44

!

преди 9 години

Само Биг Биг Пиг Восът има право да чеши малки катерички, да пафка пури и да отпива отлежал швейцарски коняк, платени с парите на народа !Венсеремос, дрОгари !Партията води народа.

43

Анонимен

преди 9 години

i v bg e taka ama niama koi da gi ekzekytira ,baq rabota shte se otvori na tazi bezrabotica,a meraklii shte se nameriat.

42

Анонимен

преди 9 години

Tova prase mnogo debelo breeee! Kolko li slanina shte izlezne ot nego za koleda ?

41

Анонимен

преди 9 години

Много от екзекутираните са били близки с чичото на Ким Чен Ун, който беше арестуван през 2013 г. и екзекутиран по-късно заради престъпления срещу държавата. - Да си дойдем на думата!

40

Анонимен

преди 9 години

E какво лошо има в това да разстрелват корумпирани държавни чиновници ???

39

Анонимен

преди 9 години

На американците не им е нужна виза, за да влизат в България.

38

Анонимен

преди 9 години

Акоим изпратиме нашите политици за послдните25 години то сега в парламента нямаше да има никой.

37

Анонимен

преди 9 години

Това са пропагандни измислици - ако имаше толкова много жертви от комунизма в България всичко документи досега да бяха излезли на бял свят, щяхме да имаме музей на жертвите със снимки, документи, доказателства. Всичко е въздух и пропаганда, имало е много жертви, но по неофициални данни, без доказателства. Не че не е имало, но тези за които има данни се броят на пръсти. Другито е спекулация и пропаганда.

36

до 31

преди 9 години

Няма да казвам какъв мисля, че си, защото ще ми изтрият коментара.Само ти препоръчвам да провериш следвоенните съдилища в други страни колко хора са екзекутирали, и то като гледаш само официални данни. Примерно, Япония, наброявала тогава 70 милиона (в сравнение с 7-те милиона българи през 1945), осъдила 3 пъти по-малко от *** по ОФИЦИАЛНИ данни. Излиза, че "криминалната ***" в БГ е била ТРИДЕСЕТ ПЪТИ повече отколкото в Япония.Та... ти сериозно ли?

35

Анонимен

преди 9 години

До АнонименGranicata ne e zatvorena, triabva da si izkarash viza , syshto kakto za rusia

34

Анонимен

преди 9 години

Точно това казвам и аз. Американците ни третират като крепостни селяни. 2014 година а границата на България е затворена и на българите им е забранено да пътуват в америка. Всички евроатлантически приказки за демокрация, права на човека, свободен избор къде да живееш са просто подигравка с ***, презират ни и ни се подиграват. Дори през турско робства раята е пътувала свободно по цял свят. А ние сме задължени да пускаме свободно всеки американец да влиза когато си поиска в България.

33

Анонимен

преди 9 години

Не сме водили военни действия и срещу Америка, най-малко хилядите деца, жени и цивилни които са били разкъсани от американските бомби в София.

32

?!? До 28

преди 9 години

Ти май представа си нямаш за какво говориш. След нападението на Германия през 22.06.1941 България не е обявявала война на Русия, нито е участвала във военни действия. Германската инвазия предизвиква сериозни протести у нас, като комунистите се възпозлват от това.Руснаците на свой ред не били бомбардирали жени и деца? Хайде прочети малко, има достатъчно информация и за това.

31

Анонимен

преди 9 години

Някой много се страхува от тоя дребосък. Матряло най-редовно го хранят с какви ли не небивалици за Северна Корея.

30

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗащо си мислиш, че в Русия трябва да те пускат без виза-------------A zashto triabva v usa da te puskat bez viza ?

29

Анонимен

преди 9 години

Защо си мислиш, че в Русия трябва да те пускат без виза. Българският президент открито говори против Русия, пуснали сме натовски войници и бази, натовски военни кораби в нашите пристанища и искаш Русия да ни пуска без визи. Ами то границите на България са затворени дори ако искаш при нашите "приятели" американците да пътуваш, там ни е забранено и ни третират като крепосни селяни, а ти искаш да те пускат ей така в Русия.

28

Анонимен

преди 9 години

Това с жертвите на комунизма в България е силно преувеличено. Само митове и пропаганда. Жертвите са предимно криминални, военни спекуланти и черноборсаджии. Политическите опоненти които са избити се знаят кои са и те се брият на пръсти. Другите са били криминална *** и мародери, и броят им е силно преувеличем, няма нито списъци, нито близки които да ги оплакват, нишо - само пропаганда.

27

Анонимен

преди 9 години

Chuguni ako toia e v BG ne va vizdam s teia turski seriali koito gledate...

26

Анонимен

преди 9 години

абсолютно нормално е да избие родата и приближените на чичото. бърза да изправари нещата, но рано или късно ще го пръснат тия от родата.

25

Анонимен

преди 9 години

Еми ние сме обявили и война на Русия, що тогава ревете, че руснаците били влезли в 44та. За разлика от американците, руснаците не са бомбардирали и избивали цивилни жени и деца.