8

Анонимен

преди 9 години

До ЦццццццЧетеш ли новините - рублата спекулантите вече не могат я задържат. Ако почнат продажбите на горива срещу рубли ще стане още по - интересно.

7

Анонимен

преди 9 години

Украйна е крайно време да прогони тази самозвана хунта от олигарси и крадци на газ, дето заграби властта след преврат, вкара страната в гражданска война, свали граждански самолет с 300 пътници на борда и продължава да се мъчи да предизвика война с Русия, слугувайки на интересите на Фашингтон и Обама бен Ладен.

6

Ццццццц

преди 9 години

,,Русия отчаяно се опитва да спаси рублата'',добра статия.Мужика още ли подкрепя пу?Ха,дано.Роба си е роб.Хахаххахах.

5

без пардон

преди 9 години

Цру иска Порошенко да подкрепи Яценюк за премиер.

4

!@№

преди 9 години

Премиер.. на какво? Украйна просто не съумява да формира стабилна държава.. поне така е в последните 100 години, а и много преди това.. причината е в това, че народа е една съвкупност от други народи. Просто няма такова животно като украинец! Едни са руснаци, други поляци, та даже и българи... Всичко това дава възможност на разни, вече отдавна остановили се по-големи народи да си играят с тях.. а те глупаците се избиват сами:(

3

Анонимен

преди 9 години

Русия е несравнимо по-силна държава от Украйна, така че всяка загуба може да бъде само почетна.

2

Циганин

преди 9 години

Яценюк клекна пред Русия и пусна заповед да се плати на Русия полагащите и 1.45 милиарда сега както е по договора от вчера ,а другите към Нова Година .

1

Тихомир Томов

преди 9 години

Как няма да го подкрепи - хем евреин , хем гей както и всички останали лидери на партиите от изборите - жалко за православните християни неусетили се какво им готвят - Нова Палестина !