30

Геро

преди 9 години

Ще ви кажа какво ще стане. НИКОГА няма да се разбере, какво е станало с КТБ, на кой какви пари е имало там и накъде са отишли. Дори по време на специалния надзор се правят сделки и се източва банката - какво повече да кажем?!Държавата т.е. ние ще платим няколко милиарда лева, банката ще си фалира и те така.Искров трябва да бъде обесен на площада пред табелата 135г. БНБ

29

Анонимен

преди 9 години

Въпросът е че до 100 000 Банката е дължна да изплаащ ако обяви фалит. А парите на горе над тази сума никой не е дължен да спасява. саом че сега те ще искат да спасяват банката с държавин заеми за спасят парите на олигарсите, а нашите пари няма да се платят....

28

българин

преди 9 години

КТБ трябва да се оздрави и това е ясно. остава глупаците да злобеят и крадците да използват негативната енергия на бедните и прости лузъри за да окрадат банката. надявам се че Бойко ще се прояви като мъдър държавни и няма да се поддаде на писъка на троловете, а ще оздрави банката и ще стегне държавата, защото това е нашата държава - на нас, дето плащаме данъци, работим, раждаме бели деца и имаме имоти и пари по банките. останалите нещастници не трябва дори и да могат да гласуват!

27

Анонимен

преди 9 години

А на всики, които реват, че парите са им изгорели в КТБ:ПРЕКАЛЕНО ХУБАВО, ЗА ДА Е ИСТИНА.Тая приказка си я повтаряйте често. Колко *** сте - 5-7% лихва по депозит - от къде си мислите, че ще дойдат парите за тая лихва?

26

Анонимен

преди 9 години

Защо да не се опитат да я спасят, че даже ще успеят. Техни и на техни приятели фирмички имат сметки там.Защо да не я спасят с народни пари?

25

Анонимен

преди 9 години

БГ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** !!!!!!

24

Анонимен

преди 9 години

да седиш и да трепериш за собствените си пари.5 месеца като затворник се чувствам.да ме извиняват на никога повече пари в банка.нямам думи.върнете на хората гарантираните пари не извъртайте нещата за онези с милионите.

23

вложител

преди 9 години

е как да и държиш парите в банка.никога повече пари няма да отавя където и да е

22

SS

преди 9 години

никакви дупки няма да запълваме - така, че разните там подставени и уговорени комисии и лелки като Менди - да ходят да се перат (ударението е на първата сричка :)

21

SS

преди 9 години

някой иска да ни нахендри да плащаме, да ни убеждава, че някакакви си измислена банка (всъщност пирамида) трябвало да се спасява. Това, което трябва да се спасява в България е съвсем друго и няма нищо общо с далаверите на тарикатите.Май ще трябва пак да излизаме на улицата и да омитаме герберастите!

20

cingarela

преди 9 години

*** si raboti savsem normalno do 20 uni 2014. problemite na *** se poyavyavat realno sled vlizaneto na bnb banditite na prestapnoto pravitelstvo na bsp i dps zaedno s bg mafiotski ofshorni medii i bg ofshorni partii, koito maltretirat s laji bg narod nad 130 dena.

19

Циганин

преди 9 години

Кредите се прехвърлят на друга институция която ще събира кредите и кредитите няма къде да се денат , а ако пък се изкупват кредитите ,но пък имаш депозит , то докато не се върне кредита ,не може да си вземеш депозита . И за каква сума можеш да купиш дълг от 200 000 лева -за 100 000 лева и кой ще рискува като още не се знае кво ще правят с тази банка -Е има ли *** ако е възможно де ,да рискува с 100 000 лева и откъде ще вади тази сума - е има 5-10 човека ,а други има ли ?*

18

Pанина

преди 9 години

Има много голям интерес сред управляващите да фалира банката. Говори се усилено за един списък, в който и съпруги на високопоставени политици са взели кредити. какво означава 86 кредитополучатели да са взели 3 милиарда лв. Ще си изкупят кредитите чрез поставени лица за жълти стотинки. Те са облагодетелстваните - кредитните милионери, както през 1996-97г. Колко фирми ще фалират и колко хора ще останат без работа няма значение.Богатите още по-богати с нашите дребни пари .

17

Анонимен

преди 9 години

VSICKI PARI NAD 10000(DESET HILIADI) LEVA SA OTKRADNATI OT OBSHTESTVOTO.NIKOI OT VLOGITELITE V *** NIAMA PRAVO DA VZEME POVECE OT 10000(DESET) HILIADI LV.

16

Anon

преди 9 години

А дано,ама надали.

15

anonim

преди 9 години

Bravo na 12

14

Циганин

преди 9 години

Интересно ,защо депутатите трябва да решават за тази банка да фалира ли или да не фалира -май таквоз нещо няма и в третия свят ,те компетентни ли са по въпрсоа ,когато хората от БНБ не могат да решат дали да я фалират или не -освен ако не се отнася тук с тази банка за валутният борд да падне прие вентално фалиране на банката или пък са замесени много голями играчи от политиката ,икономиката ,прокоратурата ...... Къде е Истината за КТБ ?

13

Анонимен

преди 9 години

Тотално ми омръзна темата КТБ, както и ми втръсна от партии, политици и парламет. Това което правят една шепа хора е да се състезават помежду си кой колко ще открадне и съсипе от онова което 6 мил. българи градим ежедневно. Тва е е*аси яловото семе.

12

Анонимен

преди 9 години

Още преди 5 месеца талпата се изцепи да сме взели 5-6 милиарда от МВФ - щом е за заеми начи има и далавера.

11

Анонимен

преди 9 години

Аз не мога да разбера вложителите какво още чакат , а не грабват тоягите и да почват да бият. Няма спасение хора, никой не ви мисли доброто, докато не се обединим да ги смажем физически няма оправия