11

Анонимен

преди 9 години

Ноле РАЗМАЗА Мъри.Мъри РАЗМАЗА аскуу.Е........ къде е аскуу в целата схема?Ами НИКЪДЕ *** нема!

10

Анонимен

преди 9 години

Истинският (не е менте като аскуФу) топ-10 играч Милош Раонич отнесе Дедо Роч със 7:6,7:5 и се класира за полу-финала в Париж а също така и за шампионата на Елита при мъжете в Лондон.ето на това му казвам Играч а като .ришо - "вакарелски спирач".

9

Анонимен

преди 9 години

Току що прочетох че аскуу бил кацнал на летище София на път за родното село.Както и преположих по-рано ,г-н Никой ще си гледа мачлетата в Лондон по кабеларката .А снимката му буди у мен недоумение от твърденията на разни незнайни разбирачи че се обличал добре.За мегдана на село може и да е добре но иначе си направо зле.

8

Наблюдаващ

преди 9 години

Достойно и логично - браво, Гришо!Мисля, че всеки чужденец, който разбира български би бил потресен от вербалната салива и менталните *** на комплексарите тук по адрес на Гришо. Явно постигането на рекорд в негативомера е най-големият успех, който могат да постигнат в живота...

7

Еми

преди 9 години

Злобни,злобни,та чак завистливи!

6

Анонимен

преди 9 години

Както казах преди месец, проФинциалистчето от Асково ще гледа мачовете в Лондон по кабеларката на село.

5

Анонимен

преди 9 години

Аскуфскуту за една година е дал толкова интервюта колкото Федерер за цялата си кариера не е.

4

тенесиз експерт

преди 9 години

хаха, смешен плач. сякаш някой го е канил някъде и той се отказвал, хаха. това ми звучи като "не те ме уволниха, аз сам и достойно напуснах работа"

3

Анонимен

преди 9 години

Браво на Григор, в момента той е най-добрият български тенисист. И да продължава все така да скъсява дистанцията към лидерската позиция!2011 - 76 място2012 - 48 място2013 - 23 място2014 - 11 място

2

Анонимен

преди 9 години

Каква резерва бе хора??Та той е едва десети (след отказването на Надал).Това да не е хокеен отбор та да има пълно дублиране на първият отбор?Този е като Тато "Тато се крил ама никой не го търсел" та и този "Отказал се ама никой не го е канил".Хайде стига нелепици.

1

Фен

преди 9 години

Изключително достоен мъж и много, много добър спортист. Дано е пример за младежите в България. Успех момче !