20

neno

преди 9 години

Ох тука НПО писачите ,викали колко зле била Унгария при Орбан А между другото Украйна има по-голямо БВП от Унгария,ама там си е пълна мизерия Да ви светна,че не само БВП прави една държава просперираща Какво да говорим повече Все едно да ми кажете,че Украйна с по-голямото си БВП от Унгария е по-добре,ама дедовия

19

софиянец

преди 9 години

ТАКА СЕ ПРОТЕСТИРА И СЕ ОТСТЪПВА ОТ ВЛАСТИТЕ КУЛТУРНО ,А НЕ КАТО НАШИТЕ *** С ПОЛИЦИЯ ЖАНДАРМЕРИЯ И БЕЛИ АВТОБУСИ

18

Анонимен

преди 9 години

Браво на унгарците!

17

Валентин

преди 9 години

Тоя няма да го изберат на следващите избори :-)

16

Анонимен

преди 9 години

Взе да му пари и на него под дупето. Усети се, че заради един закон и 10 млн евро ще отреже клона на, който седи и даде заден. Кат' наш Боко. И той тъй. Една напред, после 2 назад, белким не разяри електората.

15

Гошо

преди 9 години

До от ЮАРАвиоконструкторът от ЮАР, ти разбираш от всичко - и от икономика, и от политика! Макартизмът, умникчето на мама, е гнусно явление и в Америка се срамуват от него. По това време един военен министър - Форестол скочи от прозореца с вик "Руснаците идва-а-ат!" и пляс на паважа! Така става понякога с болните мозъци. А ти побързай до провериш, докато се опиваш в гениалността си, някой "черняк" да не доказва превъдходствоко си над теб на жена ти!А унгарците са народ с характер и интелект!

14

Анонимен

преди 9 години

Викторе, слухтим ли бре?А брато?

13

Анонимен

преди 9 години

Орбан - новият Ерньо Герьо.

12

Анонимен

преди 9 години

Те имат и Унгарска революция от 1956. и Унгаро-ринг от 1986 г. та... нема кво се мериме с унгарците.

11

neno

преди 9 години

До Анонимен 10 Същото важи и за политиците им Е виж Орбан,като видя,че народа не е доволен,оттегли закона и ще попита през януари дали ще го приеме народа с внесени поправки Хм,политическия елит на една нация е отражение на народите там Какъвто им е народа ,такъв ще е и Орбан Не случайно ЕС и САЩ пропищяха от това,че си защитава интересите на Унгария без да му дреме от Брюкселски зелки и американски сенатори Истински държавник ,а не като наште

10

от ЮАР

преди 9 години

Време е тая руска *** да си ходи. Европа и Западът трябва да са изключително бдителни и безкомпромисни към всички, които са агенти на КГБ и Русия. Нужен е нов Маккартизъм, както през 50-те години са гонели комунисти в Щатите, така сега трябва да се постъпва с всичко, което е свързано с Русия, понеже и днес Русия се управлява от същата болшевишка клика, само че - пребоядисана. Европа не се нуждае от Русия. Суровини и енергия в Африка има повече.

9

Анонимен

преди 9 години

Месния болен се озъзна овреме за разлика от нашата бяла златка!

8

Анонимен

преди 9 години

Номер 10 го каза,кратко и ясно!

7

*

преди 9 години

4 евро !? и му се виждат мъничко тука се работи за 4 евро цял ден

6

Анонимен

преди 9 години

Ако беше в българия 20-30 души щяха да протестират и нмаше да отменят нищо

5

Райна

преди 9 години

Еми ще оттегли я! Будапеща като подивя с десетки хиляди по площадите, да видиш как се върна Виктор в действителността. Малко беше отскочил щото. Тази година партията му 3 (!) избора спечели с огромна преднина, но като каза интернет-данък и народа скочи като един.

4

Анонимен

преди 9 години

Ако питат агент Николай, такъв данък требе да има.

3

Анонимен

преди 9 години

Хахаха Виктор Путлерчев даде на заден ход...

2

среден пръст

преди 9 години

Не само "в тази форма", а и "в онази форма" няма да ти позволят да приемеш този данък.Младите унгарци са умни.Идва ред е на тебе,новопръкнал се диктатор!

1

към 1

преди 9 години

прав си,но няма как да го обясниш на рублажиите дето толкова много ми го хвалят тъпия орбан