130

hahaha

преди 9 години

AMI KAKVO 4AKA6 BE TIKVA DA CAJNAT NALAMITE LI HAIDE 4E NIAMAM VBREME OTIVAM NA MITNICATA HA HAHAAAA

129

se

преди 9 години

Избори е най добре след като за втори път не може ГЕРБ да състави правителство !Явни нямат капацитет за да управляват и носят отговорност поради тежките структурни реформи.ИЗБОРИ!

128

Анонимен

преди 9 години

Бившия бодигард на комунистическия диктатор Живков и на бившия цар Симеон е познат с агентурниия си псевдоном Буда!?

127

Анонимен

преди 9 години

Кръгла глава,прическа нула номер,почти без врат,с тяло на набит здравеняк и с невъзпитано поведение - това е марковия знак на Бойко Борисов...*)))

126

Аз

преди 9 години

Ами върни го тогава. Много добре ще направиш.

125

ьман !

преди 9 години

Пъзльо !

124

Луд

преди 9 години

Явно глутницата не може да се разбере за кокала , колкото за това че ще върне мандата ХА-ХА-ХА.

123

ХАХАХАХАХАХХАХА

преди 9 години

Реформаторски Блок = най-смешната политическа формация която се е зародила от идването на демокрацията в България... просто няма такъв аналог по целия свят където толкова много отритнати от цялата държава политици да се съберат в един цирк...ОБЯВЯВАМ ФОРМАЦИЯ "НОВАТОРСКИ БЛОК", КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ НЕКА ПИШЕ! НАПРАВЕТЕ СИ ПРОСТА СМЕТКА СЪБЕРЕМ СЕ 100 ДУШИ С ТЕХНИТЕ РОДНИНИ И ПОЗНАТ (КУПИМ НЯКОЕ ДРУГО СЕЛО НА ИЗБОРИТЕ) И СМЕ 100% В ПАРЛАМЕНТА :)

122

Венелин

преди 9 години

Бойче, върни милиардите, дето изсмука от държавата!Мандата и да го върнеш, и да не го върнеш - все същото.

121

Анонимен

преди 9 години

Винаги сте посягали към грешната бюлетина и после си гризете м*ете,на следващите избори само за АТАКА.Сидеров е човека който ще донесе справедливост и блаженство,и рай!

120

Анонимен

преди 9 години

БОЙКО , НОВИ ИЗБОРИ ! НЕ МОЖЕ , НЕ БИВА НЕЩО КАТО ПРЪМОВА ДА ОПРЕДЕЛЯ ЖИВОТА В БГ. !!! НЕ БИВА !!!!!!!!!!!!!!!! Р.Б. - НАГЛЕЦИ ! ХОРАТА ГИ ВИДЯХА ! ТРЯБВА ДА СА *** , ОТНОВО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ !!!

119

салих

преди 9 години

Най-добре е да върне манадата, пък каквото стане.КТБ вече не може да финансира ББЦ, ПФ , ДПС и кой знае още колко такива.Парламента ще се изчисти от фалшиви десни и фалшиви леви. АБВ ще се присъедини към БСП , където и е местото.Същото ще направят ПФ , АТАКА и някой други.За какво му е на Борисов да вади топлите кестени от огъня , който са го стъкнали други?

118

Анонимен

преди 9 години

Еййй,Буда,какви хубави времена беха ,когато пуцахме и всички ги беше страх от нас....А шантонерките веднага НИ полЕгаха...Ахххх,а мангизите.....Хубави временааааа,а сега к'о некаква си скучна "политика" дека не я разбираме...Дружко си беше...Не треаше акъл а мусколе....и...пищовЕ...

117

Анонимен

преди 9 години

Ще върнеш мандата ,ама друг път - нали си болен за власт.

116

Анонимен

преди 9 години

До ZumbullkaА,не Бат Сали го гласят за министър на Енергетиката.

115

Анонимен

преди 9 години

До ХОРА!ХОРА!DA.BALGARIA E POD DVOINO ROBSTVO--EVROGEISKO I AMERIKANSKO.

114

Анонимен

преди 9 години

AMI VARNI GOTOZI MANDAT--NIE ISKAME NOVI IZBORI.

113

гробарят

преди 9 години

Най-доброто за държавата което ще направиш,Борисов е да върнеш мандата както и другите коалиции да се откажат от него и да се върви към нови избори с нови лица, необременени от прехода и нова форма на управление на държавата именно президентска република но не с това комично лице Плевнелиев омерзяващо институцията президент!

112

istina govorq

преди 9 години

I DA SE LPYEM TYKA NI6O NE PROMENQME.....DPS SAMO TOVA 4AKA ....HITRO STOQT I 4AKAT ...KATO HI6TNIK ....PONEJE ZNAQT ,4E NIE BALGARITE NE SME EDINNI ....PAK 6E NI GO NAVRAT DVA KATA ....NO SI GO ZASLYJAVAME MAI

111

африка

преди 9 години

до 132 вие казвате ,че сме под американско робство ,от атака твърдят че сме под ТУРСКО /отново след 500 години/,другите твърдят че сме под РУСКО/все още/,щом ги знаете нещата защо ви треба некой,карайте сами.и без това българите са си многооо у таз БУЛГАРИЯ както ви каза депутато МЕТОДИЕВ вие сте само у КЮСТЕНДИЛ и ДУПНИЦА.