51

никой

преди 9 години

КТБ е само инструмент, който се ползва от лица близки до Цецко от гЪрб, финансиращи и настоящата самозвана п?е%до$едия.Помислете реално какво се случи множество кметове, шефове на агенции и държавни структури в един момент, след дълга политическа подготовка, започнаха да си внасят парите в КТБ и да участват по избори. За целта в следващия момент започнаха да се раздават кредити на близки и п?е%до$едиА бившия финансов министър от квотата на БСП (възпитаник на костовия приятел Красен Станчев, а в момента мимикрирал депутат от ДПС) започна да подготвя заем от3 млрд. лв.Сега отговорет

50

някой

преди 9 години

Фонда ще се изпразни , с изплащане на гарантираните депозити, които в белите държави са застраховани и това носи една стабилност от застраховател в такива случаи да си подгони интереса , ане в БеГай (БГ) да се окрият всички и ното едно обвинение и разслвдване да няма . Фонда да придобие ФАЛИРАЛАТА БАНКА и да прибере това което може и ако успее да прибере достатъчно , по ред на номерата общини и държавни предприятия да вземат нещо още, разбира се ако остане . И ВСИЧКИ ПРЯКО ОТГОВОРНИ НА СЪД СЪД!

49

някой

преди 9 години

Много интересно ,как никой неповдига отново въпроса от май месец т.г. за БАНКОВАТА ВАКАНЦИЯ . Говориха спецялистите , прозряха някои за цялата пропагнда и то ,що годе на време . Кой престъпник не позволи да се направи НЕОБХОДИМОТО , за да се проследи кой разклати ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА или просто беше изтекла информация за грешната банка . Банкова ваканция проследяване с помоща на ЕС на паричките 500 човека зад решетките или за издирване от интерпол, КРАСОТА. Сега вече е ясно , фонда ще се изпразни.

48

Хм...

преди 9 години

До КОЙ КОГО и КАКИ СТАНЕ ЛИ ТАЗИ ГИГАНТСКА КРАЖБА, ЩЕ ПОСЛЕДВАТ И ДРУГИ - НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ----------------------------------------------------------------Банковият надзор не фунционира нещо комай, а това ме навежда на мисълта че и другите банки не са много читави! Вероятно има и читави които са с подългосрочни намерения от 10-15 год., тук таме, де! Всъшност кои банки имат по-дългосрочно история от 50-т год. назад! Намирам, че банкер не се става туко така като се люпеха тези през посл. 25.т г

47

Маркс

преди 9 години

Василев, КТБ бе ограбена от КОЙ, КОЙ, КОЙ, чрез подставени лица и фирми. Браво на Боко, че се усети и се дръпна от КОЙ! Гееерп!

46

Анонимен

преди 9 години

ах,маминият той Мента ли е Мастика ли е ...припомнял, че се назначавал синдик,който ще е нашият човек,за да се задействат обръчите на патрона и да си прилапаме обезценените активи....че и закон да шантажират някои "вложители" да си мълчат и да ги подкрепят измислиха....ама нещо кой как е получил кредити например да се придобие Булгартабак или разследване и връщане на злополучните кредити нищо.....то всичко ще си излезе

45

мнение

преди 9 години

КТБ е поражда агония! дали да се отреже крайникът или не, е дилимата! А дали ще се намери хирург /здравомислещ и смел човек/ който да сложи край на тоз болен крайник, м! пп. отново какво за повечето случаи липсва разум, кураж и професионализъм!!! Мендичка определено не е професионалистът доктор! Лашкането и в посока Омански фонд и оздравяването на КТБ е .... !

44

Анонимен

преди 9 години

#КОЙ спечели битката. Дали като открадне активите на КТБ ще спечели и войната за България?

43

Ще, Ще, Ще ...

преди 9 години

Ще, Ще, Ще ...АБЕ, побъркахте хората вече !!! Връщайте парите до гарантираните 100,000 ЕВРО !!! Б Ъ Р З О !!!

42

про..ГЕРБ

преди 9 години

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!СТИГА ДА ВЪРНЕ МАНДАТА И ДА НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ!!!

41

про

преди 9 години

Щом партия ГЕРБ на г-н Бойко Борисов, човек бетониран с гранитни доказателства за брутални престъпления, епохален мафиот и бандит, печели за пореден път избори в България то мафията е дифузирала широко и на дълбоко тъканите на държавата и нейните институции!!

40

ха,ха,хаааааа....

преди 9 години

МНОГО СИ Е ДОБЪР КАПИТАЛИЗМА!!!НОМЕРА Е ДА МИСЛИШ ....И ДА НЕ АЛЧЕН КОМУНИСТ /като Гоце и ***/..... , ДА ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ ОТ ЛИХВИ И РЕНТИ ОТ БАНКИТЕ!В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПЕЧЕЛЯТ "работещите и мислещите хора"---НЕ КОМУНИСТИ , ЛИХВАРИ И ОТКРОВЕННИ ДАЛАВЕРАДЖИЙ!АЗ ОБИЧАМ "КАПИТАЛА СИ" .....И СИ ГО ПАЗЯ!!/ това е капитализма/

39

низшите до висшите

преди 9 години

Алоу, политическата класа, набийте си в чутурите, че оздравяване на КТБ е невъзможно. Баста, вълната на овцете е остригана и сега дълбаете кожата. Няма да мине номера този път, просто забравете.

38

Nox

преди 9 години

Искахте ви капитализъм -- те ви капитализъм!В истинския капитализъм рискуваш. Ако спечелиш убираш облагите, а ако се провалиш -- загубите са за твоя сметка, че може и да фалираш.Не трябва да се допуска ситуация на bailout като в Америка, при който банкерите си правят експерименти за сметка на народа. Ако спечлят си обират облагите, а ако загубят конгреса им подарява народните пари и шапка на тояга.

37

Nox

преди 9 години

Щом собствениците или инвеститор не са склонни да извадят липсващите пари -- да фалира банката и толкова!Като се замисля, нз кой инвсеститор и с каква цел би дал такава голяма сума пари, че да спасява черната дупка КТБ.Не трябва да се допуска обаче да се спасява частна банка и за това да бъдат подарявани народните пари на банкерите.

36

ЗАЩО КРАДЛИВИ..?

преди 9 години

...кой в България е виновен ---ЧЕ НАД ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ИГРАЧИ И ХАЙДУЦИ , ЖЕЛАЕЩИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ ВИСОКИ ЛИХВИ И РЕНТИ-----СЕ НАМЕРИ ЕДИН /ила няколко/--ПО-ГОЛЕМИ АЙДУЦИ , КОИТО ГИ ИЗИГРАХА И ОГРАБИХА...ХА,ХА,ХААААААААААААА...ПУКА МИ ЗА КТБ!!ДА ГИ ФАЛИРАТ ---ТАКА Е ПО ЗАКОН!!АЗ , СЪМ БЪЛГАРИН И СЕ ПОДЧИНЯВАМ НА ЗАКОНА НА ЕС!!!!!СУПЕР!!!!!

35

про

преди 9 години

Щом партия ГЕРБ на г-н Бойко Борисов, човек бетониран с гранитни доказателства за брутални престъпления, епохален мафиот и бандит, печели за пореден път избори в България то мафията е дифузирала широко и на дълбоко тъканите на държавата и нейните институции!!!

34

До КТБ/БТК троловете

преди 9 години

Няма смисъл вече да пишете глупости. Търсете си нови м***лоумници, за които да спамите! :)

33

Анонимен

преди 9 години

Умни и красиви.....А то се оказаха просто Крадливи!

32

един брой НЕгласувал

преди 9 години

Нови избори!Стига *** управляващи!