20

Анонимен

преди 9 години

На мен ми изглежда, че единственият изнудвач е господинът от снимката. Пък главната цел на ЮП е да се отърве Газпром от такива изнудвачи, противно на разбиранията на промитите мозъци, че искали да заробят България. За Газпром България е едно трасе и нищо повече.

19

лошо Котков

преди 9 години

Язък за украинският народ. Това еврейско яйце няма да гладува. Хубаво да си говорим за американа (както им викат немците) ама сиренето хляба са с пари. Ще плащат бедните хорица .

18

Румбо

преди 9 години

Брей,тоя по-лош и от Иван Костов бе!Значи ще "оправи" Украйна още по-бързо и ефикасно!

17

Анонимен

преди 9 години

edin *** misli za ugen potok.

16

Луд

преди 9 години

На този *** всичко му пречи ,а сега и Южен поток . Няма да се учудя ако утре реши , че му пречи и Северен поток и предложи да бъде построен наново но през Украйна за да може цица и едните и другите.

15

дон

преди 9 години

жалко защо Хитлер не заличи хахлите като нация / поляци и украинци/

14

Циганин

преди 9 години

Американците искат да привитизират украйнската газо-мрежа за да могат след това да изнудват Русия ,а Южен поток ще им развали плановете ,а Украйна няма да може да се държи както сега -Нима Русия би се държала стех както сега -досега да е спрета газта хиляди пъти на Укранйа . 70 ЙЕНИ са 1 лева ,но това не значи Япония е 70 ъти по-белна от нас !

13

135

преди 9 години

Този говори и сам не си вярва! Като не може да гарантира плащането за години назад и месеци напред, къде е тръгнал да гарантира и с чии пари? Пак чака да му налеят пари отвън, да го дундуркат, ама то всичко си има граници и мярка. Очаквам с нетърпение денят, в който и Европа ще ум каже баста!

12

Анонимен

преди 9 години

Нормално е да критикува "Южен поток". Ако бъде построен, транзита през Украйна ще стане излишен, а Украйна ще плаща още по-скъпо газта. Има защо да подскача.

11

Циганин

преди 9 години

700 МИЛИОНА А НЕ 700 000 ДА СЕ РАЗБИРА P.S

10

Циганин

преди 9 години

Това този ли беше който преди ден-два каза ,че няма да плаща газта по 385 долара на Русия ,а само по 268 -май той беше -а сега друго кудкяка и може лИ да се Фярва на този МЪЖ!? Артист е Яценюк и много добре знае ,че не само трябва да преведе парите от 1.4 милиарда на Русия втечение 36 ч ,но и още 700 000 долара за месец ноември ,а след това и още 700 хил +1.6 милиарда до НГ. а ИМАТ РЕАЛНИ ПАРИ САМО 3.1 - а МВФ до НГ не може да отпусне пари на Украйна и кво прайм за НГ !? Пак Путин виновен ще е!)

9

Анонимен

преди 9 години

...сидит на паперти нищий..ему все кидают кто пятачк..кто больше..а один . скажем , торговец. каждый раз клал сотню..и вот однажды, идт он и вместог сотни..положил пятачк.. нищий кричит..Эй..Эй!! что это такое..всегда клал нормально..а сегодня, почти ничего*?!!! -Извини брат, я женился..и у меня теперь семья..о ней надо заботиться.. - ну ни хрена ты молодец, свои проблемы, за мой счт решаешь.)) так вот и украина и ваш..брат.0)))

8

Анонимен

преди 9 години

Были денежки любили Сеню девушки, а не стало денежек забыли Сеню девушки. (русская народная пословица)

7

Ужас! Ужас! и Студ!

преди 9 години

"Украйна ще гарантира" !!!!Ужас притесних се! Кога нещо казано от Киев е било истина????

6

Анонимен

преди 9 години

Украйна ще гарантира транзита на газ за ЕвропаЯценюк разкритикува проекта "Южен поток"А защо тогава днес ОФИЦИАЛНО се съобщава, че България получава около половината (40 %) от закупената газ (останалото изчезва май в Украйна)? Поради което Булгаргаз ще намали доставките за топлофикациите!!!Ааааа? Та Яценюк разкритикува...Естествено, че ще разкритикува!

5

южен поток --умер!!

преди 9 години

ВЕЧЕ ВИ ГО КАЗАХ:Европа , няма да плаща на Украйна/и Русия/ , ако не получава газ по нейния тръбопровод!ЮЖЕН ПОТОК Е ИЗЛИШЕН!Вече и Русия се отказа от него!Нали си изтеглиха парите от КТБ и тя фалира от това..КАКВО ПОВЕЧЕ ???!!АЙДЕ СТИГА ГЛУПАВИ ПРИКАЗКИ!!!

4

Българин

преди 9 години

"Яценюк разкритикува проекта "Южен поток""Щом този го критикува ,значи проекта е добър.

3

ХА,ХА,ХАААА....

преди 9 години

ЩЕ ДАВА ГАЗ ,БЕ.....КЪДЕ ЩЕ ХОДИ РУСИЯ!!!???НАЛИ НА ТОВА РАЗЧИТА В ТАЯ БЯСНА ИНФЛАЦИЯ...????НАЛИ ВЕЧЕ ---1-РУБ....Е ТОЧНО-- 0,34ст. в ЧЕЙНДЖ -БЮРАТА??!!!ОТИДЕТЕ ДА СИ СМЕНИТЕ МАЛКО ПАРИ ЗА РУБЛИ , ако не вервате...!

2

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Е има ли ***,който ще им повярва на тия ***....може би само тея от Брюксел!??!!!"Едва ли ще му вярват точно хората, които му казват какво да лъже :Д Вярват му разни еврогей-ентусиасти :)

1

Анонимен

преди 9 години

Е има ли ***,който ще им повярва на тия....може би само тея от Брюксел!??!!!