мразим всичко.Вчера за една вечер през нас минаха толкова много усмихнати деца.Искаш или не настроението ти се оправя.Празникът е вътре в човека,въпреки религия или държава

16

Анонимен

преди 9 години

Praznika na tikvite ne e li Imen Den na Tikvata Boiko Borisov ?

15

Анонимен

преди 9 години

Е какво да се маскира Обама-той си се е родил маскиран

14

Анонимен

преди 9 години

bylgarina samo moje da obijda drugite nacii i ne uvajava praznizite na narodite, NO sy6to i svoite. sram me e.

13

Анонимен

преди 9 години

e как да не е маскиран - маскиран е като шебек......

12

Анонимен

преди 9 години

ЧИФУТСЙКА ДЕГРАДАЦИЯ-ТОВА Е ХЕЛОУЙН ,НЯКАКЪВ ПРАЗНИК НА ТИКВИ ,ТОВА НЕ ПРОБУТВАТ ЕВРЕО-АТЛАНТИЦИТЕ,А ДНЕС Е ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ И АРХАНГЕЛОВА ЗАДУШНИЦА,НА КОЯТО ТРЯБВА ДА СПОМЕНЕМ ХИЛЯДИТЕ НАШИ ПРЕДЦИ ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА И ОБЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ В ЕДНА НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА,ВМЕСТО ТОВА НИ ПРОБУТВАТЕ ПРАЗНИК НА ТИКВИ.ТРАГЕДИЯ .

11

Анонимен

преди 9 години

Вчера докато се разхождам из града гледам някакви малки деца на по 8-9 годинки си сложили някакви шапки на вещици, други си сложили маски на вампири и питам жената: К'во ще има? Някакво тържество в НДК ли? А тя: Не бе, хелоуин празнуват децата. Викам й: И к'во е това Хелоуин? А тя ме погледна сериозно учудващо и ми вика: Ти на *** ли се правиш? Не си чувал за Хелоуин? Викам й: Не бе, чувал съм, ама к'во значи цялата тази тъпотия? Горката не можа да ми отговори. Докъде стигнахме!

10

Евроатлантик

преди 9 години

Здравейте евроатлантици! Празнувате ли хелоуийна, празнувате ли го. Ееее, добре че бяха братята американци да ни донесат демокрация и хелоуийн, да ни цивилизоват и да ни научат да палиме тикви и да се обличаме като вампири, айде честит ви хелоуийн.

9

Кръвопиец

преди 9 години

Не му и трябва да се маскира. Той си е готов.

8

лъжливото овчарче

преди 9 години

Обама сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Баракчо е жертва на собствената си глупост!

7

до aмчи дa

преди 9 години

от къде ги измислял тези думи хa хa хa :)

6

Св

преди 9 години

Гледам мили дечица тичат по улиците и си "узаконяват" простотиите по американски. Ако ми бяха звъннали на мен, щях да им дам сладко, колкото да не ги разочаровам, но първо щях да искам да ми изброят няколко будителя (във връзка с празника днес). Простотия до простотия. Колко хубави и добри други неща има от американския (а и други) бит, ние най - голямата простотия копирахме, ама така е - енергията се движи в към по - ниските потенциали, натам където е най - лесно, с най - голяма простотия...

5

97714

преди 9 години

Лакомство или пакост? Звучи добре познато, плащай или ... няма а та пазим! Та сега учат и децата от малки.

4

Анонимен

преди 9 години

ТО НАЩИЯ МИТРОПОЛИТ И ТОЙ МНОГО ЗЛОБНО ИЗГЛЕЖДАШЕ ВЧЕРА И ДОСТА ЗЛОБНО ГОВОРЕШЕ- ЗЛО ЧОВЕЧЕ(КАТО ЗА ХЕЛУИН)

3

Анонимен

преди 9 години

VSICKO AMERIKANSKO E HUBAVO,VSICKO BALGARSKO EMRASNO I DOLNO.

2

Бънди

преди 9 години

Лакомство. Путин такъв му го е приготвил....

1

Анонимен

преди 9 години

ОБАМА Е СУПЕР!!!!!