10

Анонимен

преди 9 години

КНСБ ДА ПАТЛАЩАТ.ДА ВРЪЩАТ ГАРАНТИРАНИТЕ ПО ЗАКОН.А ДРУГАРИТЕ С МИЛИОНИТЕ ГИ ГУБЯТ.ОТ КЪДЕ ДОШЛИ ТАМ ОТИШЛИ.МИ И ТЕ А КРАДЕНИ КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ИМА МИЛИОНИ В БАНКА?????ЗОРА СЕГА Е ДА ДА ВЪРНАТ МИЛИОНИТЕ ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА .НЯМА ДА СТАНЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПЛОЩАДИТЕ.

9

Циганин

преди 9 години

Епа щом и КНСБ започна да адва акъл за КТБ !))) Пламен Димитров няма нищо обща с финансите ,но е решил да не са фалира КТБ!

8

фалит

преди 9 години

По-добро за кого? За всичики олигарси, вкл.и за т.н. "синдикати.Цв.В.е натоварил на лодката си политици и спекуланти/което е едно и също/ и знае, че те няма да искат да потънат с него.Най-справедливото решение е фалит и съд на престъпниците, свързани с този казус. Ама няма да стане, знам. Докато имаме прокурори като този бузанчо Цацаров.

7

?!?

преди 9 години

Защо КНСБ винаги е била за вземането на огромни кредити и запълването на бездънна ями справка : БДЖ, мините сега и за КТБ? Отговора е :Защото обслужва едрия капитал и мафията!

6

вложител

преди 9 години

довечера с по-две сурови яйца

5

Елемаг

преди 9 години

КНСБ ли ще извади пари за оздравяването питам аз?

4

Анонимен

преди 9 години

Да не се окаже в списъците на милионери в ктб да има и бедни синдикалисти?

3

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ+ДПС=МАФИЯ

2

Анонимен

преди 9 години

"Къща в Банкя, късно вечер. Един индивид е седнал на дивана си, пуши пура и си гледа телевизия. На вратата се *** и той пита: Кой? Чува се отговор: Кой и майка му...".

1

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИ, събудете се !Довечера в 18ч всички пред НС - да кажем НЕ на мафиотите и антибългарите от ГЕРБ и ДПС, които пак се опитват да променят закона за да откраднат още 4 млрдНе на Модела КОЙ !