44

Анонимен

преди 9 години

Русия изкупи всичките балкански нефтохими, за да ни мародерства. Време е да се национализират или да им се сложат много точни измервателни уреди.

43

тт

преди 9 години

А бе *** ,напусни тази работа .Разбери не е за теб.

42

Анонимен

преди 9 години

Като няма пари,няма и ,,братска любов''.

41

Локо

преди 9 години

Отново пишете глупости...

40

Лисицата

преди 9 години

А допреди седмици си раздаваха ордени и се кълняха в вечно приятелствоА то било за 200 милиона долара

39

Циганин

преди 9 години

Е ,как е неуместно г-це Василева ,ако Днес ВИ Е ОБЕЩАЛО НА СТАТИЯТА по 5 лева и Ви дължи 10 000 лева и те ще се откажат да ви платят само заради това ,че Вие много стеспечелиоли от тех.Става ли тъй ?съгласна ли cnt да не ви платят ?

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонименmegdu dva bratski naroda niama interesi.

37

Анонимен

преди 9 години

Сръбският пример е нагледно доказателство, че не е важно от колко руски "Патока" ще получаваш газ, а дали можеш да го плащаш.

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонименsarbia ne svalia glava nikomu,v balgaria tova ne moge da se napravi.

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонименda, balgaria shte ostane veika dargava,no mnogo bedna,bedna,bedna.

34

Анонимен

преди 9 години

кво стана,православните братя се дърлят за пари

33

Анонимен

преди 9 години

До до крепостницитеmnogo na malko ni ozeniavash,no i nie doprinesohme za malkoto glasove na gerb.

32

Анонимен

преди 9 години

Радвайте се русофоби, Канада подписа с ЕС за безмитен внос, сега и САЩ ще подпишат и ще си рупаме сладко само ГМО от най-големите ***. Ще залеят пазарите на Европа с по-ниски цени на стоките и простите европейци ще си сложат таралежа в гащите.

31

ха сега де

преди 9 години

пак съм сорито-остава да е грешка в птревода и се пенявим тук за нищо.А и В Путин каза едно изречение,което опровергава тук писаниците.За дружбата и търгуването.Ама нейсе,чешете си езиците,като няма друго.Относно сиренето-у нас вече е продукт от не знам какво си-растителни майнини/не е лапсус клавитурис/.

30

до 40

преди 9 години

Ало крепостника, колкото и да подлизурстваш на Русия и Путин, на гасударя хич няма и да му трепне окото и ще те продаде за 2 стотинки на ционистите които толкова мразиш.

29

до 37

преди 9 години

А ти какво си? Платен руски ***.

28

до 35

преди 9 години

Руснака дава пари единствено за агентурна и подривна дейност, ако мислиш че за нещо друго ще ти даде пари дълбоко се лъжеш. Ще бъдеш ограбен от руснаците до шушка и ако ти оставят един чифт *** пак трябва да си благодарен на бога че са те оставили жив.

27

Анонимен

преди 9 години

Едно уточнение за незапознатите - "вреден" (на сръбски "вредан") в сръбски значи "полезен, изгоден". Не е ясно от контекста дали авторът на материала знае смисъла на тази дума, но израза "вреден договор" значи полезен, печеливш, изгоден договор (вероятно в случая се има предвид за руснаците). Всъщност по произход думата си е западнобългарска, където в миналото по-често, днес по-рядко се ползват изрази от рода на "вредна домакиня", т. е. уредна, уредена, добра домакиня и др. под.

26

до 31

преди 9 години

Напълно подкрепям вашето мнение. А това какво мислят руските крепостници в България за *** си е тяхна руска агентурна работа, която изобщо не ме интересува.

25

Анонимен

преди 9 години

"Бях сигурен,че тая публикация е на овцата *** Василева.Затова не я и прочетох."*** е невероятен специалист! Уважавам я заради способностите и да печели пари от теми, които вълнуват хората. Темите и пораждат множество коментари. Това е признак за интерес. Като съм забелязал, че самата тя явно чете коментарите и извлича знания и поуки от тях. Понеже после създава други статии по теми споменати в коментари.Браво ***! Така се правят пари! Нека злобеят!