60

до 51

преди 9 години

"Имаше даже филм с Дензъл Уошингтън..."Абе не ми говори за холивудски глупости, аз говоря за РЕАЛНОСТТА! А тя е, че САЩ имат най-доброто здравеопазване в света! Те измислят всичко, другите купуват и копират после от тях, като при компютърните техн. и всичко останало, добре позната история.Затова и най-бедният и бездомен американец е по-добре обгрижен от един българин, да не говорим за руснак. Това са фактите.

59

zl

преди 9 години

enichari tova e voennen islam

58

Анонимен

преди 9 години

Докато всички проумеем какво става, докато вземем адекватни мерки, ислямът ще се е настанил навсякъде.

57

Анонимен

преди 9 години

Трябва да проумеем, че насилието ражда насилие! Трябва да проумеем, че светът вече не е същия от преди 10 години! Трябва да се събудим и да погледнем трезво на нещата! Тези територии по един или друг начин са западни колонии от каря на османската до сега, но явно бъркаме някъде, явно нещо не го правим както трябва, явно нещо трябва да променим

56

Анонимен

преди 9 години

Коранът може и да учи на добро, но какво да кажем за факта, че родните майки на самовзривили се при кървави атентати младежи - джихадисти се гордеят с извършеното от синовете им и са на почит в своите среди?

55

Анонимен

преди 9 години

Страшното е, че все повече свикваме с подобни вести, че започваме да мислим, че жестокият сблъсък на цивилизациите, толкова различни в мирогледа и ценностите си, е неизбежен. Първо безмозъчни политици насърчаваха попълзновенията на радикалния ислямизъм, въоръжаваха групировките, проявяващи нечувана жестокост и верска нетърпимост, сега се чудим какво да правим. Нищо не можем да направим! Фанатизъм и безпросветност, озлобление срещу"другите", как ще се борим с това?

54

Анонимен

преди 9 години

Нещо да кажете за нападките срещу Каракачанов и В.Симеонов, и призивите им за национално достойнство? За това как позволяваме някакви си еврочиновници отвън с такова високомерие и пълно пренебрежение да ни диктуват кой да влезе в правителството на Б.Борисов и кой не?

53

Анонимен

преди 9 години

Тука някакви платени руски шамандури използват всяка възможност за антиамериканска и проруска пропаганда. Хайде руски агитатори стройте се в колона по двама и марш в Сибир да агитирате чукшите.

52

Мирен ислям

преди 9 години

Ислямът е най-мирната религия на планетата. КОЙТО НЕ ВЯРВА, ЩЕ МУ ОТРЕЖЕМ ГЛАВАТА!

51

Анонимен

преди 9 години

Това са много стари методи от времето на Рим и древна Спарта

50

Анонимен

преди 9 години

Явно е, че хората са забравили, каква е била болката и безсмислеността от една война.

49

Анонимен

преди 9 години

Не е за шега, ама почти като в Шао Лин!пп. мен също ме стресират деца просещи по улиците в цивилизовани уж градове или пък наркодилъри безнаказано обикалящи около училищата!

48

езичник

преди 9 години

това не са деца. само приличат на такива.

47

dim

преди 9 години

не даѝ боже след време едно от тези деца да ти опре автомата в главата,върви му обяснаваѝ че по форумите си го защитавал

46

az

преди 9 години

osmanskata imperiq e imala sashtite nachini i podhodi ,\1 tova e isliama tova e istinata ne e nikakav djihidizam ! enicharite koito sa vzemani za da se obuchavat v osmanskata imperiq , nai dobraata voiska togava tova sa deca vzimani v ranna decka vazrast i obuchavani po sashtiqt nachin ! posle se vrashtatat i ubivat sobniqt si narod !

45

емигрант

преди 9 години

Сериозно трябва да се замислим за задължителна военна подготовка мин. поне 3месеца. Иначе ще ни спипат по бели ***.Жалко за тези деца.

44

Луд

преди 9 години

До 48 имам един елементарен въпрос. А той е кой финансира,обучи и въоръжи Алкайда и така наречените бойци от Ислямска държава . Отговор САЩ и пуделите им Кувейт и Саудитска арабия.

43

Анонимен

преди 9 години

Те не искат нас западняците, помежду си са си задружни

42

Анонимен

преди 9 години

Тц, бъркаш се нешо. В САЩ ако нямаш пари за лечение, умираш коато куче. Имаше даже филм с Дензъл Уошингтън - застрахователната комания намери някаква точка в договора и отказа да плати лечението на детето му. Изобщо не им пука, че ще умре. Важнотото е да спестят няколко хиляди и всичко да е законно.

41

Ник

преди 9 години

Хора докарани до мизерия,освен на насилие,май не са способни на нещо друго