86

Анонимен

преди 9 години

Комонистите сега няма да работят в Донецка и Луганска република,те за това драпат.И в БГ това искат комонистите за6тото така се нау4иха от преди ама нана.За това трябва да ги водим 2 ра категоря хора- ***.Комонист лие на кур6ума.Ако неса те представяте лиси какъв 6тее светът,великолепен,аман от тези хал4ни *** ненаситни.Някои ден 6те доиде да бъдат изтребвани като евреите амин дано дае по бързи4ко.

85

сектор Кабул

преди 9 години

Но всичко това с оръжието са дребни нещица. Важното предстои- след като изборите в свободните републики на Луганск и Донецк преминат успешно и се признаят от международните наблюдатели, а хората гласуват за онези, които доказаха на дело че защитават техните човешки права и бранят населението от зверствата на киевско-американската хунта, какво ли ново ще ни поднесе баба ***. Нещо като извинение или по-скоро оправдание за клеветническата кампания на сайта? Чакай инструкции, ***! Хехеххехе

84

сектор Кабул

преди 9 години

До ГерасимГрешиш. Най-силното оръжие в света е оръжието на Рамбо. Само един изстрел, и хиляди моджехидини, талибани, руснаци и китайци падат като подкосени...А да не отварям дума и за най-големия слон в света, че всеки знае какъв е символът на републиканската котерия, избираща главатар на племето и на света...

83

Герасим

преди 9 години

Питали радио Ереван. Кое е най -силното оръжие в света??? Крайцера "Аврора" - бил отговорът. Само един изстрел ,а цели сто години разруха.

82

Анонимен

преди 9 години

KOGATO BALGARITE VDIGNA APRILSKOTO VASTANIE BIAHA NAZIONALREVOLUZIONERI,KOGATO RUSNAZITE ISKAT DA SE OSVOBODIAT OT OKRAINA SA BANDITI I SEPARATISTI.ALO GURNALISTI OT BALGARIA VIE ISTORIA UCILI LI STE,BALGARSKI EZIK POZNAVATE LI NE IZPOLZVAITE DUMI,NA KOITO NE ZNAETE SADARGANIETO.

81

maxsimos

преди 9 години

терористите и бандитите искът да организират избори.Странно нали терористи и избори.В Ислямска държава режат манерки в замяна на избори,а тук организират избор и всичките пак бандити и терористи.Ало западната пропаганда за какви ни взехте нас булгарите?

80

сектор Кабул

преди 9 години

До UPA-GaliciaДоживяхме да видим евреин, който се изживява като украински нацист, и да говори за истина, свобода, и демокрация. Все едно да направим трепанация на черепа на ***, и да открием нещо като сиво вещество.

79

UPA-Galicia

преди 9 години

До смех---- Злото е на всяка крачка, а днес излъчва отровните си изпарения от бърлогата на онова двуного, наречено Путин. И за кой ли път се питам онези, които забъркват отровата в казаните си, не са ли чели Евангелието, Буда, не са прочели поне една книга с нейните внушения, че човекът с неговото достойнство е над всичко? Не изпитват ли поне малко срам, че говорят на езика, на който са писали Пушкин, Толстой и Чехов, Ахматова, Цветаева, Шаламов и Йосиф Бродски?

78

елка велика журналка

преди 9 години

До НАБЛЮДАТЕЛЦитати от Чехов няма. В статията има само цитати от световно неизвестен руски либерал от групата на Борис Немцов и Новодворская. Баба *** определено счита единствено Немцов и Новодворская за руснаци. Останалите 140 милиона според нея са гнусни болшевики, пияни руски скотове и стадо от неграмотни твари, подкрепящи вожда на световния пролетариат стал..опс, Путин. А за Америка и Израел- или само добро, или нищо. Нищото-най-вече, защото нищото и мълчанието е най-убедителният аргумент

77

смех

преди 9 години

Американците се готвеха в Крим да направят своя воена база, но котка им мина път и те са бесни , че Путин предугади намеренията им.

76

тя

преди 9 години

Кой ще гласува за убийците на свой близък? Метежа в Киев докара много беди на хората и те никога няма да простят .

75

Анонимен

преди 9 години

Нарушавали се ,,минскките споразумения "Тези четат споразуменията като,,дявола евангелието" не спряха един ден да стрелят по жилищните квартали ,пък гледаш ли другите не щяли да спазват споразуменията.Батковците им и техните *** нямало да признаят изборите.Голям праз който трябва той ще ги признае.

74

тя

преди 9 години

Няма връщане !Никога Украйна няма да е в предишните граници.Това го направиха бандеровците в Киев и Одеса.

73

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Значи, така!Тебе те разстрелват в упор, убиват новородени и старци с реактивни системи, с тактически ракети Точка У и европендерите с чичо Сам искат ти да гласуваш за бандерофашагите! Намерен е масов гроб в донецк на жени, които са изнасилени и застреляни в тила от украсите! Някой въобще въобразява ли си, че тези хора някога ще простят и ще се приобщат към "демократичния" свят! Тук чета някакви цитати за Чехов, Шостакович но се пропускат цитати от Хитлер, от идеолозите на "Правии сектор"!

72

Анонимен

преди 9 години

pa nema li nekoi da se seti da napravi edni separatiski izbori u nas i da se otdelime ot Boko, Ceco, Kristalinka, PliuvnalAliuF i raznite tam Staniski i kalinki be. i to taka da se separirame 4e tia direktno u zandana da zaminat kadeto da si praat ako stet stai s forma na tikva ce pove4e piponi v neia da vleznat kogato se saesavat s kratunite

71

Слава на Украина

преди 9 години

До Анонимен----"Има две Русии. Първата-Киевска има своите корени в световната, или най-малко в европейската култура. Представата за добро, чест,свобода, справедливостсе се възприемат в тази Русия така, както в целиат западен свят. А има и друга Русия-московската. Това е Русия на Тайгата, монголска, дива, зверска. За тази Русия националалният идеал е кървав деспотизъм и дива жестокост. Още от дрвноста московска Русия е била, такава е сега и ще си остане пълно отрицание на всичко европейско и яростен враг на Европа"

70

Слава на Украина

преди 9 години

До Анонимен-----"Моята страна всеки ден приближава света към нова война, нашият милитаризъм вече е изострил нокти в Чечения и Грузия, а сега тренира в Крим и Украйна. Сбогом, Европа, боя се, че никога няма да ни се удаде да влезем в европейското семейство на народите. Нашата велика култура, нашите Толстой и Чехов, Чайковски и Шостакович, нашите художници, артисти, философи, учени не успяха да обърнат политиката на религиозните фанатици на комунистическата идея в миналото, нито на алчните безумци днес." Людмила Улицкая (1943),

69

Анонимен

преди 9 години

До има радостИзобщо не си личи, че си руски *** ! Бягай да целуваш *** на господаря си, *** !

68

Анонимен

преди 9 години

Е брей те отдавна си пееха-Есаул,есаул запрягни коня-е и какво избиха си народа,що заради могилата на дядо си Саул,така ще да излезе,щот в евангилието на някой си пишело кои са са плашели от Беркута,а това е орел и кой се облепвал с пера за да ги свикне с него,в случая са два и то двуглави,значи ще трябва да свикват с тях,и коня ще трябва да не распрягват,че колко желязо стърчи неприбрано,ще се намери кой да го гепи,а и сада дет искаха да построят ще бъде за други като от моссад.

67

куку

преди 9 години

Много честни избори , но нито една украинска партия не е допусната до тях.А аз си спомням, че на допитванията преди руската агресия над 60% от жителите на тези райони се определяха за украинци , а не руснаци.Това са си избори по руски - една партия с един диктатор начело и печелят с 99,99%. Който е против - на стената и разстрел.В най-лекия случай - 15 г. в Сибир.Точно такива истински избори си имахме и ние до 1990 г. и патента беше разбира се руски.