79

тя

преди 9 години

Кандидат депутати трябва да стават само хора които да отговарят на определени условия: висшо образование с висока квалификация ,опит и постижения в своята област.Перфектни знания поне на два чужди езика и задължителна култура на изказ и общуване.

78

Поничка

преди 9 години

Тоз малко са го думкали в тиквата... но не е виновен, който яде зелника, а който му го дава... Какъвто мат'ряла, такива и оправящите го....

77

Caki71

преди 9 години

Това нещо!! Което влезе в парламента, сте виновни всички вие долни ....... Които не отидохте да гласувате!! Тоя *** *** заради Вас е вътре! Заслужавате си долния живот!! Продавайки го за 20лв.

76

Ivan

преди 9 години

Какви хора вкарва в парламента простия матрял. Заслужаваме си дереджето.

75

гласоподавател

преди 9 години

Като ги слушам те зи оставам впечатление че са дошли да опзнават столицатани.Поради такива случайно попаднали в парламента ни са и калпави законите които творят със златните си пръстчета.

74

Сандо

преди 9 години

На въжето!!!Всичките 240!!!

73

Анонимен

преди 9 години

зад всеки един от тези *** стои по един чичко паричко и му насочва пръстчето как да гласува.

72

Луд

преди 9 години

Съветите на господин Прецедента към студентите са да бъдат смели и ,че нямат нужда да учат чак толкова много.И о небеса сетих се кой пасва идеално на изискванията .Той е много смел откакто тук е шефа му от брюкселския дол пък е и прочел Винету,а този господин засега е само смел.Затова залагам на първия.

71

турчин

преди 9 години

Медиите избирателно пишат. Нормално е за всеки депутат в края на мандата им да пишат какво са допринесли за законодателството, за страната, за региона си. С какво състояние са влезли. Пишете за всички нови депутати.

70

Анонимен

преди 9 години

Стана ясно,че парламента вече е ПУЦ,а после може да премине в РАБФАК.

69

тя

преди 9 години

Така де, да станат нар. представители и в парламента да почнат да се учат. На хубавото се свиква лесно.*** те там са не да работят , а да се учат и "прехода" ни ще продължава с векове , вече четвърт век отмина...

68

Фалконети

преди 9 години

На тези избори най-заблудените и най-наивните българи гласуваха за Бюрека. Чудя се дали да ги съжалявам или да се ядовсвам, че имам толкова заблудени сънародници. По-скоро ги съжалявам. Тоз толуп и той станал депутатин от тяхната партия. Вижте за какво сте гласували и се замислете.

67

Gifa

преди 9 години

Ами тиквата да не е по-различен. А беше премиер и пак се кани да става а и за президент се точи. Ми много *** по наш'те земи има дето гласуват за такива като тях си.

66

Анонимен

преди 9 години

щом е на обучение, да не взима заплата, докато не се научи... изпитателен срок 6мес за всеки дупетат!!!!! както е при всички професии.

65

Анонимен

преди 9 години

и тепърва щел да се доразвива и учи... никой не се бил родил научен. е да, ама не. в случая за да излезне бг от батака се налага да са в нс само супер специалисти и то мнооогоооо научени. това не е училище, а народно събрание. пращаме хора да знаят какво правят. за такива кукувици си има определение - калинка. кой знае кого е ... за да стане дупетат.

64

Avram - bakalina

преди 9 години

Kakvo iskate ? Tova, koeto ima. Jo dobro niama dori pod tezgiaha na shtanda

63

vesko02

преди 9 години

Да си вземе котка да го подсеща,щом е толкова разсеян

62

яа

преди 9 години

ПРОТЕСТ Е НУЖЕН И ЗА БАТ САЛИ И ЗА ТОЗИ И ЗА ВСИЧКИ ***

61

Комсомольская Правда

преди 9 години

То само тоя да е! 80% са същите невежи - той Боко ви го каза преди години - матряла е лош!

60

ми хубаво!

преди 9 години

Ми да иска!