148

Сър Джон

преди 9 години

Какъв е този шум, Джеймс?- Гей парад, милорд!- И какво искат?- Еднополова любов, милорд!- Някой забранява ли им?- ...Не, милорд!- Е, тогава защо вдигат този шум?- Еми, ***, милорд

147

Анонимен

преди 9 години

До До 181Ами бъди си спокоен бе - кой ти пречи?напр. аз ако не знам че си "не-нормален", няма да те питам :) , защото ТОВА не ме интерисува!Но налагането на тази ненормалност за нормалност, МЕ интерисува (!), защото не искам децата ми да живеят в ненормана среда, приемаща наложената ненормалност нормално Колкото повече се навираш, и налагаш на "нормалните" - повече ще си неспокоен, защото ВСИЧКИ "нормални" няма да се променят и тези които не се променят, ще компенсират останалите променени

146

Анонимен

преди 9 години

Заглавие след 5-6 години: "Хетеросексуален съм и не ме е срам от това"

145

До 181

преди 9 години

Боря се за правото си да ходя нормално на училище, боря се за правото си да ходя нормално на работа, боря се за правото си да влезна нормално в магазина.Аз не искам от никой да става гей, не искам от никой да ме приема или харантути0, искам СПОКОЕН живот.

144

Анонимен

преди 9 години

Това че е гей стои вече втори ден.И ако това не е афиширане на обратните ?

143

Анонимен

преди 9 години

Маркетинг...Никакъв гей не е.

142

Nik

преди 9 години

Лично аз не виждам ама никаква причина това да е повод за гордост.А бе тия са без никаква ценностна система.Това че някой им го мушка в дупето било повод за гордост.Ха,ха,ха,ха,ха.......А бе за всички има място под слънцето,само да не ми парадират с това и да ми го натрапват,защото побеснявам.Ама въобще не ме интересува какво си мушкат отзад,че да им чета и статиите за тяхната "гордост".

141

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 186"Ето затова се борим за правата си." - с кой се борите за правата си - с хетеросексуалните ли? и какъв е смисъла от борбата - да ги промените ли? и тази статия за това ли е? - променяте хетеросексуалните с тази статия ли? Ако хетеросексуален значи нормален, вие искате да се проемни нормалността ли? и освен вас кой ви помага? нали не мислиш, че всички които пишат и публикуват статии и т.н. реклама за вас са обратни? а не се ли сети, че ви ползват за премахване на нормалността?

140

Анонимен

преди 9 години

Аз никога не съм парадирал с това, че съм гей...опитвах се да стоя в сянка, обаче пак бях подложен на огромен психически торвоз от съучениците ми.Пречих им, че ходя на училище - спрях да ходя.В малкото пъти, в които се явявах там, пък им бях виновен, че НЕ ходя на училище, а те ходят.Ето затова се борим за правата си.

139

Анонимен

преди 9 години

Преди да стане федерас, е бил алавит, чрез което става шеф на епъл.лъже че не знае кой е баща му, а в последствие се оказва, че баща му е учителя му.и други лъжички малки и големи за наивници има колкото щете :)

138

Даола

преди 9 години

Блазе му !

137

ВИЖДАМ

преди 9 години

До Анонимен 177Ами това казах и аз, ама явно има много несъгласни с това :)))Човек е създаен не само с търпимост към манипулациите, а почти задължително да ги приема ...

136

Анонимен

преди 9 години

Добре де ,отклонение -ненормалност! Ама когато в човек има нещо ,което не е наред , нещо което не е нормално ,гледа да се свие ,да не парадира с това , да не се натрапва с ненормалността си. а те тръгнали да ми се натрапват , да ми се навират...в...Още малко и със закон ще ни задължат да ги обичаме. Е, те това не е нормално. Да си гледат задниците и да не ми ги натрапват ,както и нормалните хора не се натрапват на тях.

135

Х

преди 9 години

Това е известен факт от доста време. Странно защо хората с хетеросексуална ориентация не пишат есета за това, може би просто се занимават с други работи?!?!

134

Анонимен

преди 9 години

*** и той е от "ония".

133

ВИЖДАМ

преди 9 години

До Анонимен 169за мен това е ОТКЛОНЕНИЕ /НЕ-нормалност/, но нямам нищо против, да го наричаш както ти харесва :)

132

Анонимен

преди 9 години

Кукчо, като си горд гей, заминавай в Анадола, там сигурно ще ставаш още и още по-горд :) Както се казва "Мъж не може да забременее, но опитите в Турция продължават" ;)

131

Анонимен

преди 9 години

Ако тва да си гей е най-добрата ти черта работата хич не е на добре. Няма да е лошо подобни хора да намерят нещо малко по-смислено от сбъркана сексуална ориентация от което да са горди.

130

Анонимен

преди 9 години

К'во го съобщава все едно не му личи?!

129

ВИЖДАМ

преди 9 години

До Анонимен 158"Значи щом някой успял е педИраст, значи да си педИраст е голяма работа - така ли?-------Откъде накъде трябва да е така?"-> статиите които чета ежедневно за успели и известни хора, обръщат внимание на пИдерастите в много по-голяма степен от нормалното им статистическо разпределение сред "нормалните хора"!А ТОВА ти го доказва и настоящата статия, която основно набляга на ТОВА :)"Apple пък има дълга история в подкрепата на своите служители с нетрадиционна сексуалнос