39

Лично мнение....

преди 9 години

На мен единствено Wosh MC ми изглежда като нормално мислещ и реагиращ човек. Сигурно много хора не бяха чивали за него преди това 'предаване', но в крайна сметка зовека показа, че е най-нормален сред самозабравилите се ВИП-ове.

38

фен

преди 9 години

Както винаги, форматът ще бъде спечелен от най- големия *** в къщата /Орлин беше изключение/. А аз ще гледам, защото тези, в къщата ме разсмиват, но онези, които са навън направо ме ужасяват.

37

АНОНИМНА.

преди 9 години

БРАВО ТАЧО!НАЙ- ПОСЛЕ ТРЯБВАШЕ НЯКОЙ ДА ИМ СЕ ОПЪЛЧИ НА ТЕЗ ДВЕТЕ КУКУНДРЕЛИ НИМФОМАНКИ. ДАМО ИМ СЕ ПРОМЕНИ ЧИПА, КАТО ИМ ЩРАКНЕ ЛАМПИЧКАТА.

36

Eлена

преди 9 години

До Анонимен 30:Добре, Вулеви да си правят шоуто,но все някой и по някакъв начин трябва да ги накара да се изкъпят,за да не смърдят.

35

ми хубаво!

преди 9 години

Ми да атакува!

34

е-гейско море

преди 9 години

"Боже, Боже , колко мъка има на този свят ,Боже !"Мъка , мъка , като разбирам от коментарите , колко народ се впряга и съпреживява на тази "вип" - повърня ! Ами , пълнете им гушките , празнете си душичките - те , организаторите на таз простотия , точно това чакат !

33

Сократис

преди 9 години

Само един път се пробвах да гледам това предаване,но не издържах повече от 4-5 мин. Мисля,че ако махнат табелата "Образцов дом",всичко ще си дойде на мястото

32

Анонимен

преди 9 години

продължавате ли да ги гледате тия свлачища - те ще си вземат парите а на вас ще ви се напълнят главите........

31

Анонимен

преди 9 години

Вулева прави фатална грешка, че слиза на нивото на медийната популярност в бг и че изобщо живее тука и че си хвърля на вятъра интелекта и времето. Обаче....nobody's perfect. Явно не й стига кураж и характер да излезе извън тоалетната, както и на други от нас.

30

Анонимен

преди 9 години

Тачо е представител на типичното квартално мамино синче:- живее при мама и тати до сватбата и после продължава да бъде обгрижван от жена си;- ежедневието му минава в кибичене на пейките пред блока с бира в ръка или в някоя от кварталните кръчми;- работи крайно рядко, само при необходимост(необходимост = липса на пари за бира);- образованието по кетап е средно, но по акъл е близо до начално училище;- агресивен и "мъжкар" е само пред жени (пред мъже несмее да се обади и е като п**ка);

29

Анонимен

преди 9 години

Прекланям се пред ЕЛИТА на България!

28

Анонимен

преди 9 години

Хора,Брадъра не е предаване за реклама на перилни препарати и доблестни домакини!Оставете Вулевите да правят шоу!Не искам да гледам как неврастеничката Кали/ на която,чистенето вече и тежи/ и посестримата й,наречена баба Воче цял ден мятат тенджери,метли и парцали.Ако ги няма "отрицателните" герои Людмила,Албена и Тачо,ще наблюдаваме всеки ден как се приготвят спагети/ от единствената на света,която може да ги прави/ и примерните и дружки,които плетат терлици.

27

6матка

преди 9 години

Незнам защо продуцентите смятат съквартирантите за ВИП и са ги поканили. Изхождайки от абривиатурата - много важна личност- се питам с какво тези хора са важни, за кого са важни и какво са направили ( разбирай за БГ) за да бъдат важни? освен Йорданка Христова и Камелия Тодорова разбира се. Аз и половината не ги познавах дори, камо ли да ги смятам за ВИП. Но така е.... когато се гони рейтинг.... Дори леко се възмущавам ... на какви семейни ценности и отношения към хората учат младите с това...

26

Анонимен

преди 9 години

Кремена Халваджиян тръгна в медийна атака срещу Албена Вулева. Най-добре Кременка да влезе и тя вътре... Щеше да е по-честно!

25

Анонимен

преди 9 години

Тачо, наричан от Жени - ***, се изяви и като амеба. Жалко същество.

24

Анонимен

преди 9 години

Тачо представя една група животни, мутри, *** и простаци в България, които могат само да налитат на бой, да пият и искат всички да се съобразяват с тях. Неговата жена пък чудесно представлява женската част от тази пасмина като го подкрепя с две ръце и го има за голЕм мъж. Браво на Албена и Wosh, че са единствените искрени хора. А по всичко личи, че баба ти Йорданка ще спечели, тя си е от политбюро - нормално за нашата комунистическа действителност.

23

Сър Поц

преди 9 години

Халваджиян и неговата съпруга бяха яко наранени ,че Людмила я нарекла фризьорка. Колко сте дребнави, господа випове! В интерес на истината - какво е стилист...? Това е фризьорка.

22

Анонимен

преди 9 години

Откакто Евгени излезе, сега седят двете с майка й и обсъждат психопрофилите на съквартирантите, като същински дърти моми профайлърки. Чистоплътността е вътрешна и външна.

21

Анонимен

преди 9 години

спаха двечките вулевици в барабонките и хич не им направи впечетление

20

Хигиена Нулева

преди 9 години

Вулеви да не са решили, че миризмата е от тях... :)