21

до един българин

преди 9 години

Ако е било само въпрос на надпревара, всичко е трябвало да приключи с първата мисия. Няма логика, за надпрева да качват в "самоубиствена мисия" няколко пъти хора. *** ти е логиката, не ме изненадва това.

20

до един българин

преди 9 години

Хайде ми обяснни тогава не е ли абсурдно американците да се готвят да ходят до Марс след 15 години максимум, а до Луната да не искат да отидат вече която всравнение с разстоянието до Марс е на един к.р място? 200 пъти по-далече е Марс от Луната за сведение.

19

един българин

преди 9 години

До: номер 20 (***, та ***)P.S.: Само искам да добавя, че това всичкото за което говоря се нарича надпревара в космоса.Кой пръв да извърши постижение в космоса.Мисията Аполо завършва със съвместен полет на СССР и САЩ. Това е известната мисия Союз-Аполо. Руснаците признават победата на американците, дори влизат в техния (лунния) кораб и се здрависват с тях.

18

един българин

преди 9 години

До: номер 20 (***, та ***)Аз нека ти обясня. Това е било самоубийствена мисия. Затова досега никой не иска да я повтори.Самоубийствена и безумно скъпа. Има по-лесен и евтин начин да свършиш с живота си, например като се обесиш на евтино въже. Или си теглиш куршума с пистолет (по-скъп, но не колкото програмата "Аполо").И аз съм гледал и чел много, в това число интервюта с астронавти.Руснаците също са имали лунна програма но са се отказали, защото са им свършили парите.

17

един българин

преди 9 години

Като ви чета коментарите по-долу, абсолютно всичките са извън темата и следва да се изтрият.Да е коментирал някой за Исландия и колко интересен е пейзажа там? Не, нали?Ама пак захапахте САЩ и Русия кои били по-велики.Освен това държа да отбележа, че всички вие тук коментирате като ракетни специалисти и ядрени учени. Не се ли виждате колко смешно изглеждате?Аз като неспециалист мога да кажа - факт е че самите руснаци признават успеха на американската мисия Аполо, но вие не.

16

ало, тулски

преди 9 години

И Русия, и САЩ се управляват на най-високо ниво от една мафия. Не й знаем интересите, в случая.

15

прост, та прост

преди 9 години

Е, нека някой отворко ми обясни, как преди 45г., времето на най-бурното развитие на науката и техниката, са направили пътека до Луната и обратно, а сега не могат да се качат, давже на основаната от руснаците МКС.Ако се бяха качили преди 45г. сега там отдавна щеше да има МакДоналдс, KFK и към земята щеше да свети реклама на Кока Кола.

14

Анонимен

преди 9 години

много силни опорни точки *** !обяснявам за знамето за такива неразбрали като теб, знамето не е всъщност знаме а алуминиева отливка и е направено така сякаш се вее , ама куха кратуна като твоята от къде може да го знае.

13

до 16

преди 9 години

хехе, как пък Армстронг не се е сетил за толкова умни мекопишковци като тебе, хихи.

12

Andreshko

преди 9 години

То и самите американци се съмняват,че е ходено на Луната.Даже са направили и филм как може да се фалшифицира всичко.Аз също мисля,че 70-години са твърде ранен период за стъпване на Луната,като се има в предвид,че космическите кораби все още не бяха толкова сигурни,а за компютри и видеовръзка неможеше да се говори...Ако наистина са ходили на Луната,защо повече не отидоха там.Що се отнася,че там имало бази на извънземни,то щяхме много често да усещаме тяхното присъствие.

11

Анонимен

преди 9 години

Дори и да са заснели някъв филм в невада , това не означава че не са ходили, колкото и да са богати във холивуд не могат да заснемат филм на луната. Има няколко лупмена (а може и да е един и същ) които реват като магарета на празна ясла че американците никога не били ходили там.Ми то в космоса комуникацията се води по отворена линия, нали *** всичко са подслушвали и ако беше инсценировка отдавна да го бяха оповестили.

10

Анонимен

преди 9 години

*** четат само руска преса която е пълна "обективна" информация. Къв е смисъла да фалшифицират че са ходили до луната ? Или викаш понеже руснаците така щяха да направят и в Америка същото ...

9

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТЛудия, кога ще те връщат в Карлуково ?То не е само Армстронг, шест мисии са до луната. Еб***ти и тиквеника.

8

0

преди 9 години

До АТАКИСТСамо едно нещо: ти наистина ли вярваш, че това са конспирации / машинации на САЩ (американското правителство) с цел да фалшифицират цялата мисия? (още веднъж се извинявам, не мисля, че си глупав, просто има такива нарочни "конспирационни" теории в RT - russia today - и те главно се ползват за про-руска пропаганда, в което няма нищо лошо, има достатъчно про-американска пропаганда).

7

АТАКИСТ

преди 9 години

до 7 Брачед, с един клик и ми е достатъчно да се гмурна в доказателствата , които опровергават на 100% мисията на Армстронг на Луната. Да ти давам линк ли или сам ще си кликнеш на тях?

6

ве

преди 9 години

До АТАКИСТ (1)Като видя такива мнения като твоите и ми се доповръща. Не знам дали е от алкохола или от това, че може би наистина си вярваш, но... Как може да има такива хора като теб в 21ви век? С два клика може да видиш кадри от стъпването на луната, с 3 клика и около 3 години учене на английски ще намериш абсолютно ВСИЧКИ детайли за мисията... не знам, защо наистина има такива глупави хора (извинявай ако те обиждам, но за мен е необяснимо).

5

АТАКИСТ

преди 9 години

до 4 Брачед, когато видя едно такова бг село изоставено от Господ със сивите мазилки или тухлените зидове без мазилка си казвам: Е*ахти прокаженото племе дето сме!

4

до 3

преди 9 години

Бегай да си легаш,сънчо отдавна мина.

3

АТАКИСТ

преди 9 години

до 2Всичките простотии от поредицата Аполо съм ги гледал. Само затвърждават нескопосаните опити на холивудските смешници с некадърните си абсурдни действия, че Армстронг е бил на лагер в пустинята Невада. Това през 69-та. Добре се е получило филмчето впрочем. Щом успява да заблуди и теб!

2

До долния

преди 9 години

гледай Аполо18 - може дори и на теб да ти просветне нещо!